);
Alkoholbehandling & Anonym misbrugsbehandling

Ring alle dage for anonym telefonrådgivning på telefon 51 95 33 33

Alkoholbehandling & Anonym misbrugsbehandling

Telefon 51 95 33 33

Anonym misbrugsrådgivning alle dage mellem kl. 08.00 og 21.00

Alkoholbehandling og afvænning, helt anonymt. Drikker du bare for meget eller er du ved at udvikle et behandlingskrævende alkoholmisbrug. Vi tilbyder udredning og behandling af alkoholmisbrug på hele Sjælland.

100% anonym alkoholbehandling til en overkommelig betaling

Pårørende til en i misbrug
Alkoholbehandling - helt anonymt

Alkoholbehandling, professionelt og 100% anonymt

Alkoholbehandling som individuelle og diskrete behandlingsforløb. Du møder kun den samme profesionelle behandler gennem hele behandlingsforløbet og vi har ingen ventetid. Vi er et erfarent team af terapeuter der har specialiseret os i ambulant behandling af alkoholmisbrug og andre afhængigheder af rusmidler. 

Vores succesrate er en af landets bedste ved ambulant alkoholbehandling

Vores succesrate er en af landets bedste ved ambulant alkoholbehandling. Ca. 67 % af vores klienter opnår de mål, de sætter for behandlingen. Statistikken er beregnet ud fra gennemførte behandlingsforløb. En målsætning i behandlingsforløbet kan enten være afholdenhed eller reduktion af forbruget af alkohol.

Alkoholmisbrug og alkoholafhængighed opstår ikke af sig selv

Alkoholmisbrug er ofte et resultat af et problematisk forbrug af alkohol over mange år. Så du må ikke forvente at et misbrug af alkohol går over af sig selv. En effektiv professionel behandling er det, der skal til for at hjælpe én i misbrug tilbage til en værdig tilværelse.

Personlig misbrugsbehandling

Vi tilbyder eksklusive og personlige behandlingsforløb. Vi er et team af godt uddannede misbrugsbehandlere med mange års erfaring indenfor alle former for alkoholbehandling. Vi tilbyder altid gratis anonym telefonrådgivning og du kan ringe alle dage mellem kl. 08.00 og 21.00, på telefon 51 95 33 33, Vi rådgiver både pårørende og personer i misbrug af alkohol eller andre rusmidler.

problematisk forbrug af alkohol
Alkoholmisbrug og afhængighed er et resultat af et problematisk forbrug af alkohol
konsekvenser ved alkoholmisbrug
Mange oplever at deres værdighed bliver genetableret, når de får "taget hånd om" deres misbrug

Fordele ved ambulant alkoholbehandling

Personlig integritet bliver styrket i forhold til indre og ydre værdier. Mange oplever at deres værdighed som individ bliver genetableret, når de får “taget hånd om” deres misbrug. Nye coping strategier i forbindelse med behandlingen, giver mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, nye sunde relationer, økonomi og ikke mindst intellekt. Når misbruget af alkohol først er adresseret, vil mange underliggende problemer begynde at løse sig selv, eller de bliver eksponeret, så man kan tage fat i dem og begynde at løse dem.

    • Underliggende problemer kan være depression, stress, angst, vrede, sorg eller ensomhed.
Har du brug for vejledning angående et alkoholmisbrug

Vi stiller os altid til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug og afhængighed af alkohol. Vi har 20 års erfaring med ambulant alkoholbehandling og har nogle af landets bedste resultater ved gennemført alkoholbehandling.

Test dit alkoholforbrug, helt anonymt

Er du i tvivl om du er ved at udvikle et behandlingskrævende alkoholmisbrug. Så kan du helt anonymt teste dit forbrug med vores online misbrugstest.

    • Testen er kun vejledende og består af 13 spørgsmål.
Behandlingskrævende og skadelig misbrug af alkohol

Her kan du læse om udvikling af afhængighedssyndromet. Myter ved misbrug af alkohol. Fysisk og psysisk afhængighed af alkohol, og om alkoholmisbrug i den kroniske fase. Psykologiske forsvarsmekanismer i forbindelse med afhængighed og meget mere om rusmiddelmisbrug.

Anonym online misbrugstest

Se filmen om Den Ambulante Misbrugsbehandling og hør Peter Gilbert Jespersen fortælle om, hvordan vi arbejder, og hvad vi tilbyder af anonym kognitiv misbrugsbehandling.

Hvad mener klienterne om behandlingen

Efter utallige forsøg på at komme ud af mit misbrug, havde jeg næsten givet op på tanken om et sobert liv. Jeg ville ønske at jeg havde opdaget Peter Gilbert Jespersen før. Han har hjulpet mig mere end ord kan beskrive eller penge kan betale. Jeg har fået mit liv og mig selv igen. Det er med ro i maven at jeg i dag kan kalde mig clean og ædru. Til dig der sidder og overvejer om nogen overhovedet kommer til at kunne hjælpe dig kan jeg kun sige, at det er der. Det er med ro i sindet at jeg giver min varmeste anbefaling til dig. Giv det et forsøg, du kan godt!

Frederik Hjordt Larsen

5/5

Jeg har været i behandling for alkoholmisbrug hos Peter i Den Ambulante Misbrugsbehandling.

Det har givet mig en stor indsigt i de mekanismer som ligger bag mit misbrug, og jeg er efter behandlingen meget bedre rustet til at håndtere mit liv fremadrettet.

Specielt har jeg fået en stor forståelse for mine højrisikosituationer, og hvordan jeg håndterer dem. Men jeg har har også fået bearbejdet nogle bagvedliggende stressfaktorer, som jeg skal være opmærksom på.

Lone 46 år

5/5

Som pårørende til en af Peter Gilberts klienter kan jeg kun anbefale hans talent til at skabe kontakt og tillid til en person som meget nødig lukker sig op og taler med andre om sine problemer.

Peter har i behandlingsforløbet også formået at have et godt samarbejde med mig, der har betydet information, støtte og tillid i krisesituationer, til gavn for alle parter.

Peter formår at balancere, samarbejdet, med klientenens tillid i første prioritet.


Mine bedste anbefalinger MP

5/5
Den Ambulante Misbrugsbehandling finder du på 3 adresser i København, Nordsjælland og på Falster. Ønsker du en gratis afklarende samtale, så husk at booke en tid.
Falster
Sortsøvej 39
Helsingør
Ørebakken 3
København
Linnésgade 33