Er du i misbrug eller pårørende til en misbruger. Vi tilbyder misbrugsbehandling og anonym rådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Misbrugsbehandling Køge - Vi tilbyder behandling uden for normal arbejdstid, så du kan passe dit arbejde og uddannelse samtidig!

Effektiv behandling af alkohol- og stofmisbrug kun 40 minutters kørsel fra Køge - 100% anonymt

Hos os møder du kun samme misbrugsbehandler i hele behandlingsforløbet

Behandling af misbrug - Køge

Misbrugsbehandling Køge

Vi tilbyder misbrugsbehandling i Køge. Kæmper du med misbrug? Så kontakt os i dag. Vi er her for at hjælpe dig på vej mod en bedre fremtid uden misbrug af rusmidler.

Vi ved, at det kan være svært at tage det første skridt, når det drejer sig om misbrugsbehandling. Derfor er vores team her for at støtte og vejlede dig gennem hele processen. 

Vores mål er at hjælpe dig med at opnå varig stoffrihed og en sund livsstil uden misbrug af rusmidler.

Misbrugsbehandling i Køge

Vores erfarne team har mere end 20 års erfaring med behandling af misbrug. Hos Den Ambulante Misbrugsbehandling er du ikke bare en klient, men et menneske med unikke behov og udfordringer. Vores individuelle tilgang til misbrugsbehandling betyder, at vi tilpasser vores indsats præcist efter dine behov og skræddersyr behandlingen til dig.

Fleksibel behandling af misbrug nær Køge

Vi tror på, at behandling skal være let tilgængelig og fleksibel. Derfor tilbyder vi ambulant fleksibel misbrugsbehandling på alle tidspunkter af dagen – Vi tilbyder også behandling af misbrug i eget hjem. Dette giver dig mulighed for at modtage behandling uden at skulle bekymre dig om at skulle tage fri fra arbejde eller andre forpligtelser.

Gratis afklarende samtale

Hos os er den første afklarende samtale gratis, og vi opfordrer dig til at tage pårørende med til samtalen, så vi sammen kan finde det bedste udgangspunkt for behandlingen.

Nøglen til en vellykket alkoholbehandling

Vi tror på, at fleksibilitet er nøglen til vellykket misbrugsbehandling. Derfor er vores team af erfarne terapeuter og misbrugsbehandlere klar til at tilpasse behandlingen til dine behov og skabe det bedst mulige behandlingsforløb for dig. Vi er et dedikeret team misbrugsbehandlere, som har specialiseret os i behandling af misbrug af rusmidler.

Kun individuel behandling

Vi forstår, at det kan være svært at åbne op omkring alkoholmisbrug og personlige udfordringer, så vores personlige tilgang kan gøre det lettere at tale om de svære ting i livet. Derfor tilbyder vi kun individuelle 1:1 behandlingsforløb, hvor du vil arbejde tæt sammen med en erfaren terapeut.

Effekten af professionel misbrugsbehandling

Du får styrket din personlige integritet i forhold til indre og ydre værdier. Mange oplever, at deres værdighed bliver genetableret, når de får hjælp til at håndtere deres misbrug. 

Behandlingen giver mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, sunde relationer, økonomi og ikke mindst intellektet. Nye mestringsstrategier udvikles i forbindelse med behandlingen, hvilket kan hjælpe med at håndtere udfordringer og skabe positive forandringer i livet.

Vi tilbyder altid gratis rådgivning og vejledning, når det handler om misbrug af rusmidler, også når du er pårørende til en i misbrug. Ring til os alle dage fra kl. 08.00 til 21.00 på telefon 51 95 33 33.

Gratis anonym pårørende rådgivning

Pårørende til en i misbrug

Klik her

Om os - læs om vores behandlerteam

Hvem er vi uddannelser og erfaring

Klik her

Hvad koster et behandlingsforløb

Her kan du læse om priser og tilbud

Klik her

Hvad tilbyder vi af misbrugsbehandling

Læs om vores ambulante behandlingstilbud

Klik her

Hvad kan man få ud af misbrugsbehandling

Effekt af misbrugsbehandling

Klik her
Anmeldelser fra klienter

Jeg befandt mig i en destruktiv spiral af afhængighed, indtil min kæreste endelig trak grænsen og forlangte forandring. Jeg vil ikke i misbrugsbehandling, men efter gentagne tilbagefald tog jeg beslutningen om at prøve behandling hos Den Ambulante Misbrugsbehandling. Vejen til stoffrihed har været udfordrende, men igennem et intensivt 10-ugers program har jeg nu et 1/2 år uden rusmidler.

Brian

5/5

Min kones ultimative beslutning var det vendepunkt, der førte mig til misbrugsbehandling, hvor jeg endelig fandt en vej ud af misbruget. Havde det ikke været for hende og børnene havde jeg nok ikke været her i dag – jeg var virkelig langt ude i årelangt misbrug af amfetamin og alkohol. Nu forstå jeg ikke hvorfor jeg havde så meget modstand mod at blive stoffrit og ædru – Livet på lives betingelser, er mit nye slogan.   

Anonym

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn