);

Alkoholbehandling & Ambulant misbrugsbehandling

Anonym misbrugsrådgivning alle dage mellem kl. 08.00 og 21.00.

Når ens partner eller andre nære relationer er i misbrug af stof- eller alkohol

At være involveret i en partners misbrugsproblemer kan være en følelsesmæssig rutsjebane

partner misbrug - hjælp og vejledning
Vi tilbyder professionel hjælp ved misbrug af alkohol eller stoffer

Når ens partners misbrugsproblemer virker for overvældende - søg hjælp

Ens partners misbrugsproblemer kan virke så overvældende, at det synes lettere at ignorere dem og lade som om intet er galt. Husk også at det er vigtigt, at du passer på dig selv og får den støtte, du har brug. Det er også vigtigt at have mennesker, du kan tale ærligt og åbent med om hvad du går igennem. Du kan opsøge Al-Anon, som er en støttegruppe for familier med misbrug tæt inde på livet. At kunne snakke med, og identificere sig med andre som har de samme udfordringer kan være en stor kilde til trøst og støtte.

At vokse op i en familie med misbrug

Vokser man op i en familie med misbrug, sætter det sine tydelig spor – specielt i ungdomsårene. Mange unge, der er vokset op i en familie med misbrug, får svært ved at sige fra og sætte grænser. De glemmer ofte sig selv og egne behov.

Forvent ikke at misbruget af rusmidler stopper af sig selv. Vi tilbyder gratis anonym rådgivning

Som pårørende kan man hurtigt bliver fanget i en ond spiral af skyld, magtesløshed og gensidige beskyldninger
Du må ikke. forvente at misbrugeren stopper med at drikke eller tage stoffer uden professionel hjælp. Din partner, eller andre nære relationer, vil have brug for behandling, støtte og nye mestringsstrategier, til at overvinde et alvorligt misbrugsproblem. I er velkommen til at kontakte os på telefon 51 95 33 33, for vejledning og hjælp. Vi behandler alle henvendelser 100% fortroligt og ingen oplysninger går videre til det offentlige eller andre.
Gratis anonym rådgivning ved misbrug af rusmidler
Anonym rådgivning ved misbrug af rusmidler

Se filmen om Den Ambulante Misbrugsbehandling og hør Peter Gilbert Jespersen fortælle om, hvordan vi arbejder, og hvad vi tilbyder af anonym kognitiv misbrugsbehandling.

Misbrugstest, online og helt anonymt
Er du i tvivl om du er ved at udvikle et misbrug til rusmidler eller medicin. Så kan du helt anonymt teste dit forbrug med vores online misbrugstest. Testen er kun vejledende og består af 13 spørgsmål.
Behandlingskrævende misbrug af alkohol og stoffer
Her kan du læse om udvikling af afhængighedssyndromet. Myter ved misbrug af stoffer og alkohol. Fysisk og psysisk afhængighed af rusmidler og om misbrug i den kroniske fase. Psykologiske forsvarsmekanismer i forbindelse med afhængighed og meget mere om rusmiddelmisbrug.
Test dit forbrug af alkohol eller andre rusmidler
Test dit forbrug af alkohol eller andre rusmidler
Den Ambulante Misbrugsbehandling finder du på 3 adresser i København, Nordsjælland og på Falster. Ønsker du en gratis afklarende samtale, så husk at booke en tid.
Falster
Sortsøvej 39, 4850
Helsingør
Ørebakken 3, 3000
København
Linnésgade 33, 1361