Anonym misbrugsbehandling ved hashmisbrug

Fleksibel behandling ved misbrug af hash

Ambulant behandling ved misbrug af hash i København. Du kan komme dag, aften eller weekend i behandlingen, helt som det passer ind i din kalender, eller vi kommer til dig, da vi også tilbyder behandling i eget hjem.

Det er vigtigt at behandling ved misbrug af hash målrettes selve misbruget og afhængigheden af rusmidlet. Målet med første fase i behandlingen er at få stoppet selve forbruget af rusmidlet.

Når der er opnået stoffrihed kan klienten begynde at arbejdet med alle de centrale elementer i en professionel misbrugsbehandling.

Såsom forståelse af afhængighed, håndtering af trang, opmærksomhed på højrisikosituationer og psykologiske forsvarsmekanismer ved stofmisbrug.

Ved misbrug og afhængighed af hash bliver man psykisk afhængig og i nogen grad også fysisk afhængig. Det vil sige at man vil opleve abstinenser når man ophøre med brug.

Abstinenser efter hashmisbrug vare typisk 14 dage, og aftager så over de følgende uger.

Læs mere om udvikling af afhængighed, stof tolerance og abstinenser her.

Men en del personer, der har haft en længerevarende misbrug, vil opleve sen-abstinenser, det vil sige korte perioder hvor abstinenserne igen viser sig, for igen at klinge af.

Misbrug af hash har mange negative konsekvenser og bivirkninger som:

Psykose, angst, depression, andre psykiatriske følgetilstande, sociale konsekvenser, offergørelse, selvcentrering, mental stilstand.

Stoffet kan påvirke ens fysiske helbred og kan forårsage misdannelser i hjernen.

Dette er bekræftet af forskning at langtidsvirkningerne af hash, viser forandringer i hjernen i lighed med dem, der forårsages af langtidsmisbrug af andre farlige rusmidler.

Undersøgelser viser, at der er en tendens til, at de mentale funktioner svækkes (sløvhed) hos folk, der har røget meget hash.

Læs mere om skadeligt misbrug og afhængighed her.

Du bør derfor søge hjælp og behandling ved skadeligt misbrug af hash. Kontakt os på 51 95 33 33, så finder vi sammen en løsning.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn