Er du i misbrug eller pårørende til en i stof- eller alkoholmisbrug. Vi tilbyder anonym telefonrådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Misbrugsbehandling tæt på Stege - anonymt og diskret

Stege misbrugsbehandling. Vi tilbyder 100% anonym misbrugsbehandling ved misbrug af alkohol, stoffer og medicin. 

Behandlingen hos os er ambulant, du bor hjemme under hele forløbet og møder efter aftale i behandlingen på Nordfalster. 

Det er kun dig og din behandler, der er til stede under behandlingen. Behandlingen er helt fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre.

Du kan læse mere om vores behandlingstilbud her.

Vi stiller os til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug af rusmidler eller medicin. Vi har 20 års erfaring med misbrugsbehandling. 

Vi tilbyder gratis anonym telefonrådgivning og rådgiver både pårørende og personer i misbrug og afhængighed af rusmidler.

Behandling af misbrug - helt anonymt

Misbrugsbehandling i Stege

Behandlingskonceptet er kognitiv misbrugsbehandling

Vores behandlingskoncept er fleksibel kognitiv behandling. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender. Vi har ingen ventetid – book en tid i dag og begynd behandlingen i morgen.

Hvis du har spørgsmål til misbrugsbehandlingen, er du velkommen til at skrive en mail

Personlig anonym misbrugsbehandling

Vi er et veluddannet, dedikeret team af terapeuter og misbrugsbehandlere, der tilbyder ambulant behandling ved alle former for misbrug af alkohol, stoffer og medicin. Den personlige behandlingsform gør det ofte lettere at snakke om de svære ting i livet, så vi tilbyder kun individuelle behandlingsforløb, ikke gruppebehandling eller gruppeterapi.

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os eller du vil høre mere om hvad vi tilbyder af misbrugsbehandling

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os, skal du booke en tid på hjemmesiden eller ringe til os – den afklarende første samtale koster ikke noget, og du er velkommen til at tage pårørende med til samtalen, så vi samme finder det bedste udgangspunkt for behandlingen.