Privat misbrugsbehandling - 100% anonymt

Behandling af rusmiddelmisbrug 

Vi tilbyder privat misbrugsbehandling ved misbrug alkohol og andre rusmidler i København, Nordsjælland og Falster. Behandlingen er ambulant, du bor hjemme under forløbet og møder efter aftale i misbrugsbehandlingen. Det er kun dig og din behandler, der er til stede under forløbet. Behandlingen er helt fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre. 

Du kan læse mere om vores anonyme behandlingstilbud her.

Vi stiller os altid til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug. Vi har 20 års professionel erfaring med misbrugsbehandling. Vi tilbyder også gratis telefonrådgivning og rådgiver både pårørende og personer i misbrug og af rusmidler og i kan ringe alle dage – helt anonymt.

Læs mere om hvad afhængighed til rusmidler er.

Book en afklarende samtale
Misbrugsbehandling på hele Sjælland

Behandlingskonceptet er kognitiv misbrugsbehandling

Vores behandlingskoncept er fleksibel kognitiv behandling. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender. Vi har ingen ventetid – book en tid i dag og begynd behandlingen i morgen.

Hvis du har spørgsmål til misbrugsbehandlingen, er du velkommen til at skrive en mail

Personlig anonym misbrugsbehandling

Vi er et veluddannet, dedikeret team af terapeuter og misbrugsbehandlere, der tilbyder ambulant behandling ved alle former for misbrug af alkohol, stoffer og medicin. Den personlige behandlingsform gør det ofte lettere at snakke om de svære ting i livet, så vi tilbyder kun individuelle behandlingsforløb, ikke gruppebehandling eller gruppeterapi.

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os eller du vil høre mere om hvad vi tilbyder af misbrugsbehandling

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os, skal du booke en tid på hjemmesiden eller ringe til os – den afklarende første samtale koster ikke noget, og du er velkommen til at tage pårørende med til samtalen, så vi samme finder det bedste udgangspunkt for behandlingen.

Prøv misbrugstesten, helt anonymt

Er du i tvivl om du er ved at udvikle et behandlingskrævende misbrug til rusmidler eller medicin. Så kan du helt anonymt teste dit forbrug med vores online misbrugstest.Testen er kun vejledende og består af 13 spørgsmål.
Behandlingskrævende og skadelig misbrug af alkohol og stoffer
Her kan du læse om udvikling af afhængighedssyndromet. Myter ved misbrug af stoffer og alkohol. Fysisk og psysisk afhængighed af rusmidler og om misbrug i den kroniske fase. Psykologiske forsvarsmekanismer i forbindelse med afhængighed og meget mere om rusmiddelmisbrug.
Anonym online misbrugstest
Se filmen om Den Ambulante Misbrugsbehandling og hør Peter Gilbert Jespersen fortælle om, hvordan vi arbejder, og hvad vi tilbyder af anonym kognitiv misbrugsbehandling.
Test dit forbrug - helt anonymt
Er du i tvivl om du er ved at udvikle et behandlingskrævende misbrug til rusmidler. Så kan du teste dit forbrug med vores online misbrugstest. Testen er kun vejledende.
Book en afklarende samtale
Den Ambulante Misbrugsbehandling finder du på 4 adresser i København, Nordsjælland og på Falster. Ønsker du en gratis afklarende samtale, så husk at booke en tid.