Er du i misbrug eller pårørende til en i misbrug. Vi tilbyder misbrugsbehandling og anonym rådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Anonym misbrugsbehandling tæt på Vordingborg

Misbrugsbehandling 25 km kørsel fra Vordingborg

Vi tilbyder 100% anonym misbrugsbehandling ved misbrug af alkohol, stoffer og medicin tæt på Vordingborg. Behandlingen er ambulant, du bor hjemme under forløbet og møder efter aftale i behandlingen. 

Det er kun dig og din behandler, der er til stede under behandlingen. Behandlingen er helt fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre. 

Du kan læse mere om vores behandlingstilbud her.

Vi stiller os altid til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug af rusmidler og medicin. 

Vi har 20 års erfaring med misbrugsbehandling. Vi tilbyder også gratis anonym telefonrådgivning og rådgiver både pårørende og personer i misbrug og af rusmidler. Ring 51 95 33 33 alle dage.

Vordingborg misbrugsbehandling
Helt anonym behandling alkohol- eller stofmisbrug tæt på Vordingborg

Konceptet er kognitiv misbrugsbehandling

Vores behandlingskoncept er fleksibel kognitiv behandling. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender. Vi har ingen ventetid – book en tid i dag og begynd behandlingen i morgen.

Hvis du har spørgsmål til misbrugsbehandlingen, er du velkommen til at skrive en mail

Anonym misbrugsbehandling

Vi er et veluddannet, dedikeret team af terapeuter og misbrugsbehandlere, der tilbyder ambulant behandling ved alle former for misbrug af alkohol, stoffer og medicin. 

Den personlige behandlingsform gør det ofte lettere at snakke om de svære ting i livet, så vi tilbyder kun individuelle behandlingsforløb, ikke gruppebehandling eller gruppeterapi.

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os eller du vil høre mere om hvad vi tilbyder af misbrugsbehandling

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os, skal du booke en tid på hjemmesiden eller ringe til os – den afklarende første samtale koster ikke noget, og du er velkommen til at tage pårørende med til samtalen, så vi samme finder det bedste udgangspunkt for behandlingen.

Facebook
Twitter
LinkedIn