Anonym alkoholbehandling i København

 

Afhængighed og misbrug af alkohol kræver professionel misbrugsbehandlingAlkoholmisbrug og alkoholisme er ikke noget der pludselig opstår. Det er ofte et resultat af et problematisk forbrug af rusmidler over mange år.

Du må ikke forvente at misbrug og afhængighed af alkohol eller andre rusmidler går over af sig selv.

En effektivt professionel misbrugsbehandling, er det der skal til, for at hjælpe mennesker i misbrug af ud af deres økonomiske, sociale og helbredsmæssige problemer.

Alkoholbehandling kan blive vejen til en ny tilværelse

  • Alkoholbehandling bliver ofte fundamentet til et nyt og bedre liv.
  • Personlig integritet bliver styrket i forhold til indre og ydre værdier. Mange oplever at deres værdighed som individ bliver genetableret, når de får “taget hånd” om deres misbrug.   
  • Nye copingstrategier i forbindelse med behandlingen giver mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, nye sunde relationer, økonomi og ikke mindst intellekt.
  • Når misbruget af alkohol først er adresseret, vil mange underliggende problemer begynde at løse sig selv, eller de bliver eksponeret, så man kan tage fat i dem og begynde at løse problemstillingen.
  • Underliggende problemer kan være, depression, stress, angst, vrede, sorg eller ensomhed.
  • Vores anonyme alkoholbehandling målrettes selve afhængigheden og misbruget af alkohol. Klienten begynder herefter at arbejde med alle de centrale elementer i en professionel alkoholbehandling.

De centrale behandlingselementer er forståelse af afhængighed, håndtering af trang, opmærksomhed på højrisikosituationer, psykologiske forsvarsmekanismer, håndtering af stress og støtte fra netværk.

Vi tilbyder 100% anonym alkoholbehandling eller behandling af misbrug i eget hjem

Vi er et team af specialister i behandling af alkoholmisbrug og afhængighed. Vi tilbyder individuelle behandlingsforløb og behandling af alkoholmisbrug i eget hjem. Du kan læse mere om vores behandlingstilbud og priser her.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn