Misbrugsbehandling tæt på Næstved - helt anonymt

Næstved Misbrugsbehandling - Helt anonymtMisbrugsbehandling tæt på Næstved. Vi tilbyder 100% anonym misbrugsbehandling ved misbrug af alkohol, stoffer og medicin. Behandlingen er ambulant, du bor hjemme under hele forløbet og møder efter aftale i behandlingen. Det er kun dig og din behandler, der er til stede under behandlingen. Behandlingen er privat og helt fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre. 

Du kan læse om vores behandlingstilbud i Næstved her.

Vi stiller os altid til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug af rusmidler. Vi har mere end 20 års erfaring med misbrugsbehandling. 

Vi tilbyder gratis anonym telefonrådgivning og rådgiver både pårørende og personer i misbrug af rusmidler. Ring 51 95 33 33, alle dage fra kl. 08.00 til 21.00

Vi behandler alle former for misbrug af alkohol, stoffer og medicin

Behandlingskonceptet er kognitiv misbrugsbehandling

Vores behandlingskoncept er fleksibel kognitiv behandling. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender. Vi har ingen ventetid – book en tid i dag og begynd behandlingen i morgen.

Hvis du har spørgsmål til misbrugsbehandlingen, er du velkommen til at skrive en mail

Anonym misbrugsbehandling Næstved

Vi er et veluddannet, dedikeret team af terapeuter og misbrugsbehandlere, der tilbyder ambulant behandling ved alle former for misbrug af alkohol, stoffer og medicin. Den personlige behandlingsform gør det ofte lettere at snakke om de svære ting i livet, så vi tilbyder kun individuelle behandlingsforløb, ikke gruppebehandling eller gruppeterapi.

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os eller du vil høre mere om hvad vi tilbyder af misbrugsbehandling

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os, skal du booke en tid på hjemmesiden eller ringe til os – den afklarende første samtale koster ikke noget, og du er velkommen til at tage pårørende med til samtalen, så vi samme finder det bedste udgangspunkt for behandlingen.

Book en gratis afklarende samtale

Den Ambulante Misbrugsbehandling finder du på 4 adresser i København, Nordsjælland og på Falster. Ønsker du en gratis afklarende samtale, så husk at booke en tid.

Test dit forbrug af - helt anonymt

Er du i tvivl om du er ved at udvikle et behandlingskrævende misbrug til rusmidler. Så kan du teste dit forbrug med vores online misbrugstest.Testen er kun vejledende.
Se filmen om Den Ambulante Misbrugsbehandling og hør Peter Gilbert Jespersen fortælle om, hvordan vi arbejder, og hvad vi tilbyder af anonym misbrugsbehandling.