Professionel behandling ved alle former for misbrug af rusmidler

Vi tilbyder også behandling uden for normal arbejdstid, så du kan passe dit arbejde eller din uddannelse under behandlingsforløbet

  • Overkommelig pris
  • Privat misbrugsbehandling
  • Telefonrådgivning alle dage
  • Over 20 års erfaring med behandling
  • Anonym behandling
  • Individuelle behandlingsforløb

Diskret og 100% anonym behandling af misbrug

Den Ambulant Misbrugsbehandling tilbyder behandling af misbrug på hele Sjælland. Det er kun dig og din misbrugsbehandler, der er til stede under behandlingsforløbet. Behandlingen er helt fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre, medmindre andet er aftalt.

Hos Den Ambulante Misbrugsbehandling kan du både arbejde med et ønske om reduktion af forbruget af rusmidlet eller afholdenhed. Men vi opfordre altid til at man venter med at beslutte sig til, hvad der skal være målet med behandlingen, til efter udredningen, da udredningen afsluttes med en professionel vurdering af forbruget.

Personlig misbrugsbehandling

Vores succesrate er en af landes bedste. Personlig anonym misbrugsbehandling, gør det ofte lettere at snakke om de svære problemer. Langt de fleste af vores klienter opnår de mål, de sætter for behandlingen. Ca 67% opnår ædrulighed eller stoffrihed i første behandlingsforsøg. Statistikken er beregnet ud fra gennemførte behandlingsforløb.

Behandlingskonceptet er kognitiv misbrugsbehandling

Vores behandlingskoncept er, fleksibel og evidensbaseret kognitiv misbrugsbehandling. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender. Vi har ingen ventetid, book en tid i dag og begynd behandlingen i morgen. 

Vi er specialist i behandling af misbrug

I et ambulant behandlingsforløb bor du hjemme under hele behandlingsforløbet og møder til behandling, når det passer ind i din kalender, eller vi kommer til dig da vi også tilbyder misbrugsbehandling i eget hjem. Vi tilbyder ikke gruppebehandling eller gruppeterapi, kun personlige behandlingsforløb

Du møder kun den samme professionelle misbrugsbehandler under hele dit behandlingsforløb hos Den Ambulante Misbrugsbehandling.

Alle forløb begynder med en gratis afklarende samtale. Dette sker for at sikre, at kemien mellem dig og din behandler er den rette og din problematik matcher terapeutens faglighed.

Basispakken, et professionelt behandlingsforløb

Basispakken er grundforløbet hos os, det er sammensat ud fra 20 års erfaring med behandling af misbrug. Det er et 10 ugers behandlingsforløb, der indeholder alle de elementer der skal til for at opnå vedvarende resultater. Forløbet er struktureret og baseret på den kognitive tilgang til misbrugsbehandling.

 • Afklarende samtale (Gratis)
 • 4 sessioner udredningen 
 • 16 sessioner behandling
 • 2 timers telefonisk coaching
 • Vejledning og støtte til pårørende
 • Efterbehandling (tilkøb)

Få hurtig professionel hjælp, hvis du kæmper med et behandlingskrævende misbrug

Afhængighed af rusmidler kommer ofte snigende over tid og for det meste er det omgivelserne, de nære relationer, der først oplever forbruget af rusmidlet som problematisk. Misbrug af rusmidler skaber splittede familier, medfører personlig deroute og invaliderende psykiske og fysiske følgesygdomme, men misbrug og afhængighed af rusmidler kan altid behandles.

Priser og anonym gratis telefonrådgivning

Vi stiller os altid til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug. Vi tilbyder gratis anonym telefonrådgivning vedrørende behandling af misbrug. Har i som par, familie eller pårørende brug for at få talt samme i trygge rammer, så book en gratis afklarende samtale eller ring til vores telefonrådgivningen og bestil tid. 

Den Ambulante Misbrugsbehandling er en privat virksomhed og man skal, som udgangpunkt, selv betale sin misbrugsbehandlingen. Men der er også andre muligheder for finansiering af behandling. 

   • Finansiering via sundhedsforsikring
   • Finansieret af arbejdsgiver
   • Selvstændig erhvervsdrivende
   • Privat betaler

Forsikringsbetalt misbrugsbehandling

Har du en sundhedsforsikring med dækning for misbrugsbehandling, betaler forsikringsselskabet op til 75% af udgifter til behandlingen hos os. Forsikringsselskabet har tavshedspligt. Din arbejdsgiver får således ikke at vide, at du benytter din forsikring til misbrugsbehandling, medmindre du selv ønsker at fortælle det.

Arbejdsgiverfinansieret behandling

De fleste virksomheder har efterhånden en klar misbrugspolitik, hvor virksomheden enten har en sundhedsforsikring, der dækker behandling af misbrug for sine medarbejdere, eller de yder selv økonomisk støtte til behandlingen.

Selvstændig erhvervsdrivende

Fra politisk hold, har man ønsket at støtte virksomheder i, at hjælpe deres medarbejdere til behandling, hvis de har udviklet et misbrug af rusmidler. 

Derfor kan en virksomhed bogføre udgifterne til behandling som en udgift i virksomheden, uden at medarbejderen bliver beskattet af beløbetDenne regel gælder også for selvstændig erhvervsdrivende og det vil sige, at udgifterne til behandling, kan faktureres til virksomheden, uden at man personligt beskattes.

Vurdering & anmeldelser fra klienter

Tak Peter – for hjælp til smertefuld erkendelse og brugbar indsigt. Det har været guld værd det hele. Tak for meget alvorlige samtaler – og for mange rigtig gode og helbredende grin. Du er Nr. 1! Mange og ofte tilbagevendende tanker.

Lise

5/5

Jeg blev mødt der hvor jeg var uden fordomme og fordømmelse. Igennem et intenst 8 ugers forløb lærte jeg ting om mig selv som jeg ikke vil være foruden i dag. Som Peter sagde første gang vi mødtes: ” det sværeste skridt mod et nyt liv har du allerede taget. Det tog du da du bankede på min dør.” Og det havde han uendelig meget ret i.

John Hansen 44 år

5/5