Vi tilbyder anonym misbrugsbehandling ved alle former for misbrug af rusmidler

Diskret og 100% anonym misbrugsbehandling

Vi tilbyder ambulant misbrugsbehandling på hele Sjælland. Det er kun dig og din misbrugsbehandler, der er til stede under behandlingsforløbet. Behandlingen er helt fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre, medmindre andet er aftalt. Hos os kan du både arbejde med et ønske om reduktion af forbruget og afholdenhed. Men vi opfordre altid til at man venter med at beslutte sig til efter udredningen.

Personlig misbrugsbehandling

Vores succesrate er en af landes bedste. Personlig anonym misbrugsbehandling, gør det ofte lettere at snakke om de svære problemer. Langt de fleste af vores klienter opnår de mål, de sætter for behandlingen. Ca 67% opnår ædrulighed eller stoffrihed i første behandlingsforsøg. Statistikken er beregnet ud fra gennemførte behandlingsforløb.

Behandlingskonceptet er kognitiv misbrugsbehandling

Vores behandlingskoncept er, fleksibel og evidensbaseret kognitiv misbrugsbehandling. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender. Vi har ingen ventetid, book en tid i dag og begynd behandlingen i morgen. Har du en sundhedsforsikring, er der mulighed for at få udgifterne til behandlingen betalt. 

Vi er specialist i behandling af stof- og alkoholmisbrug

I et ambulant behandlingsforløb bor du hjemme under hele behandlingsforløbet og møder til behandling, når det passer ind i din kalender, eller vi kommer til dig da vi også tilbyder misbrugsbehandling i eget hjem. Vi tilbyder ikke gruppebehandling eller gruppeterapi, kun personlige behandlingsforløb. Du møder kun den samme professionelle misbrugsbehandler under hele dit behandlingsforløb. Alle forløb begynder med en gratis afklarende samtale. Dette sker for at sikre, at kemien mellem dig og din behandler er den rette, og din problematik matcher terapeutens faglighed.

Basispakken, et professionelt behandlingsforløb

Basispakken er grundforløbet hos os, det er sammensat ud fra 20 års erfaring med behandling af misbrug. Det er et 10 ugers behandlingsforløb, der indeholder alle de elementer der skal til for at opnå vedvarende resultater i en professionel misbrugsbehandling. Forløbet er struktureret og baseret på den kognitive tilgang til ambulant misbrugsbehandling. Se priserne her.

 • Afklarende samtale (Gratis)
 • 4 sessioner udredningen 
 • 16 sessioner behandling
 • 2 timers telefonisk coaching
 • Vejledning og støtte til pårørende
 • Efterbehandling (tilkøb)

Få hurtig professionel hjælp, hvis du kæmper med et behandlingskrævende stof- eller alkoholmisbrug

Afhængighed af rusmidler kommer ofte snigende over tid og for det meste er det omgivelserne, de nære relationer, der først oplever forbruget af rusmidlet som problematisk. Afhængighed af rusmidler skaber splittede familier, medfører personlig deroute og invaliderende psykiske og fysiske følgesygdomme, men misbrug og afhængighed af rusmidler kan altid behandles.

Gratis anonym misbrugsrådgivning og vejledning

Gratis rådgivning. Vi stiller os altid til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug. Vi tilbyder gratis anonym telefonrådgivning vedrørende behandling af misbrug. Har i som par, familie eller pårørende brug for at få talt samme i trygge rammer, så book en gratis afklarende samtale eller ring til vores telefonrådgivningen og bestil tid.

Den Ambulante Misbrugsbehandling er en privat organisation og man skal, som udgangpunkt, selv betale behandlingen. Men der er også andre muligheder for finansiering af behandling.

   • Finansiering via sundhedsforsikring
   • Finansieret af arbejdsgiver
   • Selvstændig erhvervsdrivende

Forsikringsbetalt misbrugsbehandling

Har du en sundhedsforsikring med dækning for misbrugsbehandling, betaler forsikringsselskabet op til 75% af udgifter til behandlingen hos os. Forsikringsselskabet har tavshedspligt. Din arbejdsgiver får således ikke at vide, at du benytter din forsikring til misbrugsbehandling, medmindre du selv ønsker at fortælle det.

Arbejdsgiverfinansieret behandling

De fleste virksomheder har efterhånden en klar misbrugspolitik, hvor virksomheden enten har en sundhedsforsikring, der dækker behandling af misbrug for sine medarbejdere, eller de yder selv økonomisk støtte til behandlingen.

Selvstændig erhvervsdrivende

Fra politisk hold, har man ønsket at støtte virksomheder i, at hjælpe deres medarbejdere til behandling, hvis de har udviklet et misbrug af rusmidler. 

Derfor kan en virksomhed bogføre udgifterne til behandling som en udgift i virksomheden, uden at medarbejderen bliver beskattet af beløbet.

Denne regel gælder også for selvstændig erhvervsdrivende og det vil sige, at udgifterne til behandling, kan faktureres til selskabet, uden at man personligt beskattes af ydelsen.

Book en afklarende samtale
Du finder os på 3 adresser på Sjælland. Ønsker du afklarende samtale, så husk at booke en tid.
Se den lille introduktionsvideo
Se videoen og hør Peter Gilbert Jespersen fortælle om, hvem vi er, og hvordan vi arbejder i behandlingen
Vurdering & anmeldelser fra klienter

Tak Peter – for hjælp til smertefuld erkendelse og brugbar indsigt. Det har været guld værd det hele. Tak for meget alvorlige samtaler – og for mange rigtig gode og helbredende grin. Du er Nr. 1! Mange og ofte tilbagevendende tanker.

Lise

5/5

Jeg blev mødt der hvor jeg var uden fordomme og fordømmelse. Igennem et intenst 8 ugers forløb lærte jeg ting om mig selv som jeg ikke vil være foruden i dag. Som Peter sagde første gang vi mødtes: ” det sværeste skridt mod et nyt liv har du allerede taget. Det tog du da du bankede på min dør.” Og det havde han uendelig meget ret i.

John Hansen 44 år

5/5