Behandling af stof- og alkoholmisbrug, også uden for normal arbejdstid, så du kan passe dit arbejde eller din uddannelse under forløbet

Hos os møder du kun den samme professionelle misbrugsbehandler gennem hele forløbet

Misbrugsbehandling på hele Sjælland - Vi er specialister i behandling af misbrug

Professionel behandling af stof- og alkoholmisbrug

Vi er et team af specialuddannede misbrugsbehandlere, der tilbyder behandling af stof- og alkoholmisbrug, helt anonymt og diskret.

Misbrugsbehandlingen er ambulant, du bor hjemme under forløbet og møder efter aftale med din misbrugsbehandler. Det er kun dig og din misbrugsbehandler, der er til stede under behandlingsforløbet. 

Behandlingen hos Den Ambulante Misbrugsbehandling er helt fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre. 

Du kan læse mere om vores anonyme behandlingstilbud her.

Har du har brug for rådgivning omkring et misbrug. Vi stiller os altid til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug. Vi har 20 års professionel erfaring med misbrugsbehandling. 

Vi tilbyder altid gratis telefonrådgivning og rådgiver både pårørende og personer i misbrug og af rusmidler og i kan ringe alle dage – helt anonymt.

Specialuddannede misbrugsbehandlere
Ambulant misbrugsbehandling - Specialuddannede misbrugsbehandlere
Misbrugsbehandling

Vil du høre mere om vores tilbud - Ring 51 95 33 33

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os, skal du booke en tid på hjemmesiden eller ringe til os – den afklarende første samtale koster ikke noget, og du er velkommen til at tage pårørende med til samtalen, så vi samme finder det bedste udgangspunkt for behandlingen.

Anonym misbrugsbehandling

Vores behandlingskoncept er anonym kognitiv terapi. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender. Vi har ingen ventetid – book en tid i dag og begynd hos din misbrugsbehandler i morgen.

Behandlingskonceptet er kognitiv misbrugsbehandling

Vi er et veluddannet, dedikeret team af terapeuter og misbrugsbehandlere, der tilbyder ambulant behandling ved alle former for misbrug af alkohol, stoffer og medicin. Den personlige behandlingsform gør det ofte lettere at snakke om de svære ting i livet, så vi tilbyder kun individuelle behandlingsforløb, ikke gruppebehandling eller gruppeterapi.

Hvis du har spørgsmål til misbrugsbehandlingen, er du velkommen til at skrive en mail

Du finder os på 3 adresser på Sjælland

København
Linnésgade 33
Hvidovre
Bødkerporten 65
Falster
Sortsøvej 39
Facebook
Twitter
LinkedIn