Fleksibel alkoholbehandling i København

Anonym behandling ved alkoholmisbrug

Misbrug af alkohol går ofte ikke over af sig selv – uanset hvor meget man håber det

Alkoholmisbrug kræver hjælp og professionel alkoholbehandling og der er ingen dokumentation for at alkoholmisbrug udløses af sociale problemer.

Der er heller ingen dokumentation for at socialt arbejde alene kan hjælpe mennesker med misbrug og afhængighed af alkohol og andre rusmidler.

Men der er ingen tvivl om at en professionel alkoholbehandling kan hjælpen mennesker i misbrug ud af deres sociale, økonomiske eller helbredsmæssige problemer.

Bliver misbruget af alkohol først adresseret og stoppet, vil mange af de underlæggene problemer begynde at løse sig selv.

Så det er vigtigt at alkoholbehandlingen målrettes selve afhængigheden og misbruget af alkohol – og klienten herefter begynder at arbejdet med alle de centrale elementer i en professionel misbrugsbehandling, dette for at forbygge tilbagefald.

Disse elementer er, forståelse af afhængighed, håndtering af trang, opmærksomhed på højrisikosituationer og psykologiske forsvarsmekanismer.

Fleksibel alkoholbehandling og behandling af alkoholmisbrug i eget hjem.

Vi tilbyder kun personlige individuelle behandlingsforløb og misbrugsbehandling i eget hjem ved misbrug og afhængighed alkohol. Det vil sige, at vi ikke tilbyder gruppebehandling eller gruppeforløb.

Du møder kun den samme veluddannet misbrugsbehandler under hele behandlingsforløbet. Og vi kvalitetssikre alle vores behandlingsforløb med feedback informed treatment. Du kan læse mere om den kognitive tilgang til  misbrugsbehandling her.

Ønsker du flere oplysninger om anonym alkoholbehandling er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 51 95 33 33, alle dage.

Vi bruger og misbruger rusmidler af to og kun to grunde. For at få det godt eller for at få det bedre eller rettere mindre skidt. Det er jo ret simpelt men det er så også det eneste der ikke er komplekst når det gælder rusmidler

Alt andet er utroligt kompliceret blandt andet fordi brugen af rusmidler hænger sammen med alt andet her i livet. Det gennemsyrer historien, politikken, økonomien og den enkeltes liv.

Rusmidlerne og rusen har skabt stjernestunder i de flestes liv, men har også kastet mennesker ud i situationer de helst ville være foruden.

Citat: Socialoverlæge, Peter Ege, Københavns Kommune.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn