Den Ambulante Misbrugsbehandling
Det er aldrig for sent at få en godt liv

Vi tilbyder anonym gratis misbrugsrådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Ringsted misbrugsbehandling- Fleksible behandling tilpasset din hverdag

Hos os møder du kun den samme misbrugsbehandler i hele forløbet

Ringsted misbrugsbehandling - Vi er specialister i behandling af stof- og alkoholmisbrug

Professionel behandling ved alle former for misbrug af rusmidler

Ringsted misbrugsbehandlingMisbrugsbehandling i Ringsted

Ringsted misbrugsbehandling, vi har over 20 års erfaring med ambulant behandling af alle former for misbrug af rusmidler.  

Vores individuelle personlige tilgang til behandling af misbrug betyder, at vi tilpasser vores program efter dine behov og skræddersyr behandlingen specifikt til dig. 

Vi mener, at behandling skal være let tilgængelig. Derfor tilbyder vi behandlingsforløb, der er tilrettelagt efter din kalender, så du kan fortsætte med dit daglige liv, mens du modtager behandling – Vi tilbyder også behandling af misbrug i eget hjem og online misbrugsbehandling.

Kæmper du med misbrug af alkohol eller stoffer?

Hvis du kæmper med misbrug af alkohol eller stoffer, så kontakt os i dag på telefon 51 95 33 33 eller book en afklarende samtale på hjemmesiden. Vi er her for at hjælpe dig på vejen mod en bedre fremtid uden misbrug af rusmidler.

At tage det første skrid

Vi ved, at det kan være udfordrende at tage det første skridt, når det handler om misbrugsbehandling. Derfor er vores team her for at støtte og vejlede dig gennem hele processen. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå dine ønsker stoffrihed og en sund livsstil uden misbrug.

Misbrugsbehandling Ringsted

Vi tror på, at den bedste misbrugsbehandling er personlig behandling. Derfor tilbyder vi kun individuelle 1:1 behandlingsforløb i Ringsted, hvor du vil arbejde tæt sammen med en erfaren misbrugsterapeut i et 10-ugers forløb. 

Vi ved, at det ofte kan være svært at åbne op omkring misbrug af rusmidler. Vores personlige tilgang gør det lettere at tale om de svære ting i livet.

Effekten af professionel misbrugsbehandling

Gennem behandlingen styrker klienten sin personlige integritet i forhold til både indre og ydre værdier. Mange oplever, at deres værdighed bliver genoprettet, når de tager hånd om deres misbrug. 

Behandlingen åbner mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, sunde relationer, økonomi og ikke mindst intellektet. 

Nye copingstrategier udvikles i forbindelse med behandlingen, hvilket kan hjælpe med at håndtere udfordringer og skabe positive forandringer i livet.

Gratis afklarende samtale i Ringsted

Den første afklarende samtale hos Den Ambulante Misbrugsbehandling i Ringsted er gratis. Vi opfordrer dig til at tage pårørende med til den første samtale, så vi sammen kan finde det bedste udgangspunkt for din behandling. 

Vi tilbyder behandling på de fleste tidspunkter af dagen, inklusive aften og weekend, så du kan modtage behandling uden at skulle bekymre dig om at skulle tage fri fra arbejde eller andre forpligtelser.

Vi tilbyder altid gratis rådgivning og vejledning, når det handler om misbrug af rusmidler, også når du er pårørende til en i misbrug af rusmidler. Ring til os alle dage fra kl. 08.00 til 21.00 på telefon 51 95 33 33.

Ambulant behandling af alkoholmisbrug

Læs om behandling af alkoholmisbrug

Hvad tilbyder vi af misbrugsbehandling
Læs mere om vores anonyme behandlingstilbud
Online misbrugsbehandling
Læs om vores tilbud om Online behandling af misbrug
Hvem er vi - Uddannelser & Erfaring
Hvem er vi og hvilken uddannelser og erfaring har vi med misbrugsbehandling
Facebook
Twitter
LinkedIn