Er du i misbrug eller pårørende til en i misbrug. Vi tilbyder misbrugsbehandling og anonym rådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Fleksibel misbrugsbehandling også uden for normal arbejdstid - Få hjælp til stof- og alkoholmisbrug og bevar din daglige rutine!

Hos os møder du kun den samme professionelle misbrugsbehandler gennem hele forløbet

Få effektiv misbrugsbehandling på hele Sjælland - Kontakt vores specialister i dag!

Vores erfaring inden for misbrugsbehandling sikrer dig den bedste hjælp og støtte til at overvinde dit misbrug

Få professionel hjælp til dit stof- og alkoholmisbrug - vores eksperter står klar til at hjælpe dig!

Vi er et team af specialuddannede misbrugsbehandlere, der tilbyder behandling for stof- og alkoholmisbrug anonym og diskret. Vores behandling foregår ambulant, hvilket betyder, at du kan bo hjemme under behandlingsforløbet og aftale møder med din misbrugsbehandler. 

Under behandlingen vil kun du og din misbrugsbehandler være til stede, og vi garanterer fuld fortrolighed. Vi videregiver ikke nogen oplysninger til det offentlige eller andre. Hvis du vil vide mere om vores anonyme behandlingstilbud, kan du læse mere om os herunder.

Du kan læse mere om vores anonyme behandlingstilbud her.

Hvis du har brug for rådgivning omkring misbrug, er vi altid klar til at hjælpe. Vi har 20 års erfaring inden for misbrugsbehandling og stiller os til rådighed for en snak om problemer, der måtte opstå i forbindelse med misbrug. Vi tilbyder altid gratis telefonrådgivning og rådgiver både pårørende og personer, i rusmiddelmisbrug. Du kan ringe til os alle dage – helt anonymt.

Specialuddannede misbrugsbehandlere
Få hjælp til dit misbrug i trygge omgivelser hos vores specialuddannede misbrugsbehandlere. Vi tilbyder diskret behandling af stof- og alkoholmisbrug
Misbrugsbehandling
Vil du høre mere om vores tilbud - Ring 51 95 33 33

Hvis du ønsker at starte et behandlingsforløb hos os, kan du booke en tid på vores hjemmeside eller ringe til os direkte. Den indledende samtale er gratis, og du er velkommen til at tage pårørende med til samtalen, så vi sammen kan finde det bedste udgangspunkt for din behandling.

Anonym misbrugsbehandling

Vores behandlingskoncept er anonym kognitiv misbrugsbehandling. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender. Vi har ingen ventetid – book en tid i dag og begynd hos din behandler i morgen.

Behandlingskonceptet er kognitiv misbrugsbehandling

Vi er et veluddannet, dedikeret team af terapeuter og misbrugsbehandlere, der tilbyder ambulant behandling ved alle former for misbrug af alkohol, stoffer og medicin. Den personlige behandlingsform gør det ofte lettere at snakke om de svære ting i livet, så vi tilbyder kun individuelle behandlingsforløb, ikke gruppebehandling eller gruppeterapi.

Hvis du har spørgsmål til misbrugsbehandlingen, er du velkommen til at skrive en mail

Du finder os på 3 adresser på Sjælland

København
Linnésgade 33
Hvidovre
Bødkerporten 65
Falster
Sortsøvej 39
Facebook
Twitter
LinkedIn