Den Ambulante Misbrugsbehandling
Det er aldrig for sent at få en godt liv

Vi tilbyder anonym gratis misbrugsrådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Misbrugsbehandling tæt på Amager - få behandling uden for normal arbejdstid, så du kan passe dit arbejde og uddannelse mens du går i behandling

Professionel behandling af misbrug 5 minutters kørsel fra Amager

Effektiv anonym misbrugsbehandling - Centralt placeret i København K.

Amager misbrugsbehandlingVelkommen til Den Ambulante Misbrugsbehandling

Anonym misbrugsbehandling tæt på Amager. Vi har mere end 20 års erfaring med ambulant behandling af alle former for misbrug af rusmidler. Hos os er du ikke bare en klient, men et menneske med unikke behov og udfordringer. 

Vores individuelle tilgang til behandling betyder, at vi tilpasser vores program efter dine behov og skræddersyr behandlingen til dig. Vi tror på, at behandling skal være let tilgængelig. Derfor tilbyder vi behandlingsforløb, der er tilrettelagt efter din kalender, så du kan fortsætte med dit daglige liv, mens du modtager behandling.

Det første skridt kan være det sværeste

Vi ved, at det kan være svært at tage det første skridt, når det handler om misbrugsbehandling. Derfor er vores team her for at støtte og vejlede dig gennem hele processen. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå vedvarende stoffrihed og en sund livsstil uden misbrug af rusmidler.

Kæmper du med misbrug af rusmidler?

Kæmper du med misbrug, så kontakt os i dag og kom til en afklarende samtale i centrum af København 5 minutter fra Amager. Vi er her for at hjælpe dig på vejen mod en bedre fremtid. Vi er et dedikeret team af veluddannede terapeuter og misbrugsbehandlere, der har specialiseret os i behandling af alle former for misbrug af rusmidler.

Vi tror på, at den bedste misbrugsbehandling er en personlig behandling. Derfor tilbyder vi kun individuelle 1:1 behandlingsforløb, hvor du vil arbejde tæt sammen med en erfaren misbrugsterapeut i et 10-ugers forløb. 

Vi ved, at det kan være svært at åbne op omkring misbrug af rusmidler og personlige udfordringer, så vores personlige tilgang kan gøre det lettere at tale om de svære ting i livet.

Effekten af professionel misbrugsbehandling nær Amager

Klienten styrker sin personlige integritet i forhold til indre og ydre værdier. Mange oplever, at deres værdighed bliver genetableret, når de får taget hånd om deres misbrug. Behandlingen giver mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, sunde relationer, økonomi og ikke mindst intellektet. 

Nye copingstrategier udvikles i forbindelse med misbrugsbehandlingen, hvilket kan hjælpe med at håndtere udfordringer og skabe positive forandringer i livet.

Gratis afklarende samtale

Hos Den Ambulante Misbrugsbehandling er den afklarende første samtale gratis. Vi opfordrer dig til at tage pårørende med til den første afklarende samtalen, så vi sammen kan finde det bedste udgangspunkt for behandlingen. 

Vi tilbyder behandling på de fleste tidspunkter af dagen, inklusive aften og weekend. Dette giver dig mulighed for at modtage behandling uden at skulle bekymre dig om at skulle tage fri fra arbejde eller andre forpligtelser.

Vi tilbyder altid gratis rådgivning og vejledning, når det handler om misbrug af rusmidler, også når du er pårørende til en i misbrug. Ring til os alle dage fra kl. 08.00 til 21.00 på telefon 51 95 33 33.

Facebook
Twitter
LinkedIn