Anonym misbrugsbehandling ved hashmisbrug

Fleksibel behandling ved misbrug af hash

Ambulant behandling ved misbrug af hash i København

Du kan komme dag, aften eller weekend hos Den Ambulante Misbrugsbehandlingen, helt som det passer ind i din kalender, eller vi kommer til dig, da vi også tilbyder misbrugsbehandling i eget hjem. 

Målet med første fase i behandlingen er at få stoppet selve forbruget af rusmidlet
Det er vigtigt at behandling ved misbrug af hash målrettes selve misbruget og afhængigheden af rusmidlet. Når der er opnået stoffrihed kan klienten begynde at arbejdet med alle de centrale elementer i en professionel misbrugsbehandling. Såsom forståelse af afhængighed og misbrug, håndtering af trang, opmærksomhed på højrisiko situationer og forsvarsmekanismer ved stofmisbrug.
Misbrug og afhængighed

Ved misbrug og afhængighed af hash bliver man psykisk afhængig og i nogen grad også fysisk afhængig. Det vil sige at man vil opleve abstinenser når man ophøre med brug.

Abstinenser efter hashmisbrug vare typisk 14 dage, og aftager så over de følgende uger. Du kan læse mere om udvikling af afhængighed, misbrug og abstinenser ved misbrug af hash her.

En del personer, der har haft en længerevarende misbrug, vil opleve sen-abstinenser, det vil sige korte perioder, hvor abstinenserne igen viser sig, for igen at klinge af, disse sen-abstinenser vel kunne oplevelse i op til et år, efter at der er opnået stoffrihed. Det er disse abstinenssymptomer der ofte føre til tilbagefald til nyt misbrug.

Misbrug af hash har mange negative konsekvenser og bivirkninger

Psykose, angst, depression, andre psykiatriske følgetilstande, sociale konsekvenser, offergørelse, selvcentrering, mental stilstand. Stoffet kan også påvirke ens fysiske helbred og kan forårsage misdannelser i hjernen. Du kan læse mere om negative konsekvenser ved hasmisbrug her.

Dette er bekræftet af forskning at langtidsvirkningerne af hash, viser forandringer i hjernen i lighed med dem, der forårsages af langtidsmisbrug af andre farlige rusmidler.

Undersøgelser viser, at der er en tendens til, at de mentale funktioner svækkes (sløvhed) hos folk, der har røget meget hash. Du kan læse mere om skadeligt misbrug og afhængighed her.

Du bør derfor søge hjælp og behandling ved skadeligt misbrug af hash. Du kan booke en gratis afklarende samtale øvers på siden og er du pårørende tilbyder vi altid anonymt rådgivning og vejledning. Kontakt os alle dage på telefon 51 95 33 33, så finder vi sammen en løsning.

 
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn