Misbrugsbehandlere hos Den Ambulante Misbrugsbehandling

Vi er et team af godt uddannede misbrugskonsulenter

Terapeut og misbrugsbehandler Peter Gilbert Jespersen

Misbrugsbehandler Peter Gilbert Jespersen er uddannet Alkolog© og grunduddannet som terapeut ved Psykoterapeutisk Institut og har afsluttet Den Sociale Diplomuddannelse ved Professionshøjskolen Metropol i 2016. Derudover har han en overbygning i det terapeutiske arbejde efter CENAPS-modellen, og 20 års erfaring med behandling af misbrug. 

Lidt om behandlingskonceptet, ud over kognitiv terapi og aktiv lytning bruger vi elementer fra den eksistentielle terapi (Yalom) og Craig Nakkens teorier om, Den Afhængige Personlighed. 

Behandlingen kan enten tage udgangspunkt i et ønske om reduktion af forbruget af rusmidlet, eller fuldstændig afholdenhed fra rusmidlet. Læs om behandlingen her, og om CENAPS-modellen her.

Misbrugsbehandler og terapeut Elsa Lund

Terepeut og misbrugsbehandler Elsa LundMisbrugsbehandler Elsa Lund har i snart 20 år, arbejdet med mennesker, der på den ene eller anden måde har haft udfordringer med misbrug af alkohol og andre rusmidler.

Elsa er uddannet Alkolog© og psykoterapeut fra ID-Academy og Bodynamic. Hun har arbejdet med gruppeterapi, psykoterapeutiske samtaler, undervisning, samt Mindfullness  og er fuldt uddannet CENAPS tilbagefaldsspecialist.

Elsa har arbejdet med behandling af stofmisbrugere i døgn- og dagbehandlinger. Hun har en bred erfaring fra flere behandlingsinstitutioner i både Danmark og udlandet.

Misbrugsbehandler og terapeut Kristian Fuglsang

Kristian Fuglsang MisbrugsbehandlerMisbrugsbehandler Kristian Fuglsang har over 20 års erfaring med behandling af mennesker i misbrug af stof- eller alkohol. Han har en 4-årig modul uddannelse som oplevelsesorienteret psykoterapeut og en DARC Coach / ICF og har en overbygning i det terapeutiske arbejde som gestaltterapeut. 

Kristian har arbejdet med rusmiddelbehandling i alle dens former – fra døgnbehandling, dagbehandling, ambulant misbrugsbehandling og terapeutisk samtale, både med svært belastede stofafhængige, afhængighed af alkohol og unge med misbrug af feststoffer. Kristian Fuglsang er uddannet Alkolog© og CENAPS tilbagefaldsspecialist.

Misbrugsbehandler og terapeut Henrik Gertz

Henrik Geertz MisbrugsbehandlerHenrik Gertz har i over 20 år arbejdet med mennesker misbrug af rusmidler. Henrik er uddannet misbrugsbehandler (DAC) og har derudover en uddannelse som psykoterapeut fra ID-Academy. Henrik er en meget erfaren misbrugsbehandler med stor empati og forståelse for mennesker i en svær situation med rusmiddelmisbrug.

Henrik har arbejdet med problemløsende gruppeterapi, psykoterapeutiske samtaler, coaching og undervisning i afhængighed. Henrik varetager primært vores tilbud om udredning og misbrugsbehandling i eget hjem. Læs mere om behandlingen her

Misbrugsbehandler og terapeut Astrid Stucke Karinsdatter

Terapeut og misbrugsbehandler Astrid KarinsdatterMisbrugsbehandler Astrid Stucke Karinsdatter har en fireårig psykoterapeut uddannelse og er specialiseret i Emotionel Fokuseret Terapi. Hun har arbejdet med mennesker i alle former for misbrug i døgnbehandling.  

Astrid har mange års erfaring som mentor og personlig støtte for mennesker med misbrugsproblematikker, såsom alkoholmisbrug, stofmisbrug, spil, shopping og spiseforstyrrelser. 

Astrid er en super dedikeret misbrugsbehandler med stort hjerterum og erfaring.

Behandling af alle former for misbrug af alkohol, stoffer og medicin
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn