);

Anonym behandling ved misbrug af rusmidler og medicin i København, Nordsjælland og Lolland-Falster

Telefon 51 95 33 33

Vi tilbyder anonym telefonrådgivning alle dage mellem kl. 08.00 og 21.00.

At være involveret i en partners misbrugsproblemer kan være en følelsesmæssig rutsjebane

Få professionel hjælp og rådgivning ved stof- eller alkoholmisbrug.Ens partners misbrugsproblemer kan virke så overvældende, at det synes lettere at ignorere dem og lade som om intet er galt. 

Men i det lange løb vil det, at benægte problemet, være mere skadeligt for dig og andre familiemedlemmer.

Det er vigtigt, at du passer på dig selv og får den støtte, du har brug for. Det er også vigtigt at have mennesker, du kan tale ærligt og åbent med om hvad du går igennem.

  • Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 51 95 33 33, og få professionel rådgivning.
  • Du kan opsøge Al-Anon, som er en støttegruppe for familier med misbrug tæt inde på livet.
  • Forvent ikke at misbrugeren stopper med at drikke eller tage stoffer uden professionel hjælp.
  • Din partner, eller andre nære relationer, vil have brug for behandling, støtte og nye mestringsstrategier, til at overvinde et alvorligt misbrugsproblem i familien.
  • At kunne snakke med, og identificere sig med andre som har de samme udfordringer kan være en stor kilde til trøst og støtte. Det er også muligt at få professionel hjælp via Misbrugsportalen.

Vejledning og rådgivning til pårørende

Som pårørende kan man hurtigt bliver fanget i en ond spiral af skyld, magtesløshed og gensidige beskyldninger. Det kan være svært selv at bryde den onde spiral og finde hoved og hale i problematikken. Vi stiller os gerne til rådighed med vejledning og rådgivning ved misbrug af rusmidler.

Vi tilbyder anonym misbrugsbehandling. Det er kun klient og behandler der er til stede under sessionerne. Behandlingen er 100% fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre.

I kan læse mere om den ambulante misbrugsbehandlingen her. Du kan også læse om flere gode råd og vejledning til, hvordan man håndterer en så svær situation, som det er, når én man holder af, er i misbrug af alkohol eller andre rusmidler.

Læs mere om, hvordan misbrug påvirker hele familien her, og her er mere information om, hvordan du bedst konfronterer én i misbrug af rusmidler. Vores klienter kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i kalenderen. Ring på telefon 51 95 33 33, for mere information om behandlingen.

COVID-19 Den Ambulante Misbrugsbehandling i København
På trods af COVID-19 virussen er det stadigvæk muligt at starte i behandling hos Den Ambulante Misbrugsbehandling. Vi holder afstand og spritter efter hver klient og alle behandlingsforløb er 1 til 1 sessioner – så du møder kun den samme behandler igennem hele dit forløb.

Vi holder åbent alle dage fra kl. 08.00 til 21.00