Ambulant behandling ved misbrug af amfetamin i København

Fleksibel behandling ved misbrug af amfetamin

Anonym misbrugsbehandling i København

Du kan komme dag, aften eller weekend – helt som det passer ind i din kalender – eller vi kommer til dig – da vi også tilbyder misbrugsbehandling i eget hjem.

Det er vigtig at behandling ved misbrug af amfetamin målrettes selve afhængigheden og misbruget af amfetaminen.   

Når forbruget af amfetaminen er stoppe, begynder næste fase i misbrugsbehandlingen

I denne fase er der fokus på arbejdet med alle de centrale elementer i en professionel misbrugsbehandling, såsom forståelse af afhængighed, håndtering af trang, opmærksomhed på højrisiko situationer og psykologiske forsvarsmekanismer ved stofmisbrug.

Ved misbrug af amfetamin bliver man først og fremmest psykisk afhængig og i mindre grad fysisk afhængig af amfetaminen. Du kan læse mere om udvikling af misbrug og afhængighed her.

Andre negative konsekvenser ved misbrug af amfetamin

Helbredsskader, psykiatriske følgetilstande, paranoia, isolation, ensomhed, tvangsmæssigt adfærd, vægttab.

Under nedtapning af amfetamin vil de fleste også opleve abstinenser – både fysisk og psykisk. Du kan læse mere om afhængighed, abstinens og stof tolerance her.

Men de fysiske abstinenser, når man ophører med amfetamin, er mindre udtalte end f.eks. ved heroin eller benzodiazepin. Dog vil mange opleve lang tid med søvnforstyrrelser efter endt brug af amfetamin.

Effekten af amfetamin er talelyst, rastløshed og søvnløshed. Mange bliver også aggressive og fjendtlige eller maniske når de er påvirket. Du kan læse mere om skadeligt misbrug ved alkohol og stofmisbrug her.

Både blodtryk, puls og kropstemperatur øges, og man sveder mere end almindeligt, de fleste oplever også spiseforstyrrelser og madlede.

Du bør søge hjælp og behandling ved skadeligt misbrug af amfetamin. Du er altid velkommen til at kontakt os på 51 95 33 33. Du kan også booke en tid til en gratis afklarende samtale, det kan du gøre øvers på side, så finder vi sammen en løsning. Er du pårørende tilbyder vi altid gratis telefonrådgivning og anonym vejledning.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn