Har du udviklet et behandlingskrævende misbrug eller afhængighed til amfetamin

Vi tilbyder professionel misbrugsbehandling og er specalister i behandling af amfetaminmisbrug

Anonym behandling af amfetaminmisbrug og andre feststoffer
Behandling af amfetaminmisbrug - helt anonymt

Ambulant behandling ved misbrug af amfetamin

Behandling af amfetaminmisbrug. Vi tilbyder misbrugsbehandling i form af kognitiv terapi. Vi er et team af professionelle terapeuter, der har specialiseret os i behandling af amfetaminmisbrug og andre feststoffer. 

Amfetaminmisbrug er et overdrevent indtag af amfetamin, som kan have en forstyrrende effekt på ens daglige liv. Selvom afhængigheden er fysisk, så har den også et psykisk aspekt, og begge skal tages i betragtning i behandling af amfetaminmisbrug. 

Du skal kontakte os telefonisk eller foretage en booking via hjemmesiden. Når du har fået en tid kommer du til en afklarende samtale. Under samtalen hører vi lidt om din problematik, og du hører lidt om hvem vi er, og om hvordan vi arbejder. 

Vi tilbyder kun individuelle behandlingsforløb, det vil sige, at vi ikke tilbyder gruppeterapi. Du har kun kontakt til den samme misbrugsbehandler gennem hele behandlingsforløbet. Alle misbrugsbehandlingsforløb begynder med en grundig udredning af misbruget og de mulige underlæggende problematikker og sårbarheder. 

Misbrugsbehandling ved amfetaminmisbrug

Der vil for de fleste, der har været i misbrug af amfetamin, være behov for at komme fysisk og psykisk til hægterne igen. Så en del af misbrugsbehandlingen går ud på, at arbejde med at opbygge et nyt stoffrit netværk, fritidsinteresser, sunde spise- og sovevaner. 

Personer der bruger amfetamin kan man groft kategorisere i to grupper. Dem der bruger det til fest og byture, det vil sige, at de kun bruger det lejlighedsvis. Denne gruppe er ofte ikke afhængig af amfetamin, men i det man vil kalde misbrug.

Den anden gruppe består af dem, der skal have deres stof hver dag. De er afhængige af amfetamin og har sikkert udviklet afhængighed på grund af situationer, hvor de har skulle holde sig vågen i lang tid ad gangen. 

Der kan også være tale om mennesker i bestemte miljøer, hvor der indtages stor mængder alkohol. Her modvirker amfetamin alkoholens sløvede virkning, så man kan feste i mange timer eller over flere døgn.

Konsekvenser ved misbrug af amfetamin

Helbredsskader, psykiatriske følgetilstande, paranoia, isolation, ensomhed, tvangsmæssig adfærd, vægttab, permanent skade på blodkar i hjertet og hjernen. Amfetaminmisbrug kan også føre til forhøjet blodtryk, hjerteanfald, slagtilfælde, skade på lever, nyrer og hvis amfetaminen sniffes, kan man beskadige vævet i næsen. 

Ved misbrug af amfetamin bliver man først og fremmest psykisk afhængig og i mindre grad fysisk afhængig. De fysiske abstinenser, når man ophører med amfetamin, er mindre udtalte end f.eks. ved heroin eller benzodiazepiner. 

Under nedtrapning vil de fleste dog opleve abstinenser, både fysisk og psykisk. Mange vil opleve lang tid med søvnforstyrrelser efter endt brug af amfetamin.

Effekten af amfetamin er talelyst og rastløshed. Mange bliver også aggressive og fjendtlige eller maniske. Amfetamin bruges ofte som feststof, så man kan holde sig vågen i flere døgn i træk. Både blodtryk, puls og kropstemperatur øges, og man sveder mere end almindeligt, de fleste oplever også spiseforstyrrelser og madlede.

Vurdering & anmeldelser fra klienter

Jeg er nu snart ved vejs ende i mit forløb hos Henrik, bestående af 20 sessioner i eget hjem. Jeg vil blot sige tak for god behandling. Henrik har hele vejen igennem været utrolig behagelig, lyttende samt forstående. Han har været meget fleksibel omkring hele forløbet hvilket har været utrolig rart for mig da jeg har en travl hverdag. Mit problem har været blandingsmisbrug bestående af kokain samt receptpligtig medicin. Medicinen har jeg fået på recept, men jeg har taget det i alt for store mængder samt sniffet det i stedet for at indtage det oralt. På grund af Henrik sidder jeg nu i dag og har holdt mig fra kokain, samt holdt mig på den dosis medicin som jeg er blevet ordineret. Jeg føler mig top motiveret for at fortsætte og jeg ved at dette har været et stort vendepunkt i mit liv gennem et årelangt misbrug.

Tak til Henrik! Henrik har mine varmeste anbefalinger.

5/5

Som pårørende til en af Peter Gilberts klienter kan jeg kun anbefale hans talent til at skabe kontakt og tillid til en person som meget nødig lukker sig op og taler med andre om sine problemer.

Peter har i behandlingsforløbet også formået at have et godt samarbejde med mig, der har betydet information, støtte og tillid i krisesituationer, til gavn for alle parter.

Peter formår at balancere, samarbejdet, med klientenens tillid i første prioritet.


Mine bedste anbefalinger MP

5/5