);

Alkoholbehandling og anden anonym misbrugsbehandling i København, Nordsjælland og Falster

Telefon 51 95 33 33

Vi tilbyder anonym telefonrådgivning alle dage mellem kl. 08.00 og 21.00.

Misbrugsbehandling Lolland-Falster - helt anonymt

Misbrugsbehandling Lolland-FalsterMisbrugsbehandling Lolland-Falster. Vi tilbyder 100% anonym misbrugsbehandling ved misbrug af alkohol, stoffer og medicin. Behandlingen er ambulant, du bor hjemme under hele forløbet og møder efter aftale i behandlingen. Det er kun dig og din behandler, der er til stede under behandlingen. Behandlingen er helt fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre. Du kan læse mere om vores behandlingstilbud i Falster her.

Vi stiller os til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug af rusmidler og medicin. Vi har 20 års erfaring med misbrugsbehandling. Vi tilbyder gratis anonym telefonrådgivning og rådgiver både pårørende og personer i misbrug og afhængighed af rusmidler.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at skrive en mail

Se filmen om Den Ambulante Misbrugsbehandling og hør om hvordan vi arbejder, og hvad vi tilbyder af anonym kognitiv misbrugsbehandling i København

Du finder os på 3 adresser på Lolland-Falster, Nordsjælland og i København. Ønsker du en gratis afklarende samtale, så husk at booke en tid.

Sortsøvej 39, 4850 Sortsø

Ørebakken 3, 1, 3000 Helsingør

Linnésgade 33, 1361 København