Den Ambulante Misbrugsbehandling
Det er aldrig for sent at få en godt liv

Vi tilbyder anonym gratis misbrugsrådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Effektiv misbrugsbehandling i København - Fleksible behandlingstider tilpasset din hverdag

Hos os møder du kun den samme misbrugsbehandler i hele behandlingsforløbet

Misbrugsbehandling København - Vi er specialister i behandling af stof- og alkoholmisbrug

Professionel behandling ved alle former for misbrug i Centrum af København

Misbrugsbehandling i KøbenhavnAnonym misbrugsbehandling i København

Misbrugsbehandling i København. Vi har over 20 års erfaring med ambulant behandling af alle former for misbrug af rusmidler. Hos os er du ikke bare en klient, men et menneske med unikke behov og udfordringer. Vores individuelle personlige tilgang til misbrugsbehandling betyder, at vi tilpasser vores program efter dine behov og skræddersyr behandlingen specifikt til dig. Vi tror på, at alle har potentialet til at ændre deres liv, og vi er her for at hjælpe dig med at nå dine mål.

Let tilgængelig behandling af misbrug i København

Misbrugsbehandling i Københavns hjerte. Vi mener, at behandling bør være let tilgængelig. Derfor tilbyder vi behandlingsforløb, der er tilrettelagt efter dine individuelle behov, så du kan fortsætte med dit daglige liv, mens du modtager behandling. Vi er placeret centralt i København i Linnésgade 33, blot 3 minutters gang fra Nørreport Station.

Kæmper du med misbrug af alkohol eller stoffer?

Hvis du kæmper med misbrug af alkohol eller stoffer, så kontakt os i dag på telefon 51 95 33 33, eller book en afklarende samtale på hjemmesiden. Vi ligger centralt i København, lige ved Nørreport. Vi er her for at hjælpe dig på vejen mod en bedre fremtid uden misbrug af rusmidler.

Det første skridt kan være det sværeste, når det handler om misbrugsbehandling

Vi ved, at det kan være udfordrende at tage det første skridt, når det handler om misbrugsbehandling. Derfor er vores team her for at støtte og vejlede dig gennem hele processen. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå dine ønsker omkring brug af rusmidler og en sund livsstil uden misbrug.

Vi tror på, at den bedste misbrugsbehandling er en personlig behandling. Derfor tilbyder vi kun individuelle 1:1 behandlingsforløb i København, hvor du vil arbejde tæt sammen med en erfaren misbrugsterapeut i et 10-ugers forløb. Vi ved, at det ofte kan være svært at åbne op omkring misbrug af rusmidler og andre personlige udfordringer. Vores personlige tilgang gør det ofte lettere at tale om de svære ting i livet.

Fordel ved ambulant behandling af misbrug
  • Fleksibilitet: Klienten kan fortsætte sit daglige liv, herunder arbejde eller studie.
  • Anonymitet: Klienten kan bevare sin anonymitet, da de kun møder samme behandler i hele forløbet.
  • Pris: Ambulant behandling er langt billigere end døgnophold.
  • Effektiv misbrugsbehandling: Ambulant behandling af misbrug er lige så effektivt som døgnophold.
Effekten af misbrugsbehandling

Gennem misbrugsbehandlingen styrker klienten sin personlige integritet i forhold til både indre og ydre værdier. Mange oplever, at deres værdighed bliver genoprettet, når de tager hånd om deres misbrug. 

Behandlingen åbner mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, sunde relationer, økonomi og ikke mindst intellektet. Nye copingstrategier udvikles i forbindelse med behandlingen, hvilket kan hjælpe med at håndtere udfordringer og skabe positive forandringer i livet.

Gratis afklarende samtale i hjertet af København

Den første afklarende samtale hos Den Ambulante Misbrugsbehandling i København er gratis. Vi opfordrer dig til at tage pårørende med til den første samtale, så vi sammen kan finde det bedste udgangspunkt for din misbrugsbehandling. 

Vi tilbyder behandling på de fleste tidspunkter af dagen, inklusive aften og weekend, så du kan modtage behandling uden at skulle bekymre dig om at skulle tage fri fra arbejde eller andre forpligtelser.

Vi tilbyder altid gratis rådgivning og vejledning, når det handler om misbrug af rusmidler, også når du er pårørende til en i misbrug af rusmidler. Ring til os alle dage fra kl. 08.00 til 21.00 på telefon 51 95 33 33.

Den Ambulant Misbrugsbehandling i København - Linnésgade 33
Anmeldelser fra klienter

Mit 10-ugers forløb hos har været fantastisk. Det var en lang kamp at indse, at jeg havde brug for hjælp – jeg tænkte, at alle da tog lidt rusmidler engang imellem. Men behandlingen fik mig virkelig til at tænke over ting, jeg aldrig havde tænkt over før. Jeg ville ikke have været, hvor jeg er i dag, uden den indsigt. Hvis du er i tvivl om, om du er ved at komme ud på et sidespor, så ring til Den Ambulante Misbrugsbehandling.

Anonym

5/5

Kristian har et engagement, som jeg ikke tidligere har mødt hos nogen terapeut. Med sin store viden og erfaring har han mødt mig lige midt i min virkelighed. Kristian er både empatisk og meget direkte, hvilket har hjulpet mig til at forstå hvad afhængighed er. Det, at jeg har kunnet passe mit studie, mens jeg gik i behandling, har virket fint for mig.

Mine bedste anbefalinger til Kristian Fuglsang.

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn