Den Ambulante Misbrugsbehandling
Det er aldrig for sent at få en godt liv

Vi tilbyder anonym gratis misbrugsrådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Nordsjælland misbrugsbehandling- Fleksible behandling tilpasset din hverdag

Hos os møder du kun den samme misbrugsbehandler i hele forløbet

Vi er specialister i behandling af stof- og alkoholmisbrug

Professionel behandling ved alle former for misbrug af rusmidler

Nordsjælland misbrugsbehandlingBehandling af misbrug i Nordsjælland

Behandling af misbrug i Nordsjælland. Vi har over 20 års erfaring med ambulant behandling af alle former for misbrug af rusmidler. 

Hos os er du ikke bare en klient, men et menneske med unikke behov og udfordringer. Vores individuelle personlige tilgang til behandling af misbrug betyder, at vi tilpasser vores program efter dine behov og skræddersyr behandlingen specifikt til dig. 

Vi mener, at behandling skal være let tilgængelig. Derfor tilbyder vi behandlingsforløb, der er tilrettelagt efter din kalender, så du kan fortsætte med dit daglige liv, mens du modtager behandling – Vi tilbyder også behandling af misbrug i eget hjem.

Kæmper du med misbrug af alkohol eller stoffer?

Hvis du kæmper med misbrug af alkohol eller stoffer, så kontakt os i dag på telefon 51 95 33 33 eller book en afklarende samtale på hjemmesiden. Vi er her for at hjælpe dig på vejen mod en bedre fremtid uden misbrug af rusmidler.

Det første skridt kan være det sværeste, når det handler om misbrugsbehandling

Vi ved, at det kan være udfordrende at tage det første skridt, når det handler om misbrugsbehandling. Derfor er vores team her for at støtte og vejlede dig gennem hele processen. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå dine ønsker stoffrihed og en sund livsstil uden misbrug.

Misbrugsbehandling i Nordsjælland

Vi tror på, at den bedste misbrugsbehandling er personlig behandling. Derfor tilbyder vi kun individuelle 1:1 behandlingsforløb i Nordsjælland, hvor du vil arbejde tæt sammen med en erfaren misbrugsterapeut i et 10-ugers forløb. Vi ved, at det ofte kan være svært at åbne op omkring misbrug af rusmidler. Vores personlige tilgang gør det lettere at tale om de svære ting i livet.

Effekten af professionel misbrugsbehandling

Gennem behandlingen styrker klienten sin personlige integritet i forhold til både indre og ydre værdier. Mange oplever, at deres værdighed bliver genoprettet, når de tager hånd om deres misbrug. Behandlingen åbner mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, sunde relationer, økonomi og ikke mindst intellektet. Nye copingstrategier udvikles i forbindelse med behandlingen, hvilket kan hjælpe med at håndtere udfordringer og skabe positive forandringer i livet.

Gratis afklarende samtale på Sjælland

Den første afklarende samtale hos Den Ambulante Misbrugsbehandling er gratis. Vi opfordrer dig til at tage pårørende med til den første samtale, så vi sammen kan finde det bedste udgangspunkt for din behandling. Vi tilbyder behandling på de fleste tidspunkter af dagen, inklusive aften og weekend, så du kan modtage behandling uden at skulle bekymre dig om at skulle tage fri fra arbejde eller andre forpligtelser.

Vi tilbyder altid gratis rådgivning og vejledning, når det handler om misbrug af rusmidler, også når du er pårørende til en i misbrug af rusmidler. Ring til os alle dage fra kl. 08.00 til 21.00 på telefon 51 95 33 33.

Anmeldelser fra klienter

Den Ambulante Misbrugsbehandling har været vores redning i en tid, hvor vi følte os magtesløse som pårørende. Elsa Lund har vist en bemærkelsesværdig kombination af professionalisme og empati. Vores familiemedlem har fået den nødvendige støtte til at overvinde sit misbrug, og vi skylder meget af denne succes til Den Ambulante Misbrugsbehandling. De leverer virkelig en førsteklasses misbrugsbehandling – og det er helt anonymt.

Anonym

5/5

Den hjælp, vi har modtaget kom virkelig fra hjertet. Som pårørende har vi oplevet en super støtte. Behandlerne er ikke blot professionelle, de er også varme og omsorgsfulde mennesker. De har spillet en central rolle i vores families helbredelsesproces. Vi vil altid være taknemmelige for deres hjælp.

Gitte og Jørgen

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn