Den Ambulante Misbrugsbehandling
Det er aldrig for sent at få en godt liv

Vi tilbyder anonym gratis misbrugsrådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Effektiv misbrugsbehandling i Holbæk - Fleksible behandlingstider tilpasset din hverdag

Hos os møder du kun den samme misbrugsbehandler i hele behandlingsforløbet

Misbrugsbehandling Holbæk - Vi er specialister i behandling af stof- og alkoholmisbrug

Misbrugsbehandling i Holbæk Anonym misbrugsbehandling i Holbæk

Misbrugsbehandling i Holbæk. Vi har over 20 års erfaring med ambulant behandling af alle former for misbrug af rusmidler. Hos os er du ikke bare en klient, men et menneske med unikke behov og udfordringer. 

Vores individuelle personlige tilgang til misbrugsbehandling betyder, at vi tilpasser vores program efter dine behov og skræddersyr behandlingen specifikt til dig. Vi tror på, at alle har potentialet til at ændre deres liv.

Behandling af stof- eller alkoholmisbrug i Holbæk

Vi mener, at behandling bør være let tilgængelig. Derfor tilbyder vi behandlingsforløb, der er tilrettelagt efter dine individuelle behov, så du kan fortsætte med dit daglige liv, mens du modtager behandling. Vi tilbyder også behandling af misbrug i eget hjem. Hvis du ikke kan komme til os, kommer vi til dig og laver udredningen og misbrugsbehandlingen hjemme hos dig i Holbæk eller på en anden lokalitet, der passer dig.

Det første skridt kan være det sværeste, når det handler om misbrugsbehandling

Vi ved, at det kan være udfordrende at tage det første skridt, når det handler om misbrugsbehandling. Derfor er vores team her for at støtte og vejlede dig gennem hele processen. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå dine ønsker omkring brug af rusmidler og en sund livsstil uden misbrug.

Vi tror på, at den bedste misbrugsbehandling er en personlig behandling. Derfor tilbyder vi kun individuelle 1:1 behandlingsforløb, hvor du vil arbejde tæt sammen med en erfaren misbrugsterapeut i et 10-ugers forløb. 

Vi ved, at det ofte kan være svært at åbne op omkring misbrug af rusmidler og andre personlige udfordringer. Vores personlige tilgang gør det ofte lettere at tale om de svære ting i livet.

Effekten af misbrugsbehandling

Gennem misbrugsbehandlingen styrker klienten sin personlige integritet i forhold til både indre og ydre værdier. Mange oplever, at deres værdighed bliver genoprettet, når de tager hånd om deres misbrug. 

Behandlingen åbner mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, sunde relationer, økonomi og ikke mindst intellektet. 

Nye copingstrategier udvikles i forbindelse med behandlingen, hvilket kan hjælpe med at håndtere udfordringer og skabe positive forandringer i livet.

Gratis afklarende samtale i Holbæk

Den første afklarende samtale hos Den Ambulante Misbrugsbehandling er gratis. Vi opfordrer dig til at tage pårørende med til den første samtale, så vi sammen kan finde det bedste udgangspunkt for din misbrugsbehandling. 

Vi tilbyder behandling på de fleste tidspunkter af dagen, inklusive aften og weekend, så du kan modtage behandling uden at skulle bekymre dig om at skulle tage fri fra arbejde eller andre forpligtelser.

Vi tilbyder altid gratis rådgivning og vejledning, når det handler om misbrug af rusmidler, også når du er pårørende til en i misbrug af rusmidler. Ring til os alle dage fra kl. 08.00 til 21.00 på telefon 51 95 33 33.

Ambulant behandling af alkoholmisbrug

Behandling alkoholmisbrug - helt anonymt

Klik her

Hvad tilbyder vi af misbrugsbehandling

Læs om vores ambulante behandlingstilbud

Klik her

Gratis anonym pårørende rådgivning

Pårørende til misbruger

Klik her

Hvad er ambulant misbrugsbehandling

Læs hvad der definerer et ambulant behandlingsforløb

Klik her

Hvad koster et behandlingsforløb

Her kan du læse om priser og tilbud

Klik her
Anmeldelser fra klienter

Jeg var i behandling i Holbæk for kokainmisbrug hos Den Ambulante Misbrugsbehandling. Behandlingen var virkelig professionel i forhold til det, jeg har prøvet før, og jeg følte mig altid godt hørt og forstået af min behandler. 

Jeg lærte meget om min afhængighed under forløbet. Jeg har fået de redskaber, jeg har brug for til at leve et liv uden stoffer. Jeg er nu clean i over seks måneder, og jeg er så glad for, at det endelig lykkedes.

Amin

5/5

Kristian, min behandler, var en erfaren mand, der mødte mig med respekt for mine valg. Han var altid villig til at lytte til min forståelse af misbrug af rusmidler, og han hjalp mig med at forstå dybden af afhængighed samt udvikle strategier til at overvinde den. 

Jeg var i tvivl om, hvorvidt jeg ville kunne kombinere mit studierne med misbrugsbehandlingen, men det viste sig at være muligt. Jeg er glad for, at jeg endelig tog kontakt til misbrugsbehandling i Holbæk. Behandlingen har givet mig med de redskaber, jeg har brug for til at leve et liv uden destruktivt misbrug.

Anonym

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn