);

Alkoholbehandling & Ambulant misbrugsbehandling

Anonym misbrugsrådgivning alle dage mellem kl. 08.00 og 21.00.

Har du udviklet et amfetaminmisbrug. Vi tilbyder professionel misbrugsbehandling og er specalister i behandling af alle former for misbrug

Vi tilbyder udredning og ambulant misbrugsbehandling ved amfetaminmisbrug

Hjælp til behandling amfetaminmisbrug
Ambulant misbrugsbehandling af amfetaminmisbrug

Misbrugsbehandling - Amfetaminmisbrug

Behandling af amfetaminmisbrug. Hos os kan du få hjælp i form af kognitiv terapi. Vi er et team af professionelle terapeuter, der har specialiseret os i behandling af amfetaminmisbrug og andre feststoffer. Du skal kontakte os telefonisk eller foretage en booking via hjemmesiden. Når du har fået tid til en afklarende samtale, kommer du ud til os, til det, vi kalder en afklarende samtale. Under samtalen hører vi lidt om din problematik, og du hører lidt om hvem vi er, og om hvordan vi arbejder.
Kun individuelle personlige behandlingsforløb
Vi tilbyder kun individuelle behandlingsforløb, det vil sige at vi ikke tilbyder gruppeterapi. Du har kun kontakt til den samme misbrugsbehandler gennem hele forløbet.

Behandling af amfetaminmisbrug

Der vil for de fleste, der har været i misbrug af amfetamin, være behov for at komme fysisk og psykisk til hægterne igen. Så en del af behandlingen går ud på at begynde arbejdet med at opbygge et nyt stoffrit netværk, fritidsinteresser, sunde spise- og sovevaner. Personer der bruger amfetamin kan man groft kategorisere i to grupper. Dem der bruger det til fest og byture, det vil sige, at de kun bruger det lejlighedsvis. Denne gruppe er ofte ikke afhængig af amfetamin, men i det man vil kalde misbrug.

Bruger du amfetamin hver dag er du afhængig

Den anden gruppe består af dem, der skal have deres stof hver dag. De er afhængige af amfetamin og har udviklet afhængighed på grund af situationer, hvor de har skullet holde sig vågen i lang tid ad gangen. Der kan også være tale om mennesker i bestemte miljøer, hvor der indtages stor mængder alkohol. Her modvirker amfetamin alkoholens sløvede virkning, så man kan feste i mange timer eller over flere døgn. 
Behandling af amfetaminmisbrug, vi tilbyder 100% anonym misbrugsbehandling
Hjælp til misbrugsbehandling - amfetamin
Læs om konsekvenserne ved misbrug af amfetamin og andre rusmidler

Konsekvenser ved misbrug af amfetamin

Helbredsskader, psykiatriske følgetilstande, paranoia, isolation, ensomhed, tvangsmæssig adfærd, vægttab, permanent skade på blodkar i hjertet og hjernen. Amfetaminmisbrug kan også føre til forhøjet blodtryk, hjerteanfald, slagtilfælde, skade på lever, nyrer og hvis amfetaminen sniffes, kan man beskadige vævet i næsen. Ved misbrug af amfetamin bliver man først og fremmest psykisk afhængig og i mindre grad fysisk afhængig. De fysiske abstinenser, når man ophører med amfetamin, er mindre udtalte end f.eks. ved heroin eller benzodiazepiner. Under nedtapning vil de fleste dog opleve abstinenser, både fysisk og psykisk. Mange vil opleve lang tid med søvnforstyrrelser efter endt brug af amfetamin.

Effekt af amfetamin

Effekten af amfetamin er talelyst og rastløshed. Mange bliver også aggressive og fjendtlige eller maniske. Amfetamin bruges ofte som feststof, så man kan holde sig vågen i flere døgn i træk. Både blodtryk, puls og kropstemperatur øges, og man sveder mere end almindeligt, de fleste oplever også spiseforstyrrelser og madlede.

Se filmen om Den Ambulante Misbrugsbehandling og hør Peter Gilbert Jespersen fortælle om, hvordan vi arbejder og hvad vi tilbyder af misbrugsbehandling, eller se den lille animationsfilm om afhængighed af rusmidler

Prøv misbrugstesten, helt anonymt
Er du i tvivl om du er ved at udvikle et behandlingskrævende misbrug af amfetamin. Så kan du helt anonymt teste dit forbrug med vores online misbrugstest.Testen er kun vejledende og består af 13 spørgsmål.
Behandlingskrævende og skadelig misbrug af amfetamin
Her kan du læse om udvikling af afhængighedssyndromet og myter ved misbrug af amfetamin. Fysisk og psysisk afhængighed af amfetamin og om misbrug i den kroniske fase. Psykologiske forsvarsmekanismer i forbindelse med afhængighed og meget mere om rusmiddelmisbrug.
Anonym online misbrugstest
Den Ambulante Misbrugsbehandling finder du på 3 adresser i København, Nordsjælland og på Falster. Ønsker du en gratis afklarende samtale, så husk at booke en tid.
Falster
Sortsøvej 39, 4850
Helsingør
Ørebakken 3, 3000
København
Linnésgade 33, 1361