Den Ambulante Misbrugsbehandling
Det er aldrig for sent at få en godt liv

Vi tilbyder anonym gratis misbrugsrådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Misbrugsbehandling Nørrebro - Fleksible behandlingstider tilpasset din hverdag

Hos os møder du kun den samme misbrugsbehandler i hele behandlingsforløbet

Behandling af misbrug på Nørrebro - Vi er specialister i behandling af stof- og alkoholmisbrug

Nørrebro misbrugsbehandling - Professionel behandling ved alle former for misbrug

Misbrugsbehandling NørrebroAnonym misbrugsbehandling på Nørrebro

Behandling af misbrug i Nørrebro. Vi har over 20 års erfaring med ambulant behandling af alle former for misbrug af rusmidler. Hos os er du ikke bare en klient, men et menneske med unikke behov og udfordringer. 

Individuel behandling af misbrug

Vores individuelle tilgang til misbrugsbehandling betyder, at vi tilpasser vores program efter dine behov og skræddersyr behandlingen specifikt til dig. Vi mener, at behandling skal være let tilgængelig. Derfor tilbyder vi behandlingsforløb, der er tilrettelagt efter din kalender, så du kan fortsætte med dit daglige liv, mens du modtager behandling.

Kæmper du med misbrug af rusmidler?

Hvis du kæmper med misbrug af alkohol eller stoffer, så kontakt os i dag på telefon 51 95 33 33, eller book en afklarende samtale på hjemmesiden. Vi ligger centralt i København på Nørrebro. Vi er her for at hjælpe dig på vejen mod en bedre fremtid uden misbrug af rusmidler.

Det første skridt kan være det sværeste, når det handler om behandling af misbrug

Vi ved, at det kan være udfordrende at tage det første skridt, når det handler om misbrugsbehandling. Derfor er vores team her for at støtte og vejlede dig gennem hele processen. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå dine ønsker omkring brug af rusmidler og en sund livsstil uden misbrug.

Vi tror på, at den bedste misbrugsbehandling er en personlig behandling. Derfor tilbyder vi kun individuelle 1:1 behandlingsforløb i Nørrebro, hvor du vil arbejde tæt sammen med en erfaren misbrugsterapeut i et 10-ugers forløb. Vi ved, at det ofte kan være svært at åbne op omkring misbrug af rusmidler og andre personlige udfordringer. Vores personlige tilgang gør det ofte lettere at tale om de svære ting i livet.

Professionel misbrugsbehandling på Nørrebro

Gennem behandlingen styrker klienten sin personlige integritet i forhold til både indre og ydre værdier. Mange oplever, at deres værdighed bliver genoprettet, når de tager hånd om deres misbrug. Behandlingen åbner mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, sunde relationer, økonomi og ikke mindst intellektet. Nye copingstrategier udvikles i forbindelse med behandlingen, hvilket kan hjælpe med at håndtere udfordringer og skabe positive forandringer i livet.

Gratis afklarende samtale På Nørrebro

Den første afklarende samtale hos Den Ambulante Misbrugsbehandling på Nørrebro er gratis. Vi opfordrer dig til at tage pårørende med til den første samtale, så vi sammen kan finde det bedste udgangspunkt for din misbrugsbehandling. 

Vi tilbyder behandling på de fleste tidspunkter af dagen, inklusive aften og weekend, så du kan modtage behandling uden at skulle bekymre dig om at skulle tage fri fra arbejde eller andre forpligtelser.

Vi tilbyder altid gratis rådgivning og vejledning, når det handler om misbrug af rusmidler, også når du er pårørende til en i misbrug af rusmidler. Ring til os alle dage fra kl. 08.00 til 21.00 på telefon 51 95 33 33.

Anmeldelser fra klienter

Min behandling fik mig virkelig til at reflektere over ting, jeg aldrig havde overvejet før, og langsomt gik det op for mig, at jeg var endt i en dyb krise med alvorlige konsekvenser og problemer, der alle hang sammen med min brug af kokain og alkohol.

Michael

5/5

Det var en lang kamp for min familie at få mig til at erkende, at jeg havde brug for hjælp. Jeg troede, at det var normalt for unge at eksperimentere og bruge rusmidler, og jeg kunne ikke se, at jeg var blevet afhængig eller var ude i et misbrug af rusmidler – måske fordi mange af mine venner også brugte stoffer. 

Anonym

5/5

Jeg havde et massivt misbrug af hash – jeg røg hver dag og havde ikke nogen liv – sad bare derhjemme og spillede på min computer. En ven fortalte om behandlingen hos jer – og kom jeg ind til en afklarende samtale og besluttede at jeg vil nogen andet med mit liv en at ryge hash.

Amin

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn