);

Anonym alkoholbehandling i København

Anonym alkoholbehandling i KøbenhavnMisbrug og alkoholafhængighed er ikke noget der pludselig opstår af sig selv. Det er et resultat af et problematisk forbrug af alkohol over mange år.

Så du må ikke forvente at misbrug eller afhængighed af alkohol, eller andre rusmidler, går over af sig selv.

En effektivt professionel misbrugsbehandling er det, der skal til. Mennesker i afhængighed af alkohol har brug for professionel hjælp til at komme ud af deres misbrug, og tilbage til en værdig tilværelse.

Alkoholbehandling kan blive vejen til en ny tilværelse

  • Alkoholbehandling bliver ofte fundamentet til et nyt og bedre liv.
  • Personlig integritet bliver styrket i forhold til indre og ydre værdier. Mange oplever at deres værdighed som individ bliver genetableret, når de får “taget hånd om” deres misbrug.   
  • Nye coping strategier i forbindelse med behandlingen, giver mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, nye sunde relationer, økonomi og ikke mindst intellekt.
  • Når misbruget af alkohol først er adresseret, vil mange underliggende problemer begynde at løse sig selv, eller de bliver eksponeret, så man kan tage fat i dem og begynde at løse dem.
  • Underliggende problemer kan være depression, stress, angst, vrede, sorg eller ensomhed.
Misbrugsbehandling i eget hjem

Vi tilbyder også alkoholbehandling og behandling af andre misbrug i eget hjem. Vi er et team af veluddannede specialister. Du kan læse mere om vores ambulante behandlingstilbud her, og du kan læse mere om kognitiv misbrugsbehandling her.

Struktureret kognitiv alkoholbehandling

Vi tilbyder struktureret kognitiv alkoholbehandling, som målrettes selve misbruget eller afhængighed af alkohol. Vores basispakke inderholder udredning og behandling i et 10 ugers forløb, med 2 sessioner om ugen. Vi tilbyder også intensiv tilbagefaldsbehandling, hvis du har været i behandling før og er faldet tilbage til misbrug af alkohol. Du kan læse mere om vores tilbud og priser her.

Har du brug for råd og vejledning angående et alkoholmisbrug

Vi stiller os altid til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug og afhængighed af alkohol. Vi har 20 års erfaring med alkoholbehandling. Vi tilbyder gratis anonym telefonrådgivning. Vi rådgiver både pårørende og personer i misbrug af alkohol eller andre rusmidler.