);

Fleksibel ambulant misbrugsbehandling ved kokainmisbrug i København

Behandling kokainmisbrug i København - anonym misbrugsbehandling KbhFleksibel behandling betyder at du kan komme i behandlingen, dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender.

Vi kan også komme til dig, da vi tilbyder behandling ved misbrug af kokain og andre rusmidler i eget hjem. 

Vi tilbyder kun personlige individuelle kognitive behandlingsforløb. Det vil sige, at vi ikke tilbyder gruppebehandling eller gruppeterapi.

100 % anonym misbrugsbehandling ved kokainmisbrug i København

Ambulant misbrugsbehandling ved misbrug af kokain, målrettes selve kokainmisbruget. I første fase er målet at få stoppet selve brugen af kokain.

Når målet i første fase er opnået, kan klienten begynde at arbejde med de centrale elementer i en professionel ambulant misbrugsbehandling.

De centrale elementer i anden fase af behandlingen handler om en dybere forståelse af afhængighed, håndtering af trang, opmærksomhed på højrisiko situationer og psykologiske forsvarsmekanismer ved kokainmisbrug.

Derudover handler det ofte om at lære at genkende og håndtere tanker, følelser, impulser og sociale relationer, som kan udløse trang eller føre til tilbagefald til aktivt misbrug.

Fra misbrug til afhængighed af kokain

Til forskel fra misbrug af alkohol, eller andre afhængighedsskabende rusmidler, er det de færreste i misbrug af kokain, der bruger kokain dagligt, ofte vil forbruget være i forbindelse med byture etc.

I begyndelsen af misbruget går der ofte uger mellem hver periode med brug af kokain. Derfor har mange der har et forbrug af kokain ofte svært ved at indse, at der er tale om en decideret afhængighed.

Men i løbet af relativ kort tid vil forbruget af kokainen begynde at eskalere. Brugeren vil begynde at miste kontrollen over, hvor ofte der bliver brugt og tolerancen til kokainen bliver øget.

Tolerance til kokainen udvikles hurtigt og de negative konsekvenser følger med

Tolerance over for kokain udvikles hurtig, brugeren oplever snart at vedkommende ikke kan opnå det samme euforiske højdepunkt, som vedkommende oplevede tidligere ved sammen dosis.

Herefter vil brugeren af kokain igen og igen forsøge at opnå den omnipotente oplevelse, som rusen giver, ved at øge dosis. Du kan læse mere om de 4 faser i rusen her.

Når man bliver fanget i en ond spiral af misbrug

Brugeren af kokain er nu fanget i en ond spiral, der bare kræver mere og mere stof, og det er meget svært selv at bryde afhængigheden. Kokainmisbrug føre ofte til en dyb personlig deroute med smertefulde konsekvenser for brugeren og de nære relationer. Læs mere om skadeligt misbrug her.

Lige efter methamfetamin, er kokain det stof der skaber den største psykiske afhængighed af alle stoffer. Læs mere om psykisk og fysisk afhængighed her.

COVID-19. Vi holder åben som normalt da vi kun tilbyder 1 til 1 behandlingsforløb og holder god afstand og afspritter grundigt.