Er du i misbrug eller pårørende til en i stof- eller alkoholmisbrug. Vi tilbyder anonym telefonrådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Alkoholbehandling efter dine ønsker og behov - Vores specialister er klar til at hjælpe dig

Få styr på dit alkoholmisbrug med fleksibel behandling uden for normal arbejdstid

Hos os kan du få gratis anonym alkoholrådgivning og vejledning, når du søger alkoholbehandling

Få professionel alkoholbehandling af erfarne specialister i behandling af alkoholmisbrug

Professionel alkoholbehandling

Hos Den Ambulante Misbrugsbehandling tilbyder vi professionel alkoholbehandling med en fokuseret kognitiv tilgang til behandling af alkoholmisbrug. Alkoholmisbrug kan have store konsekvenser for både den enkelte og dennes pårørende. Vi ved det er en stor udfordring at bryde ud af afhængigheden af alkohol, men det er muligt med den rette hjælp og professionel alkoholbehandling.

Høj succesrate ved ambulant alkoholbehandling

Vi er stolte af vores høje succesrate ved ambulant alkoholbehandling. Ca. 67% af vores klienter opnår de mål, de sætter for behandlingen. Statistikken er beregnet ud fra gennemførte behandlingsforløb over et år. 

En målsætning i behandlingsforløbet kan enten være afholdenhed eller reduktion af alkoholforbruget.

Helhedsorienteret tilgang til alkoholbehandling

Vi har en helhedsorienteret tilgang til alkoholbehandling, hvor vi tager hensyn til alle aspekter af klientens liv, herunder psykologiske, sociale og miljømæssige faktorer, der kan bidrage til misbruget af alkohol. 

Vores behandlingsforløb er skræddersyet til den enkelte klient, og vi tager altid udgangspunkt i klientens individuelle behov og ønsker.

Alkoholbehandling i behagelig og fortrolig atmosfære

Hos os får du en tryg og fortrolig ramme, hvor du kan få den nødvendige støtte og vejledning til at overvinde dit misbrug af alkohol og skabe et liv uden afhængighed af alkohol. Vi er her for at hjælpe dig med at opnå dine mål og få det liv, du fortjener.

Alkoholbehandling, anonym behandling af alkoholmisbrug

Effektiv alkoholbehandling i 10 ugers behandlingsforløb
alkoholbehandling Er du eller en du kender i alkoholmisbrug? 

Så kan vi hjælpe. Vi tilbyder en effektiv behandling af alkoholmisbrug baseret på kognitiv terapi. Vores individuelle behandlingsforløb strækker sig over 10 uger og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Eksklusiv alkoholbehandling

Vi tilbyder ikke gruppeterapi, men eksklusiv personlig alkoholbehandling. Dette betyder, at du har en professionel alkoholbehandler, der følger dig gennem hele behandlingsforløbet. Derudover tilpasses behandlingen efter din kalender og ønsker, så du kan opretholde dit arbejde og andre forpligtelser i hverdagen.

Ambulant misbrugsbehandling

Vores behandlingstilbud er ambulant, hvilket betyder, at du kan bo hjemme under behandlingen. Dette gør det nemmere for dig at passe dine daglige aktiviteter, mens du arbejder på at overvinde dit alkoholmisbrug.

Erfarent og dedikeret behandlerteam

Vores dedikerede og erfarne team af specialuddannede alkoholterapeuter tilbyder professionel alkoholbehandling. Vi er altid opdaterede med den nyeste forskning og metoder inden for alkoholbehandling og tilbyder behandling uden for normal arbejdstid. 

Vi skræddersyr misbrugsbehandlingen til den enkelte persons unikke behov og sørger for, at vores behandlingsmetoder er evidensbaserede. Kontakt os i dag for at starte din vej mod en bedre fremtid med professionel alkoholbehandling.

Alkoholmisbrug opstår ikke af sig selv

Alkoholisme eller alkoholafhængighed er ofte et resultat af et problematisk forbrug af alkohol over flere år. Så man må ikke forvente, at problemet går over eller løser sig selv. En effektiv professionel alkoholbehandling er det der skal til, for at hjælpe misbrugeren tilbage til en værdig tilværelse. 

Fra storforbrug til alkoholisme

Udvikling af alkoholisme udvikler i flere forskellige faser, fra storforbrug, skadeligt forbrug til kronisk alkoholisme. Nogen vil meget hurtigt udvikle misbrug, som følge af genetiske dispositioner og andre sårbarheder, såsom opvækstbetingelser eller underlæggende psykiatriske diagnoser. 

Alkoholmisbrug kan standses på alle niveauer. Man skal dog være opmærksom på, at det bliver stadig vanskeligere, at komme ud af alkoholmisbruget, jo længere misbruget har stået på. Derfor er det vigtigt med en tidlig indsats og er man i tvivl, om man har udviklet et behandlingkrævende misbrug, er det en god ide at søge professionel rådgivning. 

Sammenhæng mellem gentagende drikke episoder og misbrug

Hvor mange gange man drikker 5-7 eller flere genstande ved én lejlighed, har særlig stor betydning for udviklingen af alkoholisme. På engelsk kaldes dette for “binge drinking”, men der findes ikke et godt dansk ord for det. Hyppigheden af indtagelse af alkohol kan give en god indikation af alkoholproblemets sværhedsgrad.

Det er vigtigt at huske på, at regelmæssig indtagelse af store mængder alkohol ved én lejlighed kan have alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser, såsom leverskader og hjerneskader.

Hvis du er bekymret for dit alkoholforbrug, kan vores anonyme misbrugstest give dig svar på, om du har behov for alkoholrådgivning. Vores professionelle alkoholbehandlere er klar til at hjælpe dig med at tage det første skridt mod en sundere livsstil uden misbrug.

Har du brug for vejledning angående et alkoholmisbrug

Vi tilbyder alkoholbehandling som ambulante behandlingsforløb

Vi har 20 års erfaring med kognitiv alkoholbehandling og har nogle af landets bedste resultater ved gennemført alkoholbehandling. Vi tilbyder diskret behandling og afvænning af alkoholmisbrug. 

Vi stiller os altid til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug af alkohol eller andre misbrugsrelateret spørgsmål. Ring alle dage telefon på 51 95 33 33.

Når beslutningen er taget - kom hurtig i gang med misbrugsbehandlingen

Det er en rigtig god ide, at komme hurtig i gang med behandlingen, når beslutningen om alkoholbehandling er taget. 

Da vi både tilbyder behandling dag, aften og weekend er der som oftes mulighed for, at begynde behandlingen hos os inden for få dage.   

Hos os betaler man selv for sit behandlingsforløb, det gør at ingen oplysninger videregives til kommune, arbejdsgiver eller andre, medmindre man selv ønsker at andre skal inddrages i behandlingen.  

Effekten af kognitiv alkoholbehandling. Personlig integritet bliver styrket i forhold til indre og ydre værdier. Mange oplever at deres værdighed bliver genetableret, når de får “taget hånd om” deres misbrug af alkohol. 

Nye copingstrategier i forbindelse med behandlingen, giver mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, nye sunde relationer, økonomi og ikke mindst intellektet.

Vurdering & anmeldelser fra klienter

Efter utallige forsøg på at komme ud af mit misbrug, havde jeg næsten givet op på tanken om et sobert liv. Jeg ville ønske at jeg havde opdaget Peter Gilbert Jespersen før. Han har hjulpet mig mere end ord kan beskrive eller penge kan betale. Jeg har fået mit liv og mig selv igen. Det er med ro i maven at jeg i dag kan kalde mig clean og ædru. Til dig der sidder og overvejer om nogen overhovedet kommer til at kunne hjælpe dig kan jeg kun sige, at det er der. Det er med ro i sindet at jeg giver min varmeste anbefaling til dig. Giv det et forsøg, du kan godt!

Frederik Hjordt Larsen

5/5

Jeg har været i behandling for alkoholmisbrug hos Peter i Den Ambulante Misbrugsbehandling.

Det har givet mig en stor indsigt i de mekanismer som ligger bag mit misbrug, og jeg er efter behandlingen meget bedre rustet til at håndtere mit liv fremadrettet.

Specielt har jeg fået en stor forståelse for mine højrisikosituationer, og hvordan jeg håndterer dem. Men jeg har har også fået bearbejdet nogle bagvedliggende stressfaktorer, som jeg skal være opmærksom på.

Lone 46 år

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn