Er du i misbrug eller pårørende til en misbruger. Vi tilbyder misbrugsbehandling og anonym rådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Misbrugsbehandling tæt på Nakskov - helt anonymt

Behandling af rusmiddelmisbrug inden for kørselsafstand til Nakskov

Misbrugsbehandling LollandMisbrugsbehandling tæt på Nakskov

Vi tilbyder 100% anonym behandling for alkohol, stoffer og medicin tæt på Nakskov. Behandlingen er ambulant, og du vil bo hjemme under hele forløbet og møde efter aftale i behandlingen.

Hvordan kommer jeg i misbrugsbehandling?

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os, skal du booke en tid på vores hjemmeside eller ringe til os. Den afklarende første samtale er gratis, og du er velkommen til at tage pårørende med til samtalen, så vi sammen kan finde det bedste udgangspunkt for behandlingen.

Samme misbrugsbehandler i hele forløbet

Kun du og din behandler vil være til stede under misbrugsbehandlingen, og behandlingen er helt fortrolig. Ingen oplysninger vil blive videregivet til det offentlige eller andre, medmindre andet er aftalt.

Gratis rådgivning til pårørende til misbrugere

Vi stiller os til rådighed, hvis du har brug for en samtale om problemer i forbindelse med stof- eller alkoholmisbrug. Du kan ringe alle dage og få anonym rådgivning omkring misbrug af rusmidler.

Behandlingskoncept – kognitiv misbrugsbehandling

Vores behandlingskoncept er fleksibel kognitiv behandling. Du kan komme om dagen, om aftenen eller i weekenden, alt efter hvad der passer ind i din kalender. Vi har ingen ventetid – book en tid i dag og start behandlingen i morgen.

Vi er et veluddannet, dedikeret team af terapeuter og misbrugsbehandlere, som tilbyder ambulant behandling for alle former for misbrug af alkohol, stoffer og medicin.

Vores personlige behandlingsform gør det ofte lettere at tale om de svære ting i livet, så vi tilbyder kun individuelle behandlingsforløb og ikke gruppebehandling eller gruppeterapi.

Vi har 20 års erfaring med misbrugsbehandling og tilbyder gratis anonym telefonrådgivning. Vi rådgiver både pårørende og personer med misbrug og afhængighed af rusmidler. Ring på 51 95 33 33 alle dage.

Gratis anonym pårørende rådgivning

Pårørende til misbruger

Klik her

Om os - læs om vores behandlerteam

Hvem er vi uddannelser og erfaring

Klik her

Hvad koster et behandlingsforløb

Her kan du læse om priser og tilbud

Klik her

Hvad tilbyder vi af misbrugsbehandling

Læs om vores ambulante behandlingstilbud

Klik her
Anmeldelser fra klienter

Når jeg begynder min dag med at siger til mig selv – Husk, at din rejse er unik, og det at tage små skridt hver dag er en sejr i sig selv. Hold fast i den styrke og beslutsomhed, du har vist, og husk, at du ikke er alene på denne vej. Du har allerede bevist din mod og viljestyrke ved at tage den første vigtige beslutning om at tage kontrol over dit liv.

Tak til Kristian Fuglsang, min behandler 🙂 

5/5

Det er en fantastisk følelse at kunne se sig selv i øjnene, når man kigger i spejlet – det kunne jeg ikke før. Jeg undgik mit eget spejlbillede, rædselsslagen for at se, hvad jeg var blevet til. Men nu tager jeg livet én dag ad gangen som en, der er på vej mod noget bedre end jeg kom fra og håndterer mine udfordringer på en sund måde. Denne rejse har givet mig styrken til at se fremad med håb og optimisme, og jeg er taknemmelig for den støtte, jeg har modtaget. Tak.

Anonym

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn