Professionel privat alkoholbehandling og afvænning i København

Vi har 20 års professionel erfaring med alkoholbehandling.

Alkoholbehandling afvænning i centrum af København. Vi er centralt placeret 5 minutters gang fra Nørreport Station ved Israels plads.     

Behandlingen er ambulant og fleksibel, du bor hjemme under behandlingsforløbet og møder efter aftale i alkoholbehandlingen. 

Det er kun dig og din behandler, der er til stede under behandlingsforløbet og du møder kun samme behandler under hele forløbet. 

Alkoholbehandlingen hos os er helt fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre. 

Har du brug for rådgivning omkring et alkoholmisbrug. Vi stiller os altid til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug af alkohol. Book en tid og kom ind til en gratis afklarende  samtale. 

Vi tilbyder også gratis telefonrådgivning og rådgiver både pårørende og personer i misbrug af alkohol. I kan ringe alle dage – helt anonymt på telefon 51 95 33 33.

Privat alkoholbehandling i København
Vi tilbyder alkoholbehandling i Centrum af København

Behandlingskonceptet er kognitiv alkoholbehandling

Vores behandlingskoncept er fleksibel kognitiv alkoholbehandling. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender. Vi har ingen ventetid – book en tid i dag og begynd behandlingen i morgen.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at skrive en mail

Personlig anonym misbrugsbehandling

Vi er et veluddannet, dedikeret team af terapeuter og misbrugsbehandlere, der tilbyder ambulant behandling ved alle former for misbrug af alkohol. Den personlige behandlingsform gør det ofte lettere at snakke om de svære ting i livet, så vi tilbyder kun individuelle behandlingsforløb, ikke gruppebehandling eller gruppeterapi.

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os eller du vil høre mere om hvad vi tilbyder af misbrugsbehandling

Hvis du ønsker at komme i alkoholbehandling hos os, skal du booke en tid på hjemmesiden eller ringe til os – den afklarende første samtale koster ikke noget, og du er velkommen til at tage pårørende med til samtalen, så vi samme finder det bedste udgangspunkt for behandlingen.