);

Alkoholbehandling og anden anonym misbrugsbehandling i København, Nordsjælland og Falster

Telefon 51 95 33 33

Vi tilbyder anonym telefonrådgivning alle dage mellem kl. 08.00 og 21.00.

Alkoholbehandling i København, Nordsjælland og Falster

Alkoholbehandling - helt anonymt

Alkoholbehandling – helt anonymt. Vi tilbyder alkoholbehandling som individuelle og diskrete behandlingsforløb. Du møder kun den samme profesionelle behandler gennem hele forløbet.

Vi er et erfaren team af professionelle terapeuter der har specialiseret os i ambulant behandling af misbrug og afhængighed af alkohol. 

Vores basispakke inderholder udredning og behandling i 10 ugers forløb, med 2 sessioner om ugen.

Alkoholbehandling kan blive vejen til en ny tilværelse

Vi tilbyder 10 ugers eksklusiv alkoholbehandling til en overkommelig pris

Misbrug og alkoholafhængighed er ikke noget, der pludselig opstår af sig selv. Det er ofte et resultat af et problematisk forbrug af alkohol over mange år. Så du må ikke forvente, at misbrug eller afhængighed af alkohol, eller andre rusmidler, går over af sig selv. En effektivt professionel alkoholbehandling er det, der skal til for at hjælpe én i misbrug af alkohol eller andre rusmidler tilbage til en værdig tilværelse.

Fordele ved ambulant alkoholbehandling
  • Personlig integritet bliver styrket i forhold til indre og ydre værdier. Mange oplever at deres værdighed som individ bliver genetableret, når de får “taget hånd om” deres misbrug.   
  • Nye coping strategier i forbindelse med behandlingen, giver mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, nye sunde relationer, økonomi og ikke mindst intellekt.
  • Når misbruget af alkohol først er adresseret, vil mange underliggende problemer begynde at løse sig selv, eller de bliver eksponeret, så man kan tage fat i dem og begynde at løse dem. Underliggende problemer kan være depression, stress, angst, vrede, sorg eller ensomhed.
Har du brug for råd og vejledning angående et alkoholmisbrug

Vi stiller os altid til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug og afhængighed af alkohol. Vi har 20 års erfaring med ambulant alkoholbehandling og har nogle af landets bedste resultater ved gennemført alkoholbehandling. Det vil sige vores 10 ugers basispakke.

Vi tilbyder altid gratis anonym telefonrådgivning og du kan ringe alle dage mellem kl. 08.00 og 21.00. Vi rådgiver både pårørende og personer i misbrug af alkohol eller andre rusmidler.