Alkoholbehandling i København, også uden for normal arbejdstid, så du kan passe dit arbejde eller din uddannelse under forløbet

Hos os møder du kun den samme misbrugsbehandler gennem hele forløbet

Alkoholbehandling, professionel behandling og afvænning i København

Alkoholbehandling København - vi har 20 års erfaring med ambulant behandling af alkoholmisbrug

Den Ambulante Misbrugsbehandling i København. Vi er centralt placeret i Linnésgade, 5 minutters gang fra Nørreport Station ved Israels plads.  Alkoholbehandling hos os er ambulant og fleksibel. Du bor hjemme under behandlingsforløbet og møder efter aftale.

Det er kun dig og din behandler, der er til stede under behandlingsforløbet og du møder kun samme behandler under hele forløbet. Alkoholbehandlingen er helt fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre.

Vi stiller os altid til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med alkoholmisbrug

Book en tid og kom ind til en gratis afklarende samtale. I kan også ringe og bestille tid til en samtale. Vi tilbyder også gratis telefonrådgivning og rådgiver både pårørende og personer i misbrug af alkohol.

Privat alkoholbehandling i København
Anonym alkoholbehandling i Linnésgade i centrum af København

Alkoholbehandling - konceptet er kognitiv misbrugsbehandling

Behandlingskonceptet er fleksibel alkoholbehandling. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender. Vi har ofte ingen ventetid – book en tid i dag og begynd behandlingen i morgen.

Privat alkoholbehandling i Kbh

Vi er et veluddannet, dedikeret team af terapeuter og misbrugsbehandlere, der tilbyder ambulant behandling ved alle former for misbrug af alkohol. Den personlige behandlingsform vi tilbyder gør det ofte lettere at snakke om de svære ting i livet, så vi tilbyder kun individuelle 1:1 behandlingsforløb, ikke gruppebehandling eller gruppeterapi.

Akut hjælp til alkoholmisbrug - book i dag og begynd i morgen

Hvis du ønsker at komme i alkoholbehandling hos os, skal du booke en tid på hjemmesiden eller ringe til os – den afklarende første samtale koster ikke noget. Du er også velkommen til at tage pårørende eller venner med til samtalen, så vi samme finder det bedste udgangspunkt for behandlingen.

Effekten af professionel alkoholbehandling. Personlig integritet bliver styrket i forhold til indre og ydre værdier. Mange oplever at deres værdighed bliver genetableret, når de får “taget hånd om” deres misbrug af alkohol. 

Nye copingstrategier i forbindelse med behandlingen, giver mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, nye sunde relationer, økonomi og ikke mindst intellektet.

Facebook
Twitter
LinkedIn