Er du i misbrug eller pårørende til en misbruger. Vi tilbyder misbrugsbehandling og anonym rådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Privat misbrugsbehandling - Vi tilbyder behandling uden for normal arbejdstid, så du kan passe dit arbejde og uddannelse mens du går i behandling

Professionel privat misbrugsbehandling - helt anonymt

Privat misbrugsbehandling Privat misbrugsbehandling – helt anonymt

Privat misbrugsbehandling giver dig mere personlig opmærksomhed fra din misbrugsbehandler. Dette kan være med til at skabe en stærkere relation mellem dig og behandleren, hvilket kan fremme din motivation og engagement i misbrugsbehandlingen. 

For eksempel, hvis du har brug for at tale om et følsomt emne, kan du føle dig mere tryg ved at gøre det med en misbrugsbehandler, der har tid til at lytte og støtte dig. Vores individuelle tilgang til misbrugsbehandling betyder, at vi tilpasser vores behandling præcist efter dine behov og skræddersyr behandlingen til dig.

Let tilgængelig privat misbrugsbehandling

Vi tror på, at misbrugsbehandling skal være let tilgængelig og fleksibel. Derfor tilbyder vi fleksibel privat misbrugsbehandling, så du kan fortsætte med dit daglige liv, mens du modtager den nødvendige hjælp og støtte.

Hvordan kan privat misbrugsbehandling være fordelagtigt for dig?
  • Du har brug for fleksible tider for behandling, der passer ind i dine livsstilsbetingelser.
  • Du har brug for en særlig behandlingsmetode, der ikke tilbydes i det offentlige system.
  • Du er bekymret for, at andre vil finde ud af, at du er i misbrugsbehandling.
Det første svære skridt – at kontakte en misbrugsbehandling

Vi ved, at det kan være svært at tage det første skridt, når det drejer sig om at søge misbrugsbehandling. Derfor er vores team her for at støtte og vejlede dig gennem hele processen. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå varig forandring og en sund livsstil uden misbrug af rusmidler. 

Gratis afklarende samtale

Hos os er den første afklarende samtale gratis, og vi opfordrer dig til at tage pårørende med til samtalen, så vi sammen kan finde det bedste udgangspunkt for misbrugsbehandlingen. Vi tilbyder behandling på alle tidspunkter af dagen, inklusive aften og weekend. Dette giver dig mulighed for at modtage behandling uden at skulle bekymre dig om at skulle tage fri fra arbejde eller andre forpligtelser. 

Privat misbrugsbehandling – diskret behandling af misbrug

Vi er et dedikeret team af veluddannede terapeuter og misbrugsbehandlere, som har specialiseret os i privat behandling af alle former for misbrug af rusmidler. 

Vi tror på, at den bedste behandling er en personlig behandling. Derfor tilbyder vi kun individuelle 1:1 behandlingsforløb, hvor du vil arbejde tæt sammen med en erfaren terapeut.

Effektiv privat misbrugsbehandling

Effekten af professionel misbrugsbehandling. Du får styrket din personlige integritet i forhold til indre og ydre værdier. Mange oplever, at deres værdighed bliver genetableret, når de får hjælp til at håndtere deres misbrug af rusmidler. 

Behandlingen giver mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, sunde relationer, økonomi og ikke mindst intellektet. 

Nye mestringstrategier udvikles i forbindelse med misbrugsbehandlingen, hvilket kan hjælpe med at håndtere udfordringer og skabe positive forandringer i livet.

Vi tilbyder altid gratis rådgivning og vejledning, når det handler om misbrug af rusmidler, også når du er pårørende til en person i misbrug. Ring til os alle dage fra kl. 08.00 til 21.00 på telefon 51 95 33 33.

FAQ om rusmidler & behandling
Find svar på spørgsmål om misbrugsbehandling
Klik her

Gratis anonym pårørende rådgivning

Pårørende til misbruger

Klik her

Om os - læs om vores behandlerteam

Hvem er vi uddannelser og erfaring

Klik her

Hvad koster et behandlingsforløb

Her kan du læse om priser og tilbud

Klik her

Hvad tilbyder vi af misbrugsbehandling

Læs om vores ambulante behandlingstilbud

Klik her

Online misbrugsbehandling

Læs om vores tilbud om Online behandling af misbrug

Klik her
Anmeldelser fra klienter

Elsa, min misbrugsbehandler er en enestående terapeut med et usædvanligt engagement. Hendes erfaring er imponerende, og hun har virkelig forstået mine udfordringer. Hun har været både støttende og ærlig, hvilket har hjulpet mig i min personlige udvikling. At kunne kombinere behandlingen med skolen har været en kæmpe hjælp for mig. Jeg kan varmt anbefale Den Ambulante Misbrugsbehandling.

Maria

5/5

Carsten har været min redning. Hans engagement har været afgørende for min helingsproces. Han har en unik evne til at kombinere empati med humor, hvilket har gjort behandlingen utroligt givende. Muligheden for at balancere mit arbejde med behandlingen har været uvurderlig for mig. Carsten er en misbrugsbehandler, jeg vil anbefale til alle med misbrug af rusmidler.

Anonym

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn