Misbrugsbehandling i Nordsjælland- helt anonymt

Misbrugsbehandling i Nordsjælland
Misbrugsbehandling i Nordsjælland- helt anonymt

Misbrugsbehandling Nordsjælland. Vi tilbyder 100% anonym misbrugsbehandling ved misbrug af alkohol, stoffer og medicin i Centrum af Helsingør. 

Behandlingen er ambulant, du bor hjemme under forløbet og møder efter aftale. Det er kun dig og din behandler, der er til stede under behandlingen. 

Behandlingen er helt fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre. Du kan læse mere om vores behandlingstilbud i Helsingør her.

Vi stiller os til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug af rusmidler og medicin. Vi har 20 års erfaring med misbrugsbehandling. Vi tilbyder gratis anonym telefonrådgivning og rådgiver både pårørende og personer i misbrug og afhængighed af rusmidler.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at skrive en mail

Ambulant misbrugsbehandling i Helsingør

Test dit forbrug - helt anonymt

Er du i tvivl om du er ved at udvikle et behandlingskrævende misbrug til rusmidler eller medicin. Så kan du teste dit forbrug med vores online misbrugstest.Testen er kun vejledende.

Book en afklarende samtale

Den Ambulante Misbrugsbehandling finder du på 4 adresser i København, Nordsjælland og på Falster. Ønsker du en gratis afklarende samtale, så husk at booke en tid.