Den Ambulante Misbrugsbehandling
Det er aldrig for sent at få en godt liv

Vi tilbyder anonym gratis misbrugsrådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Akut misbrugsbehandling - behandling uden for normal arbejdstid, så du kan passe dit arbejde og uddannelse mens du går i behandling

Akut misbrugsbehandling - Vi er klar til at hjælpe - Ring alle dage fra kl. 08.00 - 21.00

Vi tilbyder effektiv behandling af alle former for misbrug af rusmidler

Akut misbrugsbehandlingAkut misbrugsbehandling – alle dage!

Vi tilbyder akut misbrugsbehandling. Kæmper du med misbrug af rusmidler, så kontakt os i dag. Vi er her for at hjælpe dig på vej mod en bedre fremtid uden misbrug af rusmidler. Vi ved, at det kan være svært at tage det første skridt, når det drejer sig om behandling af misbrug af rusmidler. Vi er her for at støtte og vejlede dig gennem hele processen. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå vedvarende stoffrihed og en sund livsstil uden misbrug af rusmidler.

Vores tilgang til misbrugsbehandling

Vores erfarne team har over 20 års erfaring inden for behandling af rusmiddelmisbrug. Hos os er du ikke bare en klient, men et menneske med unikke behov og udfordringer. Vores tilgang til misbrugsbehandling betyder, at vi tilpasser vores indsats præcist efter dine behov og skræddersyr misbrugsbehandlingen til dig.

En vellykket behandling af misbrug

Vi tror på, at misbrugsbehandling skal være let tilgængelig og fleksibel. Derfor tilbyder vi fleksibel behandling på alle tidspunkter af dagen, inklusive aften og weekend. Dette giver dig mulighed for at modtage behandling uden at skulle bekymre dig om at skulle tage fri fra arbejde eller andre forpligtelser. Vores team af erfarne misbrugsbehandlere er klar til at tilpasse behandlingen til dine behov og skabe det bedst mulige forløb for dig. 

Her er fem nøgler til en vellykket misbrugsbehandling:

1. Motivation: Den første og vigtigste nøgle er, at personen er motiveret til at ændre sit liv. Hvis personen ikke er motiveret, vil det være meget svært at gennemføre en succesfuld behandling.

2. Støtte: Det er vigtigt, at den, der er i misbrug, har støtte fra familie, venner og fagpersoner, osv. Denne støtte kan hjælpe personen med at overvinde svære udfordringer og opretholde en ny livsstil.

3. Misbrugsbehandling: Der findes mange forskellige former for misbrugsbehandling, så det er vigtigt at finde en behandling, der passer til den enkeltes behov. Misbrugsbehandling kan være døgnbehandling eller ambulant, omfatte medicin, psykoterapiterapi, støttegrupper, gruppeterapi og andre former for interventioner.

4. Forebyggelse: Når man har været i misbrugsbehandling, er det efterfølgende vigtigt at forstå, at det ofte handler om at ændre ens livsstil for at forebygge tilbagefald.

5. Langsigtet forpligtelse: Det er vigtigt at huske, at en etableret afhængighed er en lidelse, der ofte kræver en langsigtet forpligtelse for at kunne forblive stof- eller alkoholfri.

Gratis samtale og akut misbrugsbehandling

Den første afklarende samtale hos os er gratis, og vi opfordrer dig til at tage pårørende med til samtalen, så vi sammen kan finde det bedste udgangspunkt for behandlingen. Du kan ringe til os på 51 95 33 33 og bestille tid eller booke via hjemmesiden – Vi har altid akuttider, og ofte kan du komme til den første afklarende samtale dagen efter, du har booket en aftale.

Individuel behandling

Vi ved, at det kan være svært at åbne op omkring misbrug og personlige udfordringer, så vores personlige tilgang kan gøre det lettere at tale om de svære ting i livet. Derfor tilbyder vi kun individuelle 1:1 forløb, hvor du vil arbejde tæt sammen med den samme erfarne terapeut gennem hele behandlingsforløbet.

Effekten af misbrugsbehandling

Behandlingen styrker din personlige integritet i forhold til både indre og ydre værdier. Mange oplever også, at deres værdighed bliver genetableret, når de får hjælp til at håndtere deres misbrug af rusmidler. 

Misbrugsbehandlingen giver mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, sunde relationer, økonomi og ikke mindst intellektet. Nye mestringsstrategier udvikles i forbindelse med behandlingen, hvilket kan hjælpe med at håndtere udfordringer og skabe positive forandringer i livet.

Vi tilbyder altid gratis rådgivning og vejledning, når det handler om misbrug af rusmidler, også når du er pårørende til en person i misbrug. Ring til os alle dage fra kl. 08.00 til 21.00 på telefon 51 95 33 33.

FAQ om rusmidler & behandling

Find svar på spørgsmål om misbrugsbehandling

Klik her

Gratis anonym pårørende rådgivning

Pårørende til misbruger

Klik her

Om os - læs om vores behandlerteam

Hvem er vi uddannelser og erfaring

Klik her

Hvad koster et behandlingsforløb

Her kan du læse om priser og tilbud

Klik her

Hvad tilbyder vi af misbrugsbehandling

Læs om vores ambulante behandlingstilbud

Klik her

Professionelle Misbrugskonsulenter

Læs om hvad vores konsulenter tilbyder af rådgivning og behandling

Klik her
Vurdering & anmeldelser fra klienter

Efter utallige forsøg hvor jeg selv forsøgte at komme ud af mit kokainmisbrug, havde jeg næsten givet op på tanken om et stoffrit liv. Jeg ville ønske, at jeg havde taget beslutningen om behandling noget før, men jeg fandt Den Ambulante Misbrugsbehandling og de har hjulpet mig mere end ord kan beskrive eller penge kan betale. Jeg har fået mit liv og mig selv tilbage. Det er med ro i sjælen, at jeg i dag kan kalde mig clean og ædru. Til dig, der sidder og overvejer, om nogen overhovedet kommer til at kunne hjælpe dig, kan jeg kun sige, at der er hjælp at hente. Giv det et forsøg, du kan godt!

Christian 

5/5

Jeg har modtaget ambulant behandling for alkoholmisbrug hos Den Ambulante Misbrugsbehandling. Det har givet mig indsigt i mange af de mekanismer, der ligger bag mit misbrug af alkohol, og efter behandlingen føler jeg mig langt bedre rustet til at håndtere mit liv fremover. Især har jeg udviklet en større forståelse for mine højrisikosituationer og lært, hvordan jeg kan håndtere dem. Samtidig har jeg også bearbejdet nogle af underliggende faktorer, som har stresset mig og som jeg skal være opmærksom på.

Caroline K.

5/5