Den Ambulante Misbrugsbehandling
Det er aldrig for sent at få en godt liv

Vi tilbyder anonym gratis misbrugsrådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Behandling af misbrug på Frederiksberg - Misbrugsbehandling uden for normal arbejdstid, så du kan passe dit arbejde og uddannelse mens du går i behandling

Velkommen til Den Ambulante Misbrugsbehandling

Professionel behandling ved alle former for misbrug på Frederiksberg

Anonym behandling af alkohol- eller stofmisbrug på Frederiksberg Misbrugsbehandling på Frederiksberg  

Frederiksberg misbrugsbehandling. Vi har over 20 års erfaring med ambulant behandling af alle former for rusmiddelmisbrug. Hos os er du ikke bare en klient, men et menneske med unikke behov og udfordringer. Vores individuelle tilgang til behandling betyder, at vi tilpasser vores program efter dine behov og skræddersyr behandlingen specielt til dig. 

Vi mener, at behandling skal være let tilgængelig, derfor tilbyder vi behandlingsforløb, der er tilrettelagt efter din kalender, så du kan fortsætte med dit daglige liv, mens du modtager behandling.

Det første skridt kan være det sværeste når det handler om misbrugsbehandling

Vi ved, at det kan være udfordrende at tage det første skridt, når det handler om misbrugsbehandling. Derfor er vores team her for at støtte og vejlede dig gennem hele processen. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå dine ønsker omkring brug af rusmidler og en sund livsstil uden misbrug.

Kæmper du med misbrug af rusmidler?

Hvis du kæmper med misbrug af alkohol eller stoffer, så kontakt os i dag og book en afklarende samtale vi ligger centralt på tæt på Frederiksberg. Vi er her for at hjælpe dig på vejen mod en bedre fremtid. Vores dedikerede team består af veluddannede misbrugsbehandlere, der har specialiseret sig i behandling af alle former for misbrug.

Vi tror på, at den bedste misbrugsbehandling er en personlig behandling 

Derfor tilbyder vi kun individuelle 1:1 behandlingsforløb, hvor du vil arbejde tæt sammen med en erfaren misbrugsterapeut i et 10-ugers forløb. Vi forstår, at det kan være svært at åbne op omkring misbrug af rusmidler og personlige udfordringer. Vores personlige tilgang kan gøre det lettere for dig at tale om de svære ting i livet.

Effekten af professionel misbrugsbehandling

Gennem behandlingen styrker klienten sin personlige integritet i forhold til både indre og ydre værdier. Mange oplever, at deres værdighed bliver genoprettet, når de tager hånd om deres misbrug. 

Behandlingen åbner mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, sunde relationer, økonomi og ikke mindst intellektet. 

Nye copingstrategier udvikles i forbindelse med behandlingen, hvilket kan hjælpe med at håndtere udfordringer og skabe positive forandringer i livet.

Gratis afklarende samtale tæt på Frederiksberg

Den første afklarende samtale hos Den Ambulante Misbrugsbehandling på Frederiksberg er gratis. Vi opfordrer dig til at tage pårørende med til den første samtale, så vi sammen kan finde det bedste udgangspunkt for din behandling. 

Vi tilbyder behandling på de fleste tidspunkter af dagen, inklusive aften og weekend, så du kan modtage behandling uden at skulle bekymre dig om at skulle tage fri fra arbejde eller andre forpligtelser.

Vi tilbyder altid gratis rådgivning og vejledning, når det handler om misbrug af rusmidler, også når du er pårørende til en i misbrug. Ring til os alle dage fra kl. 08.00 til 21.00 på telefon 51 95 33 33.

Anmeldelser fra klienter

For meget fest – jeg var altid den, der gik sidst hjem, og den, der kunne drikke mere end alle de andre. Min holdning var, at livet skulle leves, mens man er ung, men pludselig var jeg 35, og alle mine venner havde børn og gode jobs. Det var som om, jeg ikke kunne stige af fest-toget. Jeg fortsatte festen, indtil min læge sagde, at hvis jeg fortsatte den livsstil, ville min lever svigte mig. Så fandt jeg Den Ambulante Misbrugsbehandling og skiftede spor. Nu går det godt!

Kærlig hilsen Peter A.

5/5

Jeg var meget splittet omkring misbrugsbehandling. På den ene side ønskede jeg at stoppe, men på den anden side havde jeg svært ved at forestille mig et liv uden mine rusmidler. Jeg kunne heller ikke se, hvordan jeg skulle håndtere de venner, som jeg holdt af, men som stadigvæk tog stoffer. Gennem min behandler har jeg fået et andet perspektiv. Jeg har fundet mig selv og en ny retning i livet.

Tak

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn