Den Ambulante Misbrugsbehandling
Det er aldrig for sent at få en godt liv

Vi tilbyder anonym gratis misbrugsrådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Misbrugsbehandling Lolland-Faster - Fleksible behandlingstider tilpasset din hverdag

Hos os møder du kun den samme misbrugsbehandler i hele behandlingsforløbet

Lolland Falster misbrugsbehandling - Vi er specialister i behandling af stof- og alkoholmisbrug

Professionel behandling ved alle former for misbrug af rusmidler

misbrugsbehandling Lolland-FalsterMisbrugsbehandling Lolland-Falster

Misbrugsbehandling Lolland Falster. Vi har over 20 års erfaring med ambulant behandling af alle former for misbrug af rusmidler. 

Hos os er du ikke bare en klient, men et menneske med unikke behov og udfordringer. Vores individuelle personlige tilgang til misbrugsbehandling betyder, at vi tilpasser vores program efter dine behov og skræddersyr behandlingen specifikt til dig. 

Vi mener, at behandling skal være let tilgængelig. Derfor tilbyder vi behandlingsforløb, der er tilrettelagt efter din kalender, så du kan fortsætte med dit daglige liv, mens du modtager behandling.

Kæmper du med misbrug af alkohol eller stoffer?

Hvis du kæmper med misbrug af alkohol eller stoffer, så kontakt os i dag på telefon 51 95 33 33, eller book en afklarende samtale på hjemmesiden. Vi ligger centralt på Nordfalster, lige ved Farøbroen. Vi er her for at hjælpe dig på vejen mod en bedre fremtid uden misbrug af rusmidler.

Det første skridt kan være det sværeste, når det handler om misbrugsbehandling

Vi ved, at det kan være udfordrende at tage det første skridt, når det handler om misbrugsbehandling. Derfor er vores team her for at støtte og vejlede dig gennem hele processen. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå dine ønsker stoffrihed og en sund livsstil uden misbrug.

Vi tror på, at den bedste misbrugsbehandling er en personlig behandling. Derfor tilbyder vi kun individuelle 1:1 behandlingsforløb i København, hvor du vil arbejde tæt sammen med en erfaren misbrugsterapeut i et 10-ugers forløb. Vi ved, at det ofte kan være svært at åbne op omkring misbrug af rusmidler og andre personlige udfordringer. Vores personlige tilgang gør det ofte lettere at tale om de svære ting i livet.

Effekten af professionel misbrugsbehandling

Gennem behandlingen styrker klienten sin personlige integritet i forhold til både indre og ydre værdier. Mange oplever, at deres værdighed bliver genoprettet, når de tager hånd om deres misbrug. 

Behandlingen åbner mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, sunde relationer, økonomi og ikke mindst intellektet. Nye copingstrategier udvikles i forbindelse med behandlingen, hvilket kan hjælpe med at håndtere udfordringer og skabe positive forandringer i livet.

Gratis afklarende samtale

Den første afklarende samtale hos Den Ambulante Misbrugsbehandling er gratis. Vi opfordrer dig til at tage pårørende med til den første samtale, så vi sammen kan finde det bedste udgangspunkt for din behandling. 

Vi tilbyder behandling på de fleste tidspunkter af dagen, inklusive aften og weekend, så du kan modtage behandling uden at skulle bekymre dig om at skulle tage fri fra arbejde eller andre forpligtelser.

Vi tilbyder altid gratis rådgivning og vejledning, når det handler om misbrug af rusmidler, også når du er pårørende til en i misbrug af rusmidler. Ring til os alle dage fra kl. 08.00 til 21.00 på telefon 51 95 33 33.

Anmeldelser fra klienter

Vores oplevelse med behandling har været en positiv forandring for vores familie. At se vores Datter komme ud på den anden side af hendes misbrugsproblem er en gave, vi aldrig vil glemme. Behandlerne her er ikke kun yderst kompetente, men også utroligt tålmodige. Vi er så glade for, at vi valgte den misbrugsbehandling.

Med venlig hilsen, Flemming

5/5

At vælge behandling var en af de mest værdifulde investeringer, vores familie har gjort. Rådgivningen vi modtog som pårørende, var afgørende for vores familiemedlems situation. Behandlerne her har en unik evne til at forstå den kompleksitet, der følger med misbrugsproblemer, og de har hjulpet os gennem denne udfordrende rejse. Tak for hjælpen og støtte.

Marianne

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn