Er du i misbrug eller pårørende til en i stof- eller alkoholmisbrug. Vi tilbyder anonym telefonrådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Misbrugsbehandling tæt på Nakskov - helt anonymt

Behandling af misbrug inden for kørselsafstand til Nakskov

Misbrugsbehandling tæt på Nakskov. Vi tilbyder 100% anonym misbrugsbehandling for alkohol, stoffer og medicin. Behandlingen er ambulant, og du vil bo hjemme under hele forløbet og møde efter aftale.

Kun du og din behandler vil være til stede under misbrugsbehandlingen, og behandlingen er helt fortrolig. Ingen oplysninger vil blive videregivet til det offentlige eller andre.

Du kan læse mere om vores behandlingstilbud her.

Vi stiller os til rådighed, hvis du har brug for en samtale om problemer i forbindelse med af stof- eller alkoholmisbrug.

Vi har 20 års erfaring med misbrugsbehandling og tilbyder gratis anonym telefonrådgivning. Vi rådgiver både pårørende og personer med misbrug og afhængighed af rusmidler. Ring på 51 95 33 33 alle dage.

Misbrugsbehandling Lolland

Kognitiv misbrugsbehandling på Nordfalster

Vores behandlingskoncept er fleksibel kognitiv behandling. Du kan komme om dagen, om aftenen eller i weekenden, alt efter hvad der passer ind i din kalender. Vi har ingen ventetid – book en tid i dag og start behandlingen i morgen.

Hvis du har spørgsmål til misbrugsbehandlingen, er du velkommen til at skrive en mail

Privat misbrugsbehandling - helt anonymt

Vi er et veluddannet, dedikeret team af terapeuter og misbrugsbehandlere, som tilbyder ambulant behandling for alle former for misbrug af alkohol, stoffer og medicin.

Vores personlige behandlingsform gør det ofte lettere at tale om de svære ting i livet, så vi tilbyder kun individuelle behandlingsforløb, og ikke gruppebehandling eller gruppeterapi.

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os eller du vil høre mere om hvad vi tilbyder af misbrugsbehandling

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os, skal du booke en tid på vores hjemmeside eller ringe til os. Den afklarende første samtale er gratis, og du er velkommen til at tage pårørende med til samtalen, så vi sammen kan finde det bedste udgangspunkt for behandlingen.

Facebook
Twitter
LinkedIn