Den Ambulante Misbrugsbehandling
Det er aldrig for sent at få en godt liv

Vi tilbyder anonym gratis misbrugsrådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Har du udviklet et behandlingskrævende misbrug eller afhængighed til amfetamin

Specialister i behandling af amfetaminmisbrug - Få professionel misbrugsbehandling hos os

Overvind dit amfetaminmisbrug med vores professionelle behandlingsforløb

Amfetaminmisbrug behandlingBehandling af amfetaminmisbrug

Hvis du ønsker behandling for amfetaminmisbrug, kan du kontakte os telefonisk eller booke en tid via vores hjemmeside. 

Efter du har fået en tid, kommer du til en afklarende samtale, hvor vi hører lidt om din problematik. Vi vil under samtalen fortæller dig lidt mere om vores tilgang til misbrugsbehandling og vores kognitive behandlingsmetode.

Vi tror på, at den bedste misbrugsbehandling er personlig behandling. Derfor tilbyder vi kun individuelle 1:1 behandlingsforløb, hvor du vil arbejde tæt sammen med en erfaren misbrugsterapeut i et 10-ugers forløb. Vi forstår, at det kan være svært at åbne op omkring misbrug af rusmidler og personlige udfordringer. Vores personlige tilgang kan gøre det lettere for dig at tale om de svære ting i livet.

Effektiv ambulant behandling af amfetaminmisbrug – Få hjælp nu

Behandlingen starter med en grundig udredning af dit misbrug og eventuelle underliggende problematikker og sårbarheder. Vi er et team af professionelle terapeuter, som er specialiseret i behandling af amfetaminmisbrug. 

Vi anvender kognitiv terapi som en af vores primære behandlingsmetoder, da denne terapiform har vist sig at være den mest effektive metode i behandlingen af afhængighed af rusmidler. 

Gennem forløbet vil vi hjælpe dig med at identificere og ændre uhensigtsmæssige tanke- og adfærdsmønstre, som kan føre til tilbagefald til amfetaminmisbrug. 

Behandlingen hos os er helt fortrolig, så ingen informationer gives videre til det offentlige eller andre. Vi tilbyder personlig misbrugsbehandling og bestræber os på at skabe et trygt og fortroligt miljø, hvor du kan føle dig åben og accepteret.

Amfetaminmisbrug: Opbyg et nyt liv uden stoffer

For de fleste, der har været i misbrug af amfetamin, vil der være behov for at komme fysisk og psykisk til hægterne igen. 

Så en del af misbrugsbehandlingen går ud på at arbejde med at opbygge et nyt stoffrit netværk, fritidsinteresser og sunde spise- og sovevaner.

Personer, der bruger amfetamin, kan groft kategoriseres i to grupper. Dem, der bruger det til fester og byture, det vil sige, at de kun bruger det lejlighedsvis. Denne gruppe er ofte ikke afhængig af amfetamin, men i det, man vil kalde misbrug.

Den anden gruppe består af dem, der skal have deres stof hver dag. De er afhængige af amfetamin og har sikkert udviklet afhængighed på grund af situationer, hvor de har skulle holde sig vågne i lang tid ad gangen. Der kan også være tale om mennesker i bestemte miljøer, hvor der indtages store mængder alkohol. Her modvirker amfetamin alkoholens sløv

Amfetaminmisbrug: Risici og farlige bivirkninger

Amfetaminmisbrug kan føre til helbredsskader, psykiatriske følgetilstande, paranoia, isolation, ensomhed, tvangsmæssig adfærd, vægttab, permanent skade på blodkar i hjertet og hjernen.

Ved misbrug af amfetamin bliver man først og fremmest psykisk afhængig og i mindre grad fysisk afhængig. De fysiske abstinenser, når man ophører med amfetamin, er mindre udtalte end f.eks. ved heroin eller benzodiazepiner.

Under nedtrapning vil de fleste dog opleve abstinenser, både fysisk og psykisk. Mange vil også opleve lang tid med søvnforstyrrelser efter endt brug af amfetamin.

Effekten af amfetamin er talelyst og rastløshed. Mange bliver også aggressive og fjendtlige eller maniske. Amfetamin bruges ofte som feststof, så man kan holde sig vågen i flere døgn i træk. Både blodtryk, puls og kropstemperatur øges, og man sveder mere end normalt.

Vurdering & anmeldelser fra klienter

Jeg er nu snart ved vejs ende i mit forløb hos Henrik, bestående af 20 sessioner i eget hjem. Jeg vil blot sige tak for god behandling. Henrik har hele vejen igennem været utrolig behagelig, lyttende samt forstående. Han har været meget fleksibel omkring hele forløbet hvilket har været utrolig rart for mig da jeg har en travl hverdag. Mit problem har været blandingsmisbrug bestående af kokain samt receptpligtig medicin. Medicinen har jeg fået på recept, men jeg har taget det i alt for store mængder samt sniffet det i stedet for at indtage det oralt. På grund af Henrik sidder jeg nu i dag og har holdt mig fra kokain, samt holdt mig på den dosis medicin som jeg er blevet ordineret. Jeg føler mig top motiveret for at fortsætte og jeg ved at dette har været et stort vendepunkt i mit liv gennem et årelangt misbrug.

Tak til Henrik! Henrik har mine varmeste anbefalinger.

5/5

Som pårørende til en af Peter Gilberts klienter kan jeg kun anbefale hans talent til at skabe kontakt og tillid til en person som meget nødig lukker sig op og taler med andre om sine problemer.

Peter har i behandlingsforløbet også formået at have et godt samarbejde med mig, der har betydet information, støtte og tillid i krisesituationer, til gavn for alle parter.

Peter formår at balancere, samarbejdet, med klientenens tillid i første prioritet.


Mine bedste anbefalinger MP

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn