Er du i misbrug eller pårørende til en i misbrug. Vi tilbyder misbrugsbehandling og anonym rådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Misbrugsbehandling i Nordsjælland- helt anonymt

100% anonym misbrugsbehandling 

Misbrugsbehandling Nordsjælland. Vi tilbyder 100% anonym misbrugsbehandling ved misbrug af alkohol, stoffer og medicin i Centrum af Helsingør. 

Behandlingen er ambulant, du bor hjemme under forløbet og møder efter aftale. Det er kun dig og din behandler, der er til stede under behandlingen. 

Behandlingen er helt fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre. Her kan du kan læse om vores tilbud og priser.

Vi stiller os til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug af rusmidler og medicin. Vi har 20 års erfaring med misbrugsbehandling. 

Vi tilbyder gratis anonym telefonrådgivning og rådgiver både pårørende og personer i misbrug og afhængighed af rusmidler.

Hvad får man ud af behandlingsforløb for misbrug

Behandlingskonceptet er kognitiv misbrugsbehandling

Vores behandlingskoncept er fleksibel kognitiv behandling. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender. Vi har ingen ventetid – book en tid i dag og begynd behandlingen i morgen.

Hvis du har spørgsmål til misbrugsbehandlingen, er du velkommen til at skrive en mail

Personlig misbrugsbehandling

Vi er et veluddannet, dedikeret team af terapeuter og misbrugsbehandlere, der tilbyder behandling ved alle former for misbrug af alkohol, stoffer og medicin på Falster. Den personlige behandlingsform gør det ofte lettere at snakke om de svære ting i livet, så vi tilbyder kun individuelle behandlingsforløb, ikke gruppebehandling eller gruppeterapi.

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os eller du vil høre mere om hvad vi tilbyder af misbrugsbehandling

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os, skal du booke en tid på hjemmesiden eller ringe til os – den afklarende første samtale koster ikke noget, og du er velkommen til at tage pårørende med til samtalen, så vi samme finder det bedste udgangspunkt for behandlingen.

Er du pårørende til en i misbrug. Et alkohol- eller stofmisbrug er ikke kun misbrugerens problem, men et problem, der påvirker hele den nære familie, vennekreds og arbejdsliv. 

Har du brug for anonym rådgivning som pårørende? Vi tilbyder altid anonym rådgivning til pårørende. Ring til vores telefonrådgivning på 51 95 33 33 alle dage fra kl. 08.00 til 21.00.

Facebook
Twitter
LinkedIn