Den Ambulante Misbrugsbehandling
Det er aldrig for sent at få en godt liv

Vi tilbyder anonym gratis misbrugsrådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Gentofte misbrugsbehandling - behandling af misbrug uden for normal arbejdstid, så du kan passe dit arbejde og uddannelse mens du går i behandling

Professionel misbrugsbehandling ved alle former for misbrug af rusmidler

Misbrugsbehandling i Gentofte

Misbrugsbehandling Gentofte

100% anonym misbrugsbehandling i Gentofte. Vi har over 20 års erfaring med ambulant behandling af alle former for rusmiddelmisbrug. Hos os er du ikke bare en klient, men et menneske med unikke behov. Vores individuelle tilgang til behandling betyder, at vi tilpasser vores behandlingsprogram efter dine behov og skræddersyr behandlingen specielt til dig. Vi mener, at behandling skal være let tilgængelig, derfor tilbyder vi behandlingsforløb, der er tilrettelagt efter din kalender, så du kan fortsætte med dit daglige liv, mens du modtager misbrugsbehandling.

Det første skridt kan være det sværeste, når det handler om misbrugsbehandling

Vi ved, at det kan være udfordrende at tage det første skridt, når det handler om behandling af misbrug. Derfor er vores team her for at støtte og vejlede dig gennem processen. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå dine ønsker omkring brug af rusmidler og en sund livsstil uden misbrug af rusmidler.

Gentofte misbrugsbehandling – Kontakt os hvis du kæmper du med misbrug af rusmidler

Hvis du kæmper med misbrug af alkohol eller stoffer, så kontakt os i dag og book en afklarende samtale. Vi er her for at hjælpe dig på vej mod en bedre fremtid. Vores dedikerede team består af veluddannede misbrugsbehandlere, der har specialiseret sig i behandling af alle former for misbrug af rusmidler.

Vi tror på, at den bedste misbrugsbehandling er en personlig behandling

Derfor tilbyder vi kun individuelle 1:1 behandlingsforløb, hvor du vil arbejde tæt sammen med en erfaren misbrugsterapeut i et 10-ugers forløb. Vi ved, at det ofte kan være svært at åbne op omkring misbrug af rusmidler og personlige udfordringer. Vores personlige tilgang kan gøre det lettere for dig at tale om de svære ting i livet.

Effekten af professionel misbrugsbehandling

Gennem behandlingen styrker du din personlige integritet i forhold til både indre og ydre værdier. Mange oplever, at deres værdighed bliver genoprettet, når de tager hånd om deres misbrug af rusmidler. 

Behandlingen åbner mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, sunde relationer, økonomi og ikke mindst intellektet. 

Nye copingstrategier udvikles i forbindelse med misbrugsbehandlingen, hvilket kan hjælpe med at håndtere udfordringer og skabe positive forandringer i livet.

Gratis afklarende samtale

Den første afklarende samtale hos os er gratis. Vi opfordrer dig til at tage pårørende med til den første samtale, så vi sammen kan finde det bedste udgangspunkt for din behandling. Vi tilbyder behandling på de fleste tidspunkter af dagen, inklusive aften og weekend, så du kan modtage behandling uden at skulle bekymre dig om at skulle tage fri fra arbejde eller andre forpligtelser.

Vi tilbyder altid gratis rådgivning og vejledning, når det handler om misbrug af rusmidler, også når du er pårørende til en i misbrug. Ring til os alle dage fra kl. 08.00 til 21.00 på telefon 51 95 33 33.

Facebook
Twitter
LinkedIn