Er du i misbrug eller pårørende til en i misbrug. Vi tilbyder misbrugsbehandling og anonym rådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Behandling af stof- og alkoholmisbrug 35 minutters kørsel fra Roskilde

100% anonym behandling ved alle former misbrug af rusmidler

Roskilde misbrugsbehandling. Vi tilbyder 100% anonym behandling. Vi er specialister i behandlingen i alle former for rusmiddelmisbrug. 

Behandlingen hos os er ambulant, du bor hjemme under forløbet og møder efter aftale i behandlingen. Det er kun dig og din behandler, der er tilstede under behandlingsforløbet. 

Som udgangspunkt vare behandlingen hos os 10 uger, med 2 sessioner om ugen. Det er det vi kalder basispakken. Du kan læse mere om vores tilbud under priser.

Misbrugsbehandlingen er helt fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre. 

Vi stiller os altid til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug af rusmidler og medicin. 

Vi har 20 års erfaring med misbrugsbehandling. Vi tilbyder også gratis anonym telefonrådgivning og rådgiver både pårørende og personer i misbrug og afhængighed af rusmidler. Ring 51 95 33 33, alle dage.

Vi tilbyder behandling af misbrug nær Roskilde
Anonym behandling af misbrug og gratis telefonrådgivning

Behandlingskonceptet er kognitiv misbrugsbehandling

Vores behandlingskoncept er fleksibel kognitiv misbrugsbehandling. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender. Vi har ingen ventetid – book en tid i dag og begynd behandlingen i morgen.

Hvis du har spørgsmål til misbrugsbehandlingen, er du velkommen til at skrive en mail

Personlig anonym misbrugsbehandling

Vi er et veluddannet, dedikeret team af terapeuter og misbrugsbehandlere, der tilbyder behandling ved alle former for misbrug af alkohol og stoffer. 

Den personlige behandlingsform vi tilbyder gør det ofte lettere at snakke om de svære ting i livet, så vi tilbyder kun individuelle behandlingsforløb, ikke gruppebehandling eller gruppeterapi.

Hvis du ønsker at komme i behandling hos Den Ambulante Misbrugsbehandling

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os, skal du booke en tid på hjemmesiden eller ringe til os – den afklarende første samtale koster ikke noget, og du er velkommen til at tage pårørende med til samtalen, så vi samme finder det bedste udgangspunkt for behandlingen.

Et alkohol- eller stofmisbrug er ikke kun misbrugerens problem, men et problem der ofte berører hele den nære familie, venner og arbejdsliv. Har du brug for vejledning og hjælp som pårørende. 

Facebook
Twitter
LinkedIn