Er du i misbrug eller pårørende til en i misbrug. Vi tilbyder misbrugsbehandling og anonym rådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Behandling af stof- og alkoholmisbrug 40 minutters kørsel fra Hillerød - 100% anonymt

Vi tilbyder ambulant behandling af stof- og alkoholmisbrug

Hillerød misbrugsbehandling. Vi tilbyder 100% anonym misbrugsbehandling. Vi er specialister i behandlingen i alle former for stof- og alkoholmisbrug. 

Behandlingen hos os er ambulant, det vil sige, du bor hjemme under hele forløbet og møder efter aftale i behandlingen. Det er kun dig og din behandler, der er tilstede under behandlingsforløbet. 

Som udgangspunkt vare forløbet 10 ugen, med to sessioner om ugen. Det er det vi kalder basispakken. Du kan læse mere om basispakken under priser.

Misbrugsbehandling nær Hillerød. Behandlingen hos os er helt fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre. 

Vi har 20 års erfaring med misbrugsbehandling. Vi tilbyder også gratis anonym telefonrådgivning og rådgiver både pårørende og personer i misbrug af rusmidler. Ring 51 95 33 33, alle dage.

Vi tilbyder misbrugsbehandling nær Hillerød misbrugsbehandling
Vi tilbyder behandling af stof- og alkoholmisbrug nær Hillerød

Behandlingskonceptet er kognitiv misbrugsbehandling

Vores behandlingskoncept er fleksibel kognitiv misbrugsbehandling. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender. Vi har ingen ventetid – book en tid i dag og begynd behandlingen i morgen.

Hvis du har spørgsmål til misbrugsbehandlingen, er du velkommen til at skrive en mail

Personlig anonym misbrugsbehandling

Vi er et veluddannet, dedikeret team af terapeuter og misbrugsbehandlere, der tilbyder behandling ved alle former for misbrug af alkohol og stoffer. 

Den personlige behandlingsform vi tilbyder gør det ofte lettere at snakke om de svære ting i livet, så vi tilbyder kun individuelle behandlingsforløb, ikke gruppebehandling eller gruppeterapi.

Hvis du ønsker at komme i behandling hos Den Ambulante Misbrugsbehandling

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os, skal du booke en tid på hjemmesiden eller ringe til os – den afklarende første samtale koster ikke noget, og du er velkommen til at tage pårørende med til samtalen, så vi samme finder det bedste udgangspunkt for behandlingen.

Et alkohol- eller stofmisbrug er ikke kun misbrugerens problem, men et problem der ofte berører hele den nære familie, venner og arbejdsliv. Har du brug for vejledning og hjælp som pårørende. 

Facebook
Twitter
LinkedIn