);

Anonym alkoholbehandling i København

Anonym alkoholbehandling i KøbenhavnAlkoholmisbrug og alkoholisme er ikke noget der pludselig opstår af sig selv. Det er ofte et resultat af et problematisk forbrug af alkohol over mange år.

Du må ikke forvente at misbrug og afhængighed af alkohol eller andre rusmidler går over af sig selv.

En effektivt professionel misbrugsbehandling, er det der skal til, for at hjælpe mennesker i misbrug af ud af deres økonomiske, sociale og helbredsmæssige problemer.

Alkoholbehandling kan blive vejen til en ny tilværelse

  • Alkoholbehandling bliver ofte fundamentet til et nyt og bedre liv.
  • Personlig integritet bliver styrket i forhold til indre og ydre værdier. Mange oplever at deres værdighed som individ bliver genetableret, når de får “taget hånd” om deres misbrug.   
  • Nye copingstrategier i forbindelse med behandlingen giver mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, nye sunde relationer, økonomi og ikke mindst intellekt.
  • Når misbruget af alkohol først er adresseret, vil mange underliggende problemer begynde at løse sig selv, eller de bliver eksponeret, så man kan tage fat i dem og begynde at løse problemstillingen.
  • Underliggende problemer kan være, depression, stress, angst, vrede, sorg eller ensomhed

Alkoholbehandling målrettes selve afhængigheden af alkohol. Herefter begynder arbejdet de centrale elementer i en professionel behandling. Centrale elementer i behandlingen er – forståelse af afhængighed, håndtering af trang, højrisikosituationer, psykologiske forsvarsmekanismer, håndtering af stress og støtte fra netværk.

Vi tilbyder ambulant alkoholbehandling eller behandling af alkoholmisbrug i eget hjem. Vi er et team af specialister i behandling af alkoholmisbrug og afhængighed. Du kan læse mere om vores behandlingstilbud her.

COVID-19. Vi holder åben som normalt da vi kun tilbyder 1 til 1 behandlingsforløb og holder god afstand og afspritter grundigt.