);

Alkoholbehandling & Ambulant misbrugsbehandling

Anonym misbrugsrådgivning alle dage mellem kl. 08.00 og 21.00.

Behandling af kokainmisbrug. Vi har 20 års erfaring med ambulant misbrugsbehandling ved misbrug af kokain og andre feststoffer

Vi tilbyder udredning og ambulant misbrugsbehandling ved alle former for misbrug af rusmidler

Misbrugsbehandling kokainmisbrug
Få hurtig hjælp når du kæmper med et kokainmisbrug
Hvorfor er det så svært at stoppe sit forbrug af kokain
Når man forsøger at komme ud af misbruget selv, er det muligt at reducere forbruget af kokain, eller eventuelt stoppe helt i en kortere periode. Men på et tidspunkt bliver man igen overmandet af trangen til kokain, og falder i igen. Når man vil ud af kokainafhængighed, kræver det mere end bare vilje og stædighed. Man skal lære at forstå mekanismerne i afhængigheden, og de psykologiske forsvarssystemer der forhindrer en i at se realistisk på misbruget og dets konsekvenser - og det kræver professionel hjælp.

Effektiv behandling af kokainmisbrug

Behandling af kokainmisbrug. Vi tilbyder anonym professionel misbrugsbehandling dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender. Vi tilbyder kun individuelle behandlingsforløb. Det vil sige, at vi ikke tilbyder gruppebehandling eller gruppeterapi. Du møder kun samme behandler igennem hele behandlingsforløbet.

Vi tilbyder anonym professionel misbrugsbehandling dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender

Efter en grundig udredning, målrettes behandlingen selve misbruget. Første fase er at få stoppet selve brugen af kokain. Vi har en overbevisning om, at bliver misbruget først adresseret og stoppet, kan alle de underliggende problemer løses, og varig stoffrihed opnås. Når målet i første fase er opnået - som er stoffrihed - kan klienten begynde at arbejde med de centrale elementer i en professionel misbrugsbehandling.

De centrale elementer i misbrugsbehandlingen

De centrale elementer i behandlingen, handler om en dybere forståelse af afhængighed, håndtering af trang, højrisikosituationer og psykologiske forsvarsmekanismer. Derudover handler det ofte om at lære at genkende og håndtere tanker, følelser og impulser, som kan udløse stoftrang og føre til tilbagefald til aktivt misbrug.
Behandling af misbrug
Konsekvenser ved misbrug af kokain kan være følelsen af ensomhed
Behandling af kokainmisbrug
Misbrugsbehandling af kokainmisbrug - få dit liv tilbage

Når misbruget af kokain begynder at eskalere

Til forskel fra misbrug af alkohol, eller andre afhængighedsskabende rusmidler, er det de færreste i misbrug af kokain, der bruger kokain dagligt. Ofte vil forbruget være i forbindelse med byture etc. I begyndelsen af misbruget går der ofte uger mellem hver periode med brug af kokain. Derfor har mange, der er i kokainmisbrug svært ved at indse, at der er tale om decideret afhængighed. Men i løbet af relativt kort tid vil forbruget af kokainen begynde at eskalere. Brugeren vil miste kontrollen over, hvor ofte og hvor meget kokain, der bliver brugt.

Rusmiddel-tolerance i forhold til kokain

De fleste rusmidler medfører tolerance. Det betyder at der kræves større og større dosis for at fremkalde samme virkning fra rusmidlet. Tolerance over for kokain udvikles meget hurtig. Brugeren oplever snart, at vedkommende ikke kan opnå det samme euforiske højdepunkt som tidligere. Dosis og hyppighed mellem indtagelse af stoffet øges markant. Brugeren af kokain vil igen og igen forsøge at opnå den samme omnipotente oplevelse, som stoffet gav i begyndelsen misbruget.

Fra misbrug til afhængighed af kokain - når man bliver fanget i en ond spiral af afhængighed

Når man bliver fanget i en ond spiral af kokainafhængighed. Kokainmisbrugeren bliver fanget i en ond spiral, afhængigheden kræver mere og mere stof. I denne fase er det svært, selv at bryde afhængigheden og misbrugsbehandling bliver løsningen for de fleste. Kokainmisbruget fører ofte til en dyb personlig deroute med smertefulde konsekvenser for brugeren og de nære relationer. Efter metamfetamin er kokain det stof, der skaber den største psykiske afhængighed.
Behandling ag kokain og andre feststoffer
Vi tilbyder personlig individuel behandling af misbrug og kokain-afhængighed

Se filmen om Den Ambulante Misbrugsbehandling og hør Peter Gilbert Jespersen fortælle om, hvordan vi arbejder, og hvad vi tilbyder af anonym kognitiv misbrugsbehandling.

Misbrugstest, test dit forbrug af kokain - helt anonymt
Er du i tvivl om du er ved at udvikle et behandlingskrævende misbrug til kokain. Så kan du helt anonymt teste dit forbrug med vores online misbrugstest.Testen er kun vejledende og består af 13 spørgsmål.
Behandlingskrævende og skadelig misbrug af kokain
Her kan du læse om udvikling af afhængighedssyndromet. Myter ved misbrug af stoffer. Fysisk og psysisk afhængighed af rusmidler og om misbrug i den kroniske fase. Psykologiske forsvarsmekanismer i forbindelse kokain-afhængighed og meget mere om rusmiddelmisbrug.
Anonym online misbrugstest
Test dit forbrug af alkohol eller stoffer - Online og helt anonymt
Den Ambulante Misbrugsbehandling finder du på 3 adresser i København, Nordsjælland og på Falster. Ønsker du en gratis afklarende samtale, så husk at booke en tid.
Falster
Sortsøvej 39, 4850
Helsingør
Ørebakken 3, 3000
København
Linnésgade 33, 1361

Vidste du - at pårørende til en i kokainmisbrug ofte føler det som illoyalt at tale med andre om misbrugsproblemet