);
Alkoholbehandling & Anonym misbrugsbehandling

Ring alle dage for anonym telefonrådgivning på telefon 51 95 33 33

Alkoholbehandling & Anonym misbrugsbehandling

Telefon 51 95 33 33

Anonym misbrugsrådgivning alle dage mellem kl. 08.00 og 21.00

Misbrugsbehandling ved alle former for misbrug af rusmidler

Anonym misbrugsbehandling i København - Helsingør - Falster

Er dit forbrug af rusmidler kommet ud af kontrol eller er du i tvivl om du har et behandlingkrævende misbrug af alkohol, stoffer eller medicin. Ring 51 95 33 33, alle dage.

hvad tilbyder vi af misbrugsbehandling
Anonym og diskret misbrugsbehandling ved alle former for misbrug af rusmidler

Diskret og 100% anonym misbrugsbehandling

Det er kun dig og din misbrugsbehandler, der er til stede under behandlingsforløbet. Behandlingen er helt fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre, medmindre andet er aftalt.

Personlig anonym misbrugsbehandling

Vores succesrate er en af landes bedste. Personlig anonym misbrugsbehandling gør det lettere at snakke om de svære problemer. Langt de fleste af vores klienter opnår de mål, de sætter for behandlingen. 

    • Ca 67% opnår ædrulighed eller stoffrihed i første behandlingsforsøg
    • Statistikken er beregnet ud fra gennemførte forløb

Behandlingskonceptet er kognitiv misbrugsbehandling

Vores behandlingskoncept er fleksibel kognitiv behandling. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender. Vi har ingen ventetid, book en tid i dag og begynd behandlingen i morgen.

Misbrugsbehandlingen varetages altid af en uddannet specialist i behandling af stof- og alkoholmisbrug

Ambulant misbrugsbehandling: Du bor hjemme under hele behandlingsforløbet og møder til behandling når det passer ind i din kalender, eller vi kommer til dig da vi også tilbyder misbrugsbehandling i eget hjem. 

Samme misbrugsbehandler gennem hele forløbet

Du møder kun den samme professionelle misbrugsbehandler under hele dit behandlingsforløb. Alle forløb begynder med en gratis afklarende samtale. Dette sker for at sikre, at kemien mellem dig og din behandler er den rette, og din problematik matcher terapeutens faglighed.

Misbrugsbehandling
Du møder kun samme misbrugsbehandler gennem hele forløbet
Akut og hurtig hjælp når du er ude i et misbrug
Hos os får du hurtig hjælp, hvis du kæmper med et misbrug af rusmidler

Få hurtig professionel hjælp, hvis du kæmper med et behandlingskrævende stof- eller alkoholmisbrug

Afhængighed af rusmidler kommer ofte snigende over tid og for det meste er det omgivelserne, de nære relationer, der først oplever forbruget af rusmidlet som problematisk. Afhængighed af rusmidler skaber splittede familier, medfører personlig deroute og invaliderende psykiske og fysiske følgesygdomme, men misbrug og afhængighed af rusmidler kan altid behandles. Læs mere om negativer konsekvenser ved misbrug her.

Gratis anonym rådgivning og vejledning

Vi stiller os altid til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug. Vi tilbyder gratis anonym rådgivning og vejledning om behandling af misbrug. Ring 51 95 33 33, alle dage.

Se filmen om Den Ambulante Misbrugsbehandling og hør Peter Gilbert Jespersen fortælle om, hvordan vi arbejder, og hvad vi tilbyder af anonym kognitiv misbrugsbehandling.

Test dit forbrug af rusmidler helt anonymt
Test dit forbrug af rusmidler helt anonymt

Test dit forbrug - helt anonymt

Er du i tvivl om du er ved at udvikle et behandlingskrævende misbrug af alkohol eller stoffer. Så kan du helt anonymt teste dit forbrug med vores online misbrugstest.

    • Testen er kun vejledende og består af 13 spørgsmål

Behandlingskrævende og skadelig misbrug af alkohol og stoffer

Her kan du læse om udvikling af afhængighedssyndromet. Myter ved misbrug af stoffer og alkohol. Fysisk og psysisk afhængighed af rusmidler, og om misbrug i den kroniske fase. Psykologiske forsvarsmekanismer i forbindelse med afhængighed, og meget mere om rusmiddelmisbrug.

Hvad mener klienterne om behandlingen

Tak Peter – for hjælp til smertefuld erkendelse og brugbar indsigt. Det har været guld værd det hele. Tak for meget alvorlige samtaler – og for mange rigtig gode og helbredende grin. Du er Nr. 1! Mange og ofte tilbagevendende tanker.

Lise

5/5

Jeg blev mødt der hvor jeg var uden fordomme og fordømmelse. Igennem et intenst 8 ugers forløb lærte jeg ting om mig selv som jeg ikke vil være foruden i dag. Som Peter sagde første gang vi mødtes: ” det sværeste skridt mod et nyt liv har du allerede taget. Det tog du da du bankede på min dør.” Og det havde han uendelig meget ret i.

John Hansen 44 år

5/5

Peter har en unik evne til at høre og se mennesket bag misbrugeren, kombineret med hans veludviklede humoristiske sans, er det altid en befrielse at tale med Peter.

Søren knap

5/5
Den Ambulante Misbrugsbehandling finder du på 3 adresser i København, Nordsjælland og på Falster. Ønsker du en gratis afklarende samtale, så husk at booke en tid.
Falster
Sortsøvej 39
Helsingør
Ørebakken 3
København
Linnésgade 33