);

Alkoholbehandling & Ambulant misbrugsbehandling

Anonym misbrugsrådgivning alle dage mellem kl. 08.00 og 21.00.

Hurtig hjælp ved hashmisbrug. Anonym professionel misbrugsbehandling ved misbrug af hash

Har du udviklet afhængighed af hash og dermed et behandlingskrævende misbrug

Behandling ag hashmisbrug - helt anonymt
Få hjælp til behandling af dit hashmisbrug - ring alle dage på telefon 51 95 33 33

Har du et behandlingskrævende hashmisbrug

Har du et behandlingskrævende misbrug eller afhængig af hash. Vores behandlingskoncept er fleksibel anonym misbrugsbehandling, som er tilpasset dine behov. Det er kun dig og din misbrugsbehandler der er til stede under behandlingsforløbet. Behandlingen er fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender.
Individuelle behandlingsforløb ved hashmisbrug
Vi tilbyder kun individuelle behandlingsforløb, det vil sige at vi ikke tilbyder gruppebehandling eller gruppeterapi. Du har kun kontakt til den samme professionelle misbrugsbehandler gennem hele behandlingsforløbet.
Vores succesrate er en af landets bedste
Succesraten hos os er en af landets bedste ved ambulant behandling af hashmisbrug. Langt de fleste af vores klienter opnår de mål, de sætter for behandlingen.
Årsager og sammenhæng ved brug og misbrug af hash
Et problematisk forbrug af hash udvikles typisk i ungdomsårene. Den eksperimentelle brug af hash foregår blandt mange unge, men de fleste stopper hurtigt igen efter få forsøg. Til gengæld er det meget få unge, der prøver hash for første gang efter de er fyldt 20 år. For dem der forsøger sig med brug af hash i en sen alder, bliver hash sjælendt et alvorlig misbrugsproblem. For omkring 15 til 20% i den gruppe, der får et problematisk brug af hash, vil den eksperimentelle brug af hash udvikle sig og ofte give dem store problemer i tilværelsen. Udvikler hashrygningen sig til et alvorligt problem, er det vigtigt at se på hele personens livssituation, da et problematisk forbrug af hash ofte hænger sammen med andre problemer.
Akut og hurtig hjælp når du er ude i et misbrug
Hos os får du hurtig hjælp, hvis du kæmper med et misbrug af rusmidler
Behandling af hashmisbrug
Mange oplever sociale eller psykiske vanskeligheder i forbindelse med misbrug af hash
Familiemæssige, sociale eller psykiske vanskeligheder i forbindelse med misbrug af hash
Det kan være familiemæssige, sociale eller psykiske vanskeligheder, hvor hashrygningen kan se ud som en løsning på problemet, men problemet kan også være forårsaget eller forstærket af misbruget. Hashrygning har ofte den effekt, at man kan glemme sine problemer for en stund. Hashrygning kan lindre og dæmpe tankemylder. Men misbruget vil på den lange bane ofte forstærke de underliggende problemer. I denne proces bliver mange fanget i afhængighedens onde cirkel, hvor det er meget svært, på egen hånd at finde en vej ud af misbruget.
En væsenlig del af misbrugsbehandling handler om forståelse af afhængighed og hvordan man undgår af falde tilbage til aktivt misbrug i svære perioder i tilværelsen
Negative konsekvenser af hashmisbrug

Psykose, angst, depression, andre psykiatriske følgetilstande, sociale konsekvenser, selvcentrering, mental stilstand og sløvhed. Stoffet kan også påvirke ens fysiske helbred.

Behandling ved hashmisbrug
Behandling og udredning ved misbrug og afhængighed af hash
Anonym online misbrugstest
Test dit forbrug af hash
Er du i tvivl om du er ved at udvikle et behandlingskrævende misbrug til hash. Så kan du helt anonymt teste dit forbrug med vores online misbrugstest. Testen er kun vejledende og består af 13 spørgsmål.
Behandlingskrævende og skadelig misbrug af hash
Her kan du læse om udvikling af afhængighed. Myter ved misbrug af hash. Fysisk og psysisk afhængighed af rusmidler og om misbrug i den kroniske fase. Psykologiske forsvarsmekanismer i forbindelse med afhængighed af hash, og meget mere om rusmiddelmisbrug.
Se filmen om Den Ambulante Misbrugsbehandling og hør Peter Gilbert Jespersen fortælle om, hvordan vi arbejder, og hvad vi tilbyder af udredning og misbrugsbehandling.
Den Ambulante Misbrugsbehandling finder du på 3 adresser i København, Nordsjælland og på Falster. Ønsker du en gratis afklarende samtale, så husk at booke en tid.
Falster
Sortsøvej 39, 4850
Helsingør
Ørebakken 3, 3000
København
Linnésgade 33, 1361

Vidste du - at hashmisbrug påvirker brugerens liv negativt, ikke kun når vedkommende har røget, men brugerens generelle psykiske tilstand og funktionsniveau bliver udpræget forringet.