Den Ambulante Misbrugsbehandling
Det er aldrig for sent at få en godt liv

Vi tilbyder anonym gratis misbrugsrådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Behandling af misbrug på hele Sjælland - også uden for normal arbejdstid

Få hjælp til stof- og alkoholmisbrug - Helt anonymt

Hos os møder du kun den samme professionelle misbrugsbehandler gennem hele forløbet

Misbrugsbehandling Sjælland - Vi er specialister i behandling af stof- og alkoholmisbrug

Professionel behandling ved alle former for misbrug af rusmidler - helt anonymt

Sjælland misbrugsbehandling

Behandling af misbrug på Sjælland

Har du et misbrug af rusmidler? Vi tilbyder misbrugsbehandling på hele Sjælland og har over 20 års erfaring med at hjælpe mennesker med alle former for misbrug af rusmidler. 

Hos os er du mere end bare en klient 

Vi ser dig som et menneske med unikke behov og udfordringer. Vi tilbyder en individuel og personlig tilgang til misbrugsbehandling. Det betyder, at vi tilpasser vores behandlingsprogram efter dine behov og skræddersyr behandlingen specifikt til dig.

Let tilgængelig misbrugsbehandling på hele Sjælland

Vi mener, at behandling skal være let tilgængelig. Derfor tilbyder vi behandlingsforløb, der er tilrettelagt efter din kalender, så du kan fortsætte med dit daglige liv, mens du modtager behandling. Vi tilbyder behandling på de fleste tidspunkter af dagen, inklusive aften og weekend, så du kan modtage behandling uden at skulle bekymre dig om at skulle tage fri fra arbejde eller andre forpligtelser. Vi tilbyder også behandling af stof eller alkoholmisbrug i eget hjem på hele Sjælland. Det betyder at misbrugsbehandleren kommer til dig – og behandlingen foregår i eget hjem.

Det første skridt kan ofte være det sværeste, når det handler om behandling af rusmidler

Vi ved, at det kan være udfordrende at tage det første skridt, når det handler om misbrugsbehandling. Derfor er vores team her for at støtte og vejlede dig gennem hele processen. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå dine ønsker omkring misbrug af stoffer eller alkohol.

Vi tror på, at den bedste misbrugsbehandling er en personlig behandling. Derfor tilbyder vi kun individuelle 1:1 behandlingsforløb, hvor du vil arbejde tæt sammen med en erfaren misbrugsterapeut i et 10-ugers forløb. Vi ved, at det ofte kan være svært at åbne op omkring misbrug af rusmidler og andre personlige udfordringer.

Effekten af professionel misbrugsbehandling:
  • Klienten styrker sin personlige integritet i forhold til både indre og ydre værdier gennem behandlingen.
  • Mange oplever, at deres værdighed bliver genoprettet, når de slipper deres misbrug.
  • Behandlingen åbner mulighed for udvikling på forskellige livsområder såsom familieliv, job, uddannelse, sunde relationer, økonomi og intellekt.
  • Nye copingstrategier udvikles under behandlingen, hvilket hjælper med at håndtere udfordringer og skabe positive forandringer i livet.
Gratis afklarende samtale – Vi køre på hele Sjælland

Den første afklarende samtale hos Den Ambulante Misbrugsbehandling gratis. Vi opfordrer dig til at tage pårørende med til den første samtale, så vi sammen kan finde det bedste udgangspunkt for din misbrugsbehandling. Vi tilbyder altid gratis rådgivning, når det handler om misbrug af rusmidler, også når du er pårørende til en i misbrug af rusmidler. Ring til os alle dage fra kl. 08.00 til 21.00 på telefon 51 95 33 33

Se den lille video, hvor vi fortæller om, hvem vi er, og hvad vi tilbyder af misbrugsbehandling

Du er meget velkommen til at skrive en mail til os med spørgsmål om misbrug eller misbrugsbehandling

Du finder vores ambulante misbrugsbehandling på 3 adresser på Sjælland

København
Linnésgade 33
Hvidovre
Bødkerporten 65
Falster
Sortsøvej 39
Anmeldelser fra klienter

Efter en lang periode med uden misbrug, fik jeg et kæmpe tilbagefald. Jeg kunne ikke stoppe med stofferne, på trods af at jeg igen og igen havde lovet min kone at stoppe. Så tog jeg beslutningen om at søge behandling for mit misbrug og fandt Den Ambulante Misbrugsbehandling. Terapeut Kristian Fuglsang kom hjem til os gennem et 10-ugers behandlingsforløb samt lidt efterbehandling. Nu er jeg tilbage på sporet, og livet er godt.

Anonym

5/5

I min læretid begyndte jeg med lidt kokain, dengang brugte jeg det kun til fest og i byen – og vi festede virkelig meget, men jeg kunne stoppe igen. Men i en svær periode vågnede dæmonen op i mig igen, og jeg begyndte at bruge kokain på arbejdet. Det kostede mig jobbet, da forbruget kom helt ud af kontrol. Min kæreste satte foden ned, og jeg startede et ambulant behandlingsforløb. Nu er jeg tilbage på arbejdet og 100% clean 🙂

Kh. Per J.

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn