Den Ambulante Misbrugsbehandling
Det er aldrig for sent at få en godt liv

Vi tilbyder anonym gratis misbrugsrådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Misbrugsbehandling tæt på Østerbro i København - få behandling uden for normal arbejdstid, så du kan passe dit arbejde og uddannelse mens du går i behandling

Professionel misbrugsbehandling få minutter fra Østerbro

Effektiv anonym behandling af misbrug - Centralt placeret i København K.

Behandling af misbrug på Østerbro i KbhØsterbro misbrugsbehandling

Østerbro misbrugsbehandling – helt anonymt. Vi har over 20 års erfaring med ambulant behandling af alle former for rusmiddelmisbrug. 

Hos os er du ikke bare en klient, men et individ med unikke behov og udfordringer. Vores individuelle tilgang til behandling betyder, at vi tilpasser vores program efter dine behov og skræddersyr behandlingen til dig. 

Vi mener, at behandling skal være let tilgængelig, derfor tilbyder vi behandlingsforløb, der er tilrettelagt efter din kalender, så du kan fortsætte med dit daglige liv, mens du modtager behandling.

Det første skridt kan være det sværeste år det handler misbrug af rusmidler

Vi ved, at det kan være udfordrende at tage det første skridt, når det handler om misbrugsbehandling. Derfor er vores team her for at støtte og vejlede dig gennem hele processen. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå dine ønsker omkring brug af rusmidler og en sund livsstil uden misbrug.

Kæmper du med misbrug af rusmidler?

Hvis du kæmper med misbrug af alkohol eller stoffer, så kontakt os i dag og book en afklarende samtale vi ligger centralt i København ved Nørreport. Vi er her for at hjælpe dig på vejen mod en bedre fremtid. Vores dedikerede team består af veluddannede misbrugsbehandlere, der har specialiseret sig i behandling af alle former for misbrug.

Personlig behandling af misbrug på Østerbro

Vi tror på, at den bedste misbrugsbehandling er personlig behandling. Derfor tilbyder vi kun individuelle 1:1 behandlingsforløb, hvor du vil arbejde tæt sammen med en erfaren misbrugsterapeut i et 10-ugers forløb. Vi forstår, at det kan være svært at åbne op omkring misbrug af rusmidler og personlige udfordringer. Vores personlige tilgang kan gøre det lettere for dig at tale om de svære ting i livet. Vi ligger 5 minutter fra Østerbro station.

Effekten af professionel misbrugsbehandling

Gennem behandlingen styrker klienten sin personlige integritet i forhold til både indre og ydre værdier. Mange oplever, at deres værdighed bliver genoprettet, når de tager hånd om deres misbrug. Behandlingen åbner mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, sunde relationer, økonomi og ikke mindst intellektet. Nye copingstrategier udvikles i forbindelse med behandlingen, hvilket kan hjælpe med at håndtere udfordringer og skabe positive forandringer i livet.

Gratis afklarende samtale tæt på Østerport

Den første afklarende samtale hos Den Ambulante Misbrugsbehandling på Østerbro er gratis. Vi opfordrer dig til at tage pårørende med til den første samtale, så vi sammen kan finde det bedste udgangspunkt for din behandling.

Vi tilbyder behandling på de fleste tidspunkter af dagen, inklusive aften og weekend, så du kan modtage behandling uden at skulle bekymre dig om at skulle tage fri fra arbejde eller andre forpligtelser.

Vi tilbyder altid gratis rådgivning og vejledning, når det handler om misbrug af rusmidler, også når du er pårørende til en person i misbrug. Ring til os alle dage fra kl. 08.00 til 21.00 på telefon 51 95 33 33.

Hvad koster et behandlingsforløb

Her kan du læse om priser på misbrugsbehandling

Hvad tilbyder vi af behandling

Læs om vores ambulante behandlingstilbud

Anmeldelser fra klienter

Da jeg begyndte at tage kokain, føltes det, som om jeg var blevet et helt menneske – alt faldt på plads, og jeg følte, at jeg kunne klare alt. Men den guddommelige oplevelse varede ikke længe. Snart blev alt forvandlet til et mareridt, og jeg kunne ikke vågne op. Jeg var blevet en slave af afhængighed – det liv vil jeg aldrig vende tilbage til. Jeg har ikke taget kokain eller rørt andre rusmidler i over 8 måneder og er taknemlig hver dag.

5/5

Jeg begyndte at drikke vin, da en kæreste var mig utro, og jeg var superulykkelig. I lang tid var det ikke noget problem – jeg drak en halv flaske god hvidvin til maden og havde det godt med det. Men pludselig kunne jeg ikke holde mig til en halv flaske, og så blev det til en hel flaske. Så kom problemerne, og skammen begyndte at snige sig ind – og jeg kunne ikke stoppe, selvom jeg igen og igen lovede mig selv ikke at drikke mere end den halve flaske.

Anonym

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn