Misbrugsbehandling i Københavns Centrum

Professionel behandling af misbrug

Københavns misbrugsbehandling, vi tilbyder behandling ved misbrug alkohol og andre rusmidler på hele Sjælland.

Behandlingen er ambulant, du bor hjemme under forløbet og møder efter aftale med din misbrugsbehandler. Det er kun dig og din behandler, der er til stede under behandlingsforløbet. 

Behandlingen hos Den Ambulante Misbrugsbehandling er helt fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre. 

Du kan læse mere om vores anonyme behandlingstilbud her.

Har du brug for rådgivning omkring et misbrug. Vi stiller os altid til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug. Vi har 20 års professionel erfaring med misbrugsbehandling. 

Vi tilbyder også gratis telefonrådgivning og rådgiver både pårørende og personer i misbrug og af rusmidler og i kan ringe alle dage – helt anonymt.

Behandling af misbrug i København
Misbrugsbehandling i Københavns Centrum - Ring alle dage

Behandlingskonceptet er kognitiv misbrugsbehandling

Vores behandlingskoncept er fleksibel kognitiv behandling. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender. Vi har ingen ventetid – book en tid i dag og begynd behandlingen i morgen.

Hvis du har spørgsmål til misbrugsbehandlingen, er du velkommen til at skrive en mail

Personlig anonym misbrugsbehandling

Vi er et veluddannet, dedikeret team af terapeuter og misbrugsbehandlere, der tilbyder ambulant behandling ved alle former for misbrug af alkohol, stoffer og medicin. Den personlige behandlingsform gør det ofte lettere at snakke om de svære ting i livet, så vi tilbyder kun individuelle behandlingsforløb, ikke gruppebehandling eller gruppeterapi.

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os eller du vil høre mere om hvad vi tilbyder af misbrugsbehandling

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os, skal du booke en tid på hjemmesiden eller ringe til os – den afklarende første samtale koster ikke noget, og du er velkommen til at tage pårørende med til samtalen, så vi samme finder det bedste udgangspunkt for behandlingen.