Privat alkoholbehandling - 100% anonymt

Behandling af alkoholmisbrug 

Vi tilbyder privat alkoholbehandling ved misbrug og afhængighed af alkohol i København. Behandlingen er ambulant, du bor hjemme under forløbet og møder efter aftale i behandlingen. Det er kun dig og din behandler, der er til stede under forløbet. Alkoholbehandlingen er helt fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre. 

Du kan læse mere om vores anonyme behandlingstilbud her.

Har du brug for rådgivning omkring et alkoholmisbrug. Vi stiller os altid til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug af alkohol. Vi har 20 års professionel erfaring med alkoholbehandling. Vi tilbyder også gratis telefonrådgivning og rådgiver både pårørende og personer i misbrug af alkohol. I kan ringe alle dage – helt anonymt på telefon 51 95 33 33.

Læs mere om hvad afhængighed til rusmidler er.

Anonym behandling af alkoholmisbrug
Anonym behandling af misbrug og afhængighed af alkohol i København

Behandlingskonceptet er kognitiv alkoholbehandling

Vores behandlingskoncept er fleksibel kognitiv behandling. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender. Vi har ingen ventetid – book en tid i dag og begynd behandlingen i morgen.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at skrive en mail

Personlig anonym misbrugsbehandling

Vi er et veluddannet, dedikeret team af terapeuter og misbrugsbehandlere, der tilbyder ambulant behandling ved alle former for misbrug af alkohol, stoffer og medicin. Den personlige behandlingsform gør det ofte lettere at snakke om de svære ting i livet, så vi tilbyder kun individuelle behandlingsforløb, ikke gruppebehandling eller gruppeterapi.

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os eller du vil høre mere om hvad vi tilbyder af misbrugsbehandling

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os, skal du booke en tid på hjemmesiden eller ringe til os – den afklarende første samtale koster ikke noget, og du er velkommen til at tage pårørende med til samtalen, så vi samme finder det bedste udgangspunkt for behandlingen.

Test dit alkoholforbrug - helt anonymt

Er du i tvivl om du er ved at udvikle et behandlingskrævende misbrug af alkohol. Så kan du helt anonymt teste dit forbrug med vores online misbrugstest. Testen er kun vejledende og består af 13 spørgsmål.
Behandlingskrævende og skadelig misbrug af alkohol
Her kan du læse om udvikling af afhængighedssyndromet. Myter ved misbrug af stoffer og alkohol. Fysisk og psysisk afhængighed af alkohol og om misbrug i den kroniske fase. Psykologiske forsvarsmekanismer i forbindelse med afhængighed og meget mere om alkoholmisbrug.
Se filmen og hør Peter Gilbert Jespersen fortælle om, hvordan vi arbejder, og hvad vi tilbyder af anonym kognitiv alkoholbehandling