Den Ambulante Misbrugsbehandling
Det er aldrig for sent at få en godt liv

Vi tilbyder anonym gratis misbrugsrådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Hvad koster misbrugsbehandling - Priser på ambulant behandling af stof- eller alkoholmisbrug

Vi tilbyder anonym behandling af misbrug, udredning og misbrugsbehandling i hjemmet

Hvad koster misbrugsbehandlingHvad koster et behandlingsforløb for stof- eller alkoholmisbrug. At finde et godt professionelt behandlingstilbud til en overkommelig pris er ofte en svær opgave. Vi kan tilbyde misbrugsbehandling til de priser, vi har, fordi vi enten har indrettet klinikken i private omgivelser, eller vi arbejder fra ydmyge lokaler uden en stor organisation bag os med de store udgifter, det ofte kræver. 

Den Ambulante Misbrugsbehandling tilbyder behandling ved misbrug af alkohol, stoffer, medicin og andre afhængigheder. Ambulant misbrugsbehandling betyder, at du bor hjemme under behandlingsforløbet og møder efter aftale hos os, eller vi kommer til dig, da vi også tilbyder behandling af misbrug i eget hjem eller online misbrugsbehandling.

Den Ambulante Misbrugsbehandling er en privat virksomhed, og man skal som udgangspunkt selv betale for sin behandling hos os, medmindre der er en ekstern betaler, såsom sundhedsforsikring eller via arbejdsgiver betalt misbrugsbehandling.

Priser på misbrugsbehandling & kognitiv terapi

Har du spørgsmål til priser eller behandlingen, så ring til os på telefon 51 95 33 33, alle dage. Vi tilbyder også gratis anonym rådgivning, hvis du søger offentlig misbrugsbehandling.

Anmeldelser fra klienter

Min behandling var en lærerig rejse. Jeg lærte ikke bare at undgå stoffer, den lærte mig at respekten mig selv igen og at se værdien og glæden i liv uden rusmidler. Den gav mig ikke bare min frihed tilbage, den gav mig min værdighed tilbage og den sætter jeg ikke over styr igen – livet på lives betingelser!

Kærlig hilsen Maria

5/5

Jeg var meget skeptisk over for behandling og min behandler i begyndelsen, men min misbrugsbehandler fik ændrede mit syn på mange ting under behandlingsforløbet – og det til det bedre. Min behandler var virkelig  tålmodigt og åbensindet. At blive mødt af sådanne dedikerede mennesker, der virkelig tror på en og er der hele vejen – var en fantastisk oplevelse.

Anonym

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn