);

Alkoholbehandling & Ambulant misbrugsbehandling

Anonym misbrugsrådgivning alle dage mellem kl. 08.00 og 21.00.

Vejledning og hjælp til familier med misbrugsproblemer tæt inde på livet

Personlig behandling ved alle former for misbrug af rusmidler

Famlie med problemer med misbrug af rusmidler
Familie med misbrug af alkohol eller stoffer

Sådan konfronterer du én i misbrug

Herunder nogle gode råd til, hvordan du kan konfrontere én i misbrug af alkohol eller andre rusmidler. Du skal helst undgå følelsesmæssige appeller, da det kan øge følelser af skyld og dårlig samvittighed. Søg professionel rådgivning eller få talt om problemet med andre - før du træffer en afgørende beslutning
Vi tilbyder personlige behandlingsforløb
Vi tilbyder kun individuel misbrugsbehandling, det vil sige at vi ikke tilbyder gruppebehandling eller gruppeterapi. Klienten har kun kontakt til den samme professionelle behandler gennem hele behandlingsforløbet.
Vores succesrate er landets bedste
Vores succesrate er en af landets bedste ved ambulant misbrugsbehandling. Ca. 67 % af vores klienter opnår de mål, de sætter for behandlingen. Statistikken er beregnet ud fra gennemførte behandlingsforløb.

Råd og vejledning til hvordan du bedst kan konfrontere én i misbrug og motivere til misbrugsbehandling

pårørende til en i misbrug af alkohol eller stoffer
Hvordan du bedst kan konfrontere én i misbrug og motivere til misbrugsbehandling
Familie med med misbrug af rusmidler tær inde på livet
Når du stiller krav om forandring og behandling - er det vigtig at du holder fast i de krav du stiller

Sæt stolen for døren og forlang forandring

Mange pårørende med misbrug i familien bliver på sigt nødt til at erkende, at uanset hvor højt man elsker den som er i misbrug, så kan man ikke skabe ro og tryghed i familielivet, så længe der er misbrug af alkohol eller stoffer i familien.

Når du stiller krav om forandring - er det vigtig at du holder fast i de krav du stiller

Pårørende til en misbruger bliver ofte mødt med lange forklaringer, forundring og benægtelse, når de forsøger at tale om misbruget med deres partner. Dette kan skabe en følelse af tvivl, er misbruget nu også så slemt som man oplever det. I de fleste tilfælde er det de pårørende som har ret – og det er dem som skal sætte foden ned og kræve forandring gennem en professionel misbrugsbehandling.

Se filmen om Den Ambulante Misbrugsbehandling og hør Peter Gilbert Jespersen fortælle om, hvordan vi arbejder, og hvad vi tilbyder af anonym kognitiv misbrugsbehandling.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen er du velkommen til at skrive en mail

Hvad mener klienterne om behandlingen

Mit forløb hos Peter har været helt igennem fantastisk. Det var en lang og svær kamp at indse jeg havde brug for hjælp. Men Peter har virkelig lært mig meget – ting jeg aldrig har tænkt over. Jeg havde ikke været hvor jeg er i dag uden hans hjælp. Hvis du er den mindste tvivl om du er ved at komme ud på et sidespor, vil jeg for alt i verden ønske du tager fat i Peter. Tusind tak

Emil Aller

Fra google anmeldelser

Peter har et engagement som jeg ikke tidligere har mødt hos nogen terapeut. Med sin store viden, erfaring og oprigtighed, har han mødt mig lige midt i min virkelighed.

Peter er både empatisk og bestemt/direkte, hvilket har kunnet skubbe mig langt i min udvikling, samtidig med at jeg har følt mig forstået og respekteret i behandlingen.

Mine bedste anbefalinger til Peter som misbrugsbehandler.

Da jeg bankede på Peters dør første gang, havde jeg ikke meget tiltro til at noget ville ændre sig. Som dagene og ugerne gik hos Peter, viste virkeligheden sig dog at være en helt anden.

Tak for at du fik rodet lidt rundt og op i mit hoved Peter.

Til sidst, tak for du sørgede for vi kunne mødes på tidspunkter, der betød at min hverdag med arbejde og familie kunne fungere ved siden af.

Rasmus Andersen

Den Ambulante Misbrugsbehandling finder du på 3 adresser i København, Nordsjælland og på Falster. Ønsker du en gratis afklarende samtale, så husk at booke en tid.
Falster
Sortsøvej 39, 4850
Helsingør
Ørebakken 3, 3000
København
Linnésgade 33, 1361