Er du i misbrug eller pårørende til en i misbrug. Vi tilbyder misbrugsbehandling og anonym rådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Misbrugsbehandling - anonym behandling af stof- og alkoholmisbrug

Fleksibel behandling af rusmiddelmisbrug - også uden for normal arbejdstid, så du kan passe dit arbejde eller din uddannelse, mens du går i misbrugsbehandling

Vi er specialister i behandling af stof- og alkoholmisbrug

Misbrugsbehandling - helt anonymt Misbrugsbehandling – helt anonymt

Misbrugsbehandling – helt anonymt. Vores tilgang til behandling af stof- og alkoholmisbrug er individuelle, anonyme behandlingsforløb. Dette betyder, at du vil have den samme misbrugsbehandler gennem hele behandlingsforløbet.

Misbrugsbehandlingen er fleksibel og tilpasset dine behov, så du kan deltage i behandlingen, når det passer ind i din kalender. Vores behandlingskoncept er baseret på evidensbaseret kognitiv misbrugsbehandling. Vi har ofte kun kort eller ingen ventetid, så du kan booke en tid allerede i dag og begynd i behandlingen i morgen.

Misbrugsbehandling – helt anonymt

Vi tilbyder behandling af alkohol- eller stofmisbrug, som et 100% anonymt behandlingstilbud. Vi mener, at misbrug af rusmidler er en personlig udfordring, og vi garanterer altid fuld fortrolighed og anonymitet over for vores klienter. Vi sikrer den rette misbrugsbehandling gennem vores gratis afklarende samtale, hvor du er velkommen til at tage pårørende eller venner med.

Den indledende afklarende samtale

Vi tilbyder altid en gratis indledende afklarende samtale som det første skridt i dit behandlingsforløb. Dette gør vi for at sikre, at du bliver matchet med en behandler, der besidder de bedste kompetencer til at hjælpe dig med din specifikke problematik. Vores misbrugsbehandlere har alle over 20 års erfaring inden for behandling af stof- og alkoholmisbrug.

Specialiserede misbrugsbehandlere

Vores misbrugsbehandlere er eksperter inden for forskellige former for misbrugsbehandling, herunder reduktion eller total afholdenhed fra rusmidler. De besidder en bred vifte af kompetencer og terapeutiske uddannelser inden for misbrugsbehandling. Dette betyder, at vores misbrugsbehandlere kan sammesætte unikke behandlingsplaner for hver enkelt klient.

Skræddersyet behandling

Behandlingen vi tilbyder, er yderst fleksibel og kan tilpasses løbende i henhold til dine skiftende behov og fremskridt. Misbrugsbehandling ikke er en one-size-fits-all-tilgang, da hver person har sin unikke rejsen mod recovery. Derfor er vores tilgang designet til at være dynamisk og justerbar, så du får den mest effektive og individuelt tilpassede misbrugsbehandling.

Fleksibel behandling

Den fleksibilitet, vi tilbyder, indebærer også muligheden for at tilføje eller fjerne forskellige elementer i behandlingen, ændre sessionens hyppighed eller tilpasse terapeutiske metoder, alt efter hvad der bedst hjælper dig. 

Vores mål er at sikre, at du føler dig komfortabel, inddraget og støttet gennem hele din behandlingsproces, uanset hvordan dine behov kan udvikle sig over tid. På den måde kan du have tillid til, at behandlingen er skræddersyet til netop dig og din situation.

Vi forpligter os til at give dig den bedste misbrugsbehandling og sikre, at du opnår de resultater, du har brug for. Vi opfordrer dig til at vente med at beslutte, hvad dine behandlingsmål skal være, indtil efter den første afklarende samtale eller udredningsdelen. Vores professionelle vurdering af dit rusmiddelforbrug vil formentlig give dig en bedre forståelse af dine behandlingsbehov.

FAQ om rusmidler

Find svar på spørgsmål om misbrugsbehandling

Klik her

Pårørende rådgivning

Pårørende til en i misbrug

Klik her

Om os - læs om vores behandlerteam

Hvem er vi uddannelser og erfaring

Klik her

Hvad er ambulant misbrugsbehandling

Læs hvad der definerer et ambulant behandlingsforløb

Klik her

Hvad koster et behandlingsforløb

Her kan du læse om priser og tilbud

Klik her

Regler hos skat

Hvilken udgifter kan du trække fra

Klik her
Forsikringsdækket behandling af misbrug eller du kan trække dine udgifterne fra i skat
Arbejdsgiverfinansieret behandling af misbrug: 

Mange virksomheder har en misbrugspolitik, hvor de enten har en sundhedsforsikring, der dækker behandling af misbrug for deres medarbejdere, eller yder selv økonomisk støtte til behandlingen.

Selvstændig erhvervsdrivende:

Fra politisk hold ønsker man at støtte virksomheder i at hjælpe deres medarbejdere til behandling, hvis de har udviklet et misbrug af rusmidler. Derfor kan en virksomhed bogføre udgifterne til misbrugsbehandling som en udgift i virksomheden uden, at medarbejderen bliver beskattet af beløbet. Denne regel gælder også for selvstændige erhvervsdrivende, så udgifterne til behandling kan faktureres til virksomheden uden personlig beskatning.

Forsikringsbetalt behandling:

Hvis du har en sundhedsforsikring med dækning for misbrugsbehandling, kan forsikringsselskabet betale op til 75% af udgifterne til behandlingen. Forsikringsselskabet har tavshedspligt, så din arbejdsgiver vil ikke blive informeret om, at du benytter din forsikring til behandling af misbrug, medmindre du selv vælger at informere dem.

Afhængighed af rusmidler kan have alvorlige konsekvenser, både personligt og for ens nære relationer – men misbrug og afhængighed af rusmidler kan altid behandles. 

Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for at tale med nogen om dine problemer med misbrug. Vi tilbyder altid gratis anonym telefonrådgivning. Ring 51 95 33 33, alle dage fra 08.00 til 21.00

Vurdering & anmeldelser fra klienter

Tak Peter – for hjælp til smertefuld erkendelse og brugbar indsigt. Det har været guld værd det hele. Tak for meget alvorlige samtaler – og for mange rigtig gode og helbredende grin. Du er Nr. 1! Mange og ofte tilbagevendende tanker.

Lise

5/5

Jeg blev mødt der hvor jeg var uden fordomme og fordømmelse. Igennem et intenst 8 ugers forløb lærte jeg ting om mig selv som jeg ikke vil være foruden i dag. Som Peter sagde første gang vi mødtes: ” det sværeste skridt mod et nyt liv har du allerede taget. Det tog du da du bankede på min dør.” Og det havde han uendelig meget ret i.

John Hansen 44 år

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn