Misbrugsbehandling tæt på Nakskov - helt anonymt

Behandling af misbrug i kørselsafstand til Nakskov 

Vi tilbyder 100% anonym misbrugsbehandling ved misbrug af alkohol, stoffer og medicin. Behandlingen er ambulant, du bor hjemme under hele forløbet og møder efter aftale. 

Det er kun dig og din behandler, der er til stede under misbrugsbehandlingen. Behandlingen er helt fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre. 

Du kan læse mere om vores behandlingstilbud her.

Vi stiller os til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug af rusmidler og medicin. 

Vi har 20 års erfaring med misbrugsbehandling. Vi tilbyder gratis anonym telefonrådgivning og rådgiver både pårørende og personer i misbrug og afhængighed af rusmidler. Ring 51 95 33 33, alle dage.

Misbrugsbehandling Lolland

Kognitiv misbrugsbehandling på Nordfalster

Vores behandlingskoncept er fleksibel kognitiv behandling. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender. Vi har ingen ventetid – book en tid i dag og begynd behandlingen i morgen.

Hvis du har spørgsmål til misbrugsbehandlingen, er du velkommen til at skrive en mail

Privat misbrugsbehandling - helt anonymt

Vi er et veluddannet, dedikeret team af terapeuter og misbrugsbehandlere, der tilbyder ambulant behandling ved alle former for misbrug af alkohol, stoffer og medicin. 

Den personlige behandlingsform gør det ofte lettere at snakke om de svære ting i livet, så vi tilbyder kun individuelle behandlingsforløb, ikke gruppebehandling eller gruppeterapi.

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os eller du vil høre mere om hvad vi tilbyder af misbrugsbehandling

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os, skal du booke en tid på hjemmesiden eller ringe til os – den afklarende første samtale koster ikke noget, og du er velkommen til at tage pårørende med til samtalen, så vi samme finder det bedste udgangspunkt for behandlingen.