);

Misbrugsbehandling i København, Nordsjælland og Falster

Telefon 51 95 33 33

Vi tilbyder anonym telefonrådgivning alle dage mellem kl. 08.00 og 21.00.

Alkoholbehandling i København og Nordsjælland

Alkoholbehandling i København - alle behandlingsforløb er anonyme

Behandling af alkoholisme og alkoholmisbrug i København. Vi tilbyder alkoholbehandling, helt anonymt og diskret. Du møder kun den samme behandler gennem hele forløbet. Læs mere her.

Vi er et erfaren team af professionelle terapeuter der har specialiseret os i ambulant behandling af misbrug og afhængighed af alkohol. 

Vores basispakke inderholder udredning og behandling i 10 ugers forløb, med 2 sessioner om ugen. Alt behandling hos os er helt anonymt.

Alkoholbehandling kan blive vejen til en ny tilværelse

  • Personlig integritet bliver styrket i forhold til indre og ydre værdier. Mange oplever at deres værdighed som individ bliver genetableret, når de får “taget hånd om” deres misbrug.   
  • Nye coping strategier i forbindelse med behandlingen, giver mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, nye sunde relationer, økonomi og ikke mindst intellekt.
  • Når misbruget af alkohol først er adresseret, vil mange underliggende problemer begynde at løse sig selv, eller de bliver eksponeret, så man kan tage fat i dem og begynde at løse dem. Underliggende problemer kan være depression, stress, angst, vrede, sorg eller ensomhed.
Alkoholbehandling – evidensbaseret kognitiv misbrugsbehandling

Vi tilbyder også alkoholbehandling og behandling af andre misbrug i eget hjem. Vi er et team af veluddannede erfarne specialister i misbrugsbehandling. Du kan læse mere om vores ambulante behandlingstilbud her, og du kan læse mere om hvad kognitiv misbrugsbehandling er, her.

Misbrug og alkoholafhængighed er ikke noget der pludselig opstår af sig selv. Det er et resultat af et problematisk forbrug af alkohol over mange år. Så du må ikke forvente at misbrug eller afhængighed af alkohol, eller andre rusmidler, går over af sig selv.

En effektivt professionel misbrugsbehandling er det, der skal til. Mennesker i afhængighed af alkohol har brug for professionel hjælp til at komme ud af deres misbrug, og tilbage til en værdig tilværelsen.

Har du brug for råd og vejledning angående et alkoholmisbrug

Vi stiller os altid til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug og afhængighed af alkohol. Vi har 20 års erfaring med alkoholbehandling. Vi tilbyder gratis anonym telefonrådgivning. Vi rådgiver både pårørende og personer i misbrug af alkohol eller andre rusmidler.

COVID-19 Den Ambulante Misbrugsbehandling i København
På trods af COVID-19 virussen er det stadigvæk muligt at starte i behandling hos Den Ambulante Misbrugsbehandling. Vi holder afstand og spritter efter hver klient og alle behandlingsforløb er 1 til 1 sessioner – så du møder kun den samme behandler igennem hele dit forløb.

Vi holder åbent alle dage fra kl. 08.00 til 21.00