Er du i misbrug eller pårørende til en i stof- eller alkoholmisbrug. Vi tilbyder anonym telefonrådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Misbrugsbehandling, professionel behandling af stof- og alkoholmisbrug

Fleksibel behandling uden for normal arbejdstid - Pas dit arbejde eller din uddannelse under behandlingsforløbet

Fortrolig behandling af misbrug på Sjælland tilpasset dine behov

Få effektiv ambulant behandling hos Den Ambulante Misbrugsbehandling – 100% anonymitet garanteret

Den Ambulante Misbrugsbehandling på Sjælland tilbyder en fortrolig behandling af misbrug, der er tilpasset dine individuelle behov. Vi mener, at misbrug er en personlig udfordring, og vi garanterer altid 100% anonymitet for vores klienter.

Vi sikre den rette behandler med vores gratis afklarende samtale

Vi tilbyder en gratis afklarende samtale som det første skridt i dit behandlingsforløb. Dette er for at sikre, at du får den rette behandler til at hjælpe dig med din problematik.

Vi har erfarne misbrugsbehandlere, som er specialister inden for forskellige former for misbrugsbehandling, herunder reduktion af forbruget af rusmidler eller afholdenhed.

Erfarne behandlere med specialiseret ekspertise i stof- og alkoholmisbrug

Vores specialister i behandling af stof- og alkoholmisbrug besidder en bred vifte af kompetencer inden for misbrugsbehandling. Dette betyder, at vores misbrugsbehandlere vil skræddersy en unik og effektiv behandlingsplan for hver enkelt klient.

Med vores ambulante behandlingsforløb kan du få den hjælp, du har brug for til at overvinde dit misbrug. Vi forpligter os til at give dig den bedste misbrugsbehandling og sikre, at du opnår de resultater, du har brug for.

Vi opfordrer dig til at vente med at beslutte, hvad dine behandlingsmål skal være, indtil efter udredningen. Vores professionelle vurdering af dit rusmiddelforbrug vil give dig en klare forståelse af dine behov, som vil hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger.

Vi er specialister i ambulant behandling af stof- og alkoholmisbrug

Vi tilbyder misbrugsbehandling ved stof- og alkoholmisbrug Ambulant misbrugsbehandling er en form for behandling, hvor du kan blive behandlet for dit misbrug, mens du bor hjemme. Hos os tilbyder vi kun personlige behandlingsforløb og ikke gruppeterapi, så du vil kun møde den samme misbrugsbehandler gennem hele forløbet. Behandlingen er fleksibel og tilrettelagt efter dine behov, så du kan møde til behandling, når det passer ind i din kalender.

Vores behandlingskoncept er baseret på evidensbaseret kognitiv misbrugsbehandling. Vi har ofte kort eller ingen ventetid, så du kan booke en tid allerede i dag og begynde behandlingen i morgen med en gratis afklarende samtale. 

Du er velkommen til at tage pårørende med til den første samtale. Hvis du har spørgsmål til behandlingen, er vores telefonrådgivning åben alle dage på telefon 51 95 33 33.

Basispakken, et evidensbaseret 10-ugers behandlingsforløb

Basispakken er vores grundlæggende behandlingsforløb, som er sammensat ud fra vores 20 års erfaring med ambulant behandle af misbrug. Det er et 10-ugers behandlingsforløb, som indeholder alle de elementer, der er nødvendige for at opnå vedvarende resultater. Forløbet er struktureret og bygger på den kognitive tilgang til misbrugsbehandling, som er baseret på evidensbaserede behandlingsmetoder.

Akut hjælp til at overvinde et stof- eller alkoholmisbrug - få professionel misbrugsbehandling
Få hurtig hjælp til behandling af stof- eller alkoholmisbrug

Afhængighed af rusmidler kan have alvorlige konsekvenser både personligt og for ens nære relationer. Heldigvis kan misbrug og afhængighed af rusmidler altid behandles.

Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for at tale med nogen om dine problemer med misbrug. Vi tilbyder gratis anonym telefonrådgivning. Du kan også booke en gratis afklarende samtale eller ringe til vores telefonrådgivning og bestille tid, hvis du har brug for at tale sammen med din familie, partner eller pårørende om et misbrug.

Muligheder for finansiering af misbrugsbehandling 

Den Ambulante Misbrugsbehandling er en privat virksomhed, og som udgangspunkt skal du selv betale for din behandling. Men der er flere muligheder for finansiering af behandlingen:

Forsikringsbetalt misbrugsbehandling 

Hvis du har en sundhedsforsikring med dækning for misbrugsbehandling, kan forsikringsselskabet betale op til 75% af udgifterne til behandlingen. Forsikringsselskabet har tavshedspligt, så din arbejdsgiver vil ikke blive informeret om, at du benytter din forsikring til behandling af misbrug, uden at du selv vælger at informere dem.

Behandling af misbrug via forsikring Arbejdsgiverfinansieret behandling af misbrug 

Mange virksomheder har en misbrugspolitik, hvor de enten har en sundhedsforsikring, der dækker behandling af misbrug for deres medarbejdere, eller yder selv økonomisk støtte til behandlingen.

Selvstændig erhvervsdrivende 

Fra politisk hold ønsker man at støtte virksomheder i at hjælpe deres medarbejdere til behandling, hvis de har udviklet et misbrug af rusmidler. 

Derfor kan en virksomhed bogføre udgifterne til misbrugsbehandling som en udgift i virksomheden uden, at medarbejderen bliver beskattet af beløbet. 

Denne regel gælder også for selvstændige erhvervsdrivende, så udgifterne til behandling kan faktureres til virksomheden uden personlig beskatning.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail
København
Linnésgade 33
Hvidovre
Bødkerporten 65
Falster
Sortsøvej 39
Vurdering & anmeldelser fra klienter

Tak Peter – for hjælp til smertefuld erkendelse og brugbar indsigt. Det har været guld værd det hele. Tak for meget alvorlige samtaler – og for mange rigtig gode og helbredende grin. Du er Nr. 1! Mange og ofte tilbagevendende tanker.

Lise

5/5

Jeg blev mødt der hvor jeg var uden fordomme og fordømmelse. Igennem et intenst 8 ugers forløb lærte jeg ting om mig selv som jeg ikke vil være foruden i dag. Som Peter sagde første gang vi mødtes: ” det sværeste skridt mod et nyt liv har du allerede taget. Det tog du da du bankede på min dør.” Og det havde han uendelig meget ret i.

John Hansen 44 år

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn