Fleksibel alkoholbehandling i København

Anonym alkoholbehandling

Du må ikke forvente at afhængighed af alkohol eller andre rusmidler går over af sig selv
 En effektivt professionel misbrugsbehandling er det der skal til for at hjælpe mennesker i misbrug af ud af deres økonomiske, sociale og helbredsmæssige problemer

Alkoholbehandling, begyndelsen til en ny tilværelse

Alkoholbehandlingen bliver ofte fundamentet til et nyt og bedre liv. En tilværelse, hvor den personlige integritet bliver genetableret i forhold til indre og ydre værdier. Nye copingstrategier giver mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, relationer og økonomi.

Når misbruget af alkohol først er adresseret og stoppet, vil mange af de underliggende problemer begynde at løse sig selv, eller de bliver eksponeret, så man kan tage fat i dem og begynde at løse problemstillingen. Underliggende problemer kan være, depression, stress, angst, vrede eller sorg.

Alkoholbehandlingen skal derfor målrettes selve afhængigheden og misbruget af rusmidlet. Klienten begynder herefter at arbejde med alle de centrale elementer i en professionel alkoholbehandling.

De centrale behandlingselementer er forståelse af afhængighed, håndtering af trang, opmærksomhed på højrisikosituationer, psykologiske forsvarsmekanismer, håndtering af stress og støtte fra netværk.

Vi tilbyder ambulant alkoholbehandling eller behandling af alkoholmisbrug i eget hjem

Vi er et team af specialister i behandling af alkoholmisbrug og afhængighed. Vi tilbyder individuelle behandlingsforløb og behandling af alkoholmisbrug i eget hjem. Du kan læse mere om vores behandlingstilbud og priser her.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn