Den Ambulante Misbrugsbehandling
Det er aldrig for sent at få en godt liv

Vi tilbyder anonym gratis misbrugsrådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Misbrugsbehandling Næstved - Vi tilbyder behandling uden for normal arbejdstid, så du kan passe dit arbejde og uddannelse samtidig!

Effektiv Anonym behandling af alkohol- og stofmisbrug

Hos os møder du kun samme misbrugsbehandler i hele behandlingsforløbet

Misbrugsbehandling Næstved

Misbrugsbehandling nær Næstved

Misbrugsbehandling nær Næstved. Kæmper du med misbrug? Så kontakt os i dag. Vi er her for at hjælpe dig på vej mod en bedre fremtid uden misbrug af rusmidler.

Vi ved, at det kan være svært at tage det første skridt, når det drejer sig om misbrugsbehandling. Derfor er vores team her for at støtte og vejlede dig gennem hele processen. 

Vores mål er at hjælpe dig med at opnå varig stoffrihed og en sund livsstil uden misbrug af rusmidler.

Anonym behandling af misbrug nær Næstved

Vores erfarne team har mere end 20 års erfaring med behandling af misbrug. Hos Den Ambulante Misbrugsbehandling er du ikke bare en klient, men et menneske med unikke behov og udfordringer. Vores individuelle tilgang til behandling betyder, at vi tilpasser vores indsats præcist efter dine behov og skræddersyr behandlingen til dig – ring i dag og hør mere om vores behandlingtilbud. 

Fleksibel behandling af misbrug nær Næstved

Vi tror på, at behandling skal være let tilgængelig og fleksibel. Derfor tilbyder vi ambulant fleksibel misbrugsbehandling på alle tidspunkter af dagen – Vi tilbyder også misbrugsbehandling af i eget hjem. Dette giver dig mulighed for at modtage behandling uden at skulle bekymre dig om at skulle tage fri fra arbejde eller andre forpligtelser.

Gratis afklarende samtale nær Næstved 

Hos os er den første afklarende samtale gratis, og vi opfordrer dig til at tage pårørende med til samtalen, så vi sammen kan finde det bedste udgangspunkt for behandlingen.

Nøglen til en vellykket behandling af rusmidler

Vi tror på, at fleksibilitet er nøglen til vellykket misbrugsbehandling. Derfor er vores team af erfarne misbrugsbehandlere klar til at tilpasse behandlingen til dine behov og skabe det bedst mulige behandlingsforløb for dig. Vi er et dedikeret team misbrugsbehandlere, som har specialiseret os i behandling af misbrug.

Kun individuel behandling

Vi forstår, at det kan være svært at åbne op omkring alkoholmisbrug og personlige udfordringer, så vores personlige tilgang kan gøre det lettere at tale om de svære ting i livet. Derfor tilbyder vi kun individuelle 1:1 behandlingsforløb, hvor du vil arbejde tæt sammen med en erfaren terapeut gennem hele behandlingsforløbet.

Effekten af professionel misbrugsbehandling

Du får styrket din personlige integritet i forhold til indre og ydre værdier. Mange oplever, at deres værdighed bliver genetableret, når de får hjælp til at håndtere deres misbrug. Behandlingen giver mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, sunde relationer, økonomi og ikke mindst intellektet. Nye mestringsstrategier udvikles i forbindelse med behandlingen, hvilket kan hjælpe med at håndtere udfordringer og skabe positive forandringer i livet.

Vi tilbyder altid gratis rådgivning og vejledning, når det handler om misbrug af rusmidler, også når du er pårørende til en i misbrug. Ring til os alle dage fra kl. 08.00 til 21.00 på telefon 51 95 33 33.

Anmeldelser fra klienter

Min far havde drukket gennem mange år, og efter min mors død blev det bare værre og værre. Han forsøgte at holde det skjult, men alle kunne jo se, at der var helt galt. Vi fik Carsten fra Den Ambulante Misbrugsbehandling til at komme og snakke med ham – og det ændrede det hele. Vi har fået vores far tilbage, og det har åbnet op for en masse ting i vores familie.

Kærlig hilsen Kirsten J.

5/5

Jeg var fanget i en ond cirkel af misbrug, indtil min kone ultimativt satte grænsen. Efter mange tilbagefald besluttede jeg mig for at prøve alkoholbehandlingen hos Den Ambulante Misbrugsbehandling. Det var ikke nemt, men gennem et udfordrende 10 ugers forløb har jeg været ædru i mere end et år nu. Denne behandling reddede mit ægteskab og gav mig muligheden for at bygge et nyt og sundt liv op fra bunden.

Anonym

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn