Den Ambulante Misbrugsbehandling
Det er aldrig for sent at få en godt liv

Vi tilbyder anonym gratis misbrugsrådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Misbrugsbehandling Vordingborg - Vi tilbyder behandling uden for normal arbejdstid, så du kan passe dit arbejde og uddannelse samtidig!

Effektiv anonym behandling af alkohol- og stofmisbrug

Hos os møder du kun samme misbrugsbehandler i hele behandlingsforløbet

Misbrugsbehandling Vordingborg

Misbrugsbehandling nær Vordingborg

Misbrugsbehandling nær Vordingborg. Kæmper du med misbrug?  Så kontakt os i dag. Vi er her for at hjælpe dig på vej mod en bedre fremtid uden misbrug af rusmidler. Vi ved, at det kan være svært at tage det første skridt, når det drejer sig om behandling. Derfor er vores team her for at støtte og vejlede dig gennem hele processen. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå varig stoffrihed og en sund livsstil uden misbrug af alkohol eller andre rusmidler.

Anonym behandling af misbrug nær Vordingborg

Vores erfarne team har mere end 20 års erfaring med behandling af misbrug. Hos Den Ambulante Misbrugsbehandling er du ikke bare en klient, men et menneske med unikke behov og udfordringer. Vores individuelle tilgang til behandling betyder, at vi tilpasser vores indsats præcist efter dine behov og skræddersyr behandlingen til dig. 

Fleksibel behandling af misbrug nær Vordingborg

Vi tror på, at behandling skal være let tilgængelig og fleksibel. Derfor tilbyder vi ambulant fleksibel misbrugsbehandling på alle tidspunkter af dagen – Dette giver dig mulighed for at modtage behandling uden at skulle bekymre dig om at skulle tage fri fra arbejde eller andre forpligtelser og vi tilbyder også behandling af misbrug i eget hjem. Ring i dag for at høre mere om vores behandlingtilbud. 

Gratis afklarende samtale nær Vordingborg

Hos os er den første afklarende samtale gratis, og vi opfordrer dig til at tage pårørende med til samtalen, så vi sammen kan finde det bedste udgangspunkt for behandlingen.

Nøglen til en vellykket behandling af rusmidler

Vi tror på, at fleksibilitet er nøglen til vellykket misbrugsbehandling. Derfor er vores team af erfarne misbrugsbehandlere klar til at tilpasse behandlingen til dine behov og skabe det bedst mulige behandlingsforløb for dig. Vi er et dedikeret team misbrugsbehandlere, som har specialiseret os i behandling af misbrug.

Kun individuel misbrugsbehandling

Vi forstår, at det kan være svært at åbne op omkring misbrug og personlige udfordringer, så vores personlige tilgang kan gøre det lettere at tale om de svære ting i livet. Derfor tilbyder vi kun individuelle 1:1 behandlingsforløb, hvor du vil arbejde tæt sammen med en erfaren terapeut gennem hele behandlingsforløbet.

Effekten af professionel misbrugsbehandling

Du får styrket din personlige integritet i forhold til indre og ydre værdier. Mange oplever, at deres værdighed bliver genetableret, når de får hjælp til at håndtere deres misbrug. Behandlingen giver mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, sunde relationer, økonomi og ikke mindst intellektet. Nye mestringsstrategier udvikles i forbindelse med behandlingen, hvilket kan hjælpe med at håndtere udfordringer og skabe positive forandringer i livet.

Vi tilbyder altid gratis rådgivning og vejledning, når det handler om misbrug af rusmidler, også når du er pårørende til en i misbrug. Ring til os alle dage fra kl. 08.00 til 21.00 på telefon 51 95 33 33.

Facebook
Twitter
LinkedIn