Er du i misbrug eller pårørende til en i misbrug. Vi tilbyder misbrugsbehandling og anonym rådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Effektiv misbrugsbehandling i København - Fleksible behandlingstider tilpasset din hverdag

Hos os møder du kun den samme misbrugsbehandler i hele behandlingsforløbet

Misbrugsbehandling København - vi er specialister i behandling af stof- og alkoholmisbrug

Professionel ambulant behandling af stof- og alkoholmisbrug i hjertet af København

Specialuddannede misbrugsbehandlere i København, vi hjælper dig med at tage det første skridt mod at overvinde dit misbrug af rusmidler.

Hos vores specialuddannede misbrugsbehandlere i København vil du modtage personlig og professionel behandling af stof- og alkoholmisbrug. 

Vores ambulante behandling er tilpasset til dig, og du kan bo hjemme under forløbet.

Vi tilbyder 100% fortrolig misbrugsbehandling, hvor kun du og din misbrugsbehandler vil være til stede. Ingen oplysninger videregives til offentlige myndigheder eller andre. 

Læs mere om vores anonyme behandlingstilbud her.

Med mere end 20 års erfaring inden for misbrugsbehandling, står vores team altid til rådighed for anonym rådgivning omkring misbrug af rusmidler. 

Tag det første skridt mod en bedre fremtid og kontakt os i dag.

Misbrugsbehandling i København
Vi tilbyder misbrugsbehandling i hjertet af København - helt anonymt

Vil du høre mere om vores behandlingstilbud i København - Ring 51 95 33 33, alle dage

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os i København, skal du booke en tid på vores hjemmeside eller ringe til os. Den første afklarende samtale er gratis, og du er altid velkommen til at tage pårørende med til samtalen, så vi sammen kan finde det bedste udgangspunkt for behandlingen.

Anonym misbrugsbehandling i København

Vores behandlingskoncept er anonym kognitiv misbrugsbehandling. Du kan komme om dagen, om aftenen eller i weekenden – alt efter hvad der passer bedst ind i din kalender. Vi har ofte ingen ventetid, så du kan booke en tid i dag og få en tid hos din misbrugsbehandler allerede i morgen.

Personlig behandling af misbrug

Vi er et veluddannet og dedikeret team af terapeuter og misbrugsbehandlere, der tilbyder ambulant behandling af stof- og alkoholmisbrug. Vi tilbyder også terapeutiske forløb til andre former for afhængighed – læs mere her.

Den personlige behandlingsform, som vi tilbyder hos Den Ambulante Misbrugsbehandling, gør det ofte lettere at tale om de svære ting i livet. Derfor tilbyder vi kun individuelle 1:1 behandlingsforløb og ikke gruppebehandling eller gruppeterapi.

Den Ambulante Misbrugsbehandling i København
Linnésgade 33
Facebook
Twitter
LinkedIn