Den Ambulante Misbrugsbehandling
Det er aldrig for sent at få en godt liv

Vi tilbyder anonym gratis misbrugsrådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Misbrugsbehandling Aarhus - få behandling uden for normal arbejdstid, så du kan passe dit arbejde og uddannelse mens du går i behandling

Professionel behandling af misbrug i Aarhus - skræddersyet til dine individuelle behov

Effektiv anonym misbrugsbehandling. Vi er centralt placeret i Aarhus midtby

Behandling af misbrugbrug af rusmidler i Centrum af århusVelkommen til Den Ambulante Misbrugsbehandling i Aarhus 

Misbrugsbehandling i hjertet af Aarhus. Vi har mere end 20 års erfaring med ambulant behandling af alle former for misbrug af rusmidler. 

Hos os er du ikke bare en klient, men et menneske med unikke behov og udfordringer. 

Vores individuelle tilgang til behandling betyder, at vi tilpasser vores program efter dine behov og skræddersyr behandlingen til dig.

Vi tror på, at behandling skal være let tilgængelig. Derfor tilbyder vi behandlingsforløb, der er tilrettelagt efter din kalender, så du kan fortsætte med dit daglige liv, mens du modtager den nødvendige hjælp.

Fordel ved ambulant behandling af misbrug
  • Fleksibilitet: Du kan fortsætte dit daglige liv, herunder arbejde eller studie.
  • Anonymitet: Du kan bevare din anonymitet, da du kun møder samme misbrugsbehandler i hele forløbet.
  • Pris: Ambulant behandling er langt billigere end døgnophold.
  • Effektiv misbrugsbehandling: Ambulant behandling af misbrug er lige så effektivt som døgnophold.
Gratis afklarende samtale i Aarhus Centrum

Hos Den Ambulante Misbrugsbehandling i Aarhus er den afklarende første samtale gratis. Vi opfordrer dig til at tage pårørende med til den første afklarende samtalen, så vi sammen kan finde det bedste udgangspunkt for behandlingen. Vi tilbyder behandling på de fleste tidspunkter af dagen, inklusive aften og weekend. Dette giver dig mulighed for at modtage behandling uden at skulle bekymre dig om at skulle tage fri fra arbejde eller andre forpligtelser.

Det første svære skridt – at søge behandling for sit misbrug

Vi ved, at det kan være svært at tage det første skridt, når det handler om misbrugsbehandling. Derfor er vores team her for at støtte og vejlede dig gennem hele processen. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå vedvarende recovery og en sund livsstil uden misbrug af rusmidler.

Kæmper du med misbrug af rusmidler?

Kæmper du med misbrug, så kontakt os i dag og kom til en afklarende samtale i Fredensgade 26 i Centrum af Aarhus. Vi er her for at hjælpe dig på vejen mod en bedre fremtid. Vi er et dedikeret team af veluddannede terapeuter og misbrugsbehandlere, der har specialiseret os i behandling af alle former for misbrug.

Vi tror på, at den bedste misbrugsbehandling er en personlig behandling. Derfor tilbyder vi kun individuelle 1:1 behandlingsforløb, hvor du vil arbejde tæt sammen med en erfaren misbrugsterapeut i et 10-ugers forløb. 

Vi ved, at det kan være svært at åbne op omkring misbrug af rusmidler og personlige udfordringer, så vores personlige tilgang kan gøre det lettere at tale om de svære ting i livet.

Effekten af professionel misbrugsbehandling

Klienten styrker sin personlige integritet i forhold til indre og ydre værdier. Mange oplever, at deres værdighed bliver genetableret, når de får taget hånd om deres misbrug. 

Behandlingen giver mulighed for udvikling på mange områder i livet, såsom familieliv, job, uddannelse, sunde relationer, økonomi og ikke mindst intellektet. 

Nye copingstrategier udvikles i forbindelse med behandlingen, hvilket kan hjælpe med at håndtere udfordringer og skabe positive forandringer i livet.

Vi tilbyder altid gratis rådgivning og vejledning, når det handler om misbrug af rusmidler, også når du er pårørende til en person i misbrug. Ring til os alle dage fra kl. 08.00 til 21.00 på telefon 51 95 33 33.

Gratis anonym pårørende rådgivning

Er du pårørende til en i misbrug - Vi tilbyder anonym rådgivning

Hvad koster et behandlingsforløb

Her kan du læse om priser på misbrugsbehandling

Hvad tilbyder vi af misbrugsbehandling

Læs om vores anonyme behandlingstilbud

Den Ambulant Misbrugsbehandling - Fredensgade 26, 8000 Aarhus

Se den lille video, hvor vi fortæller om, hvem vi er, og hvad vi tilbyder af misbrugsbehandling

Du er meget velkommen til at skrive en mail til os med spørgsmål om misbrug eller misbrugsbehandling

Anmeldelser fra klienter

Min terapeut og misbrugsbehandler har gennem oplysende og konstruktive samtaler, hjulpet mig med at erkende og håndtere mit alkoholmisbrugsproblem. Jeg har tidligere forsøgt behandlinger andre steder uden at opnå det ønskede resultat, men efter et givende forløb har jeg nu formået at skabe en helt ny livsstil. Dette har været til stor glæde for mig og familien.

Kærlig hilsen Mikkelsen

5/5

Vi vil varmt anbefale Den Ambulante Misbrugsbehandling. Vi har oplevet en professionel tilgang til misbrugsrådgivning i en meget udfordrende situation som pårørende. Vi er meget tilfredse med selve behandlingsforløbet, der endelig har båret frugt. Behandlerne har været fantastiske og har en dyb forståelse for, hvad der er på spil, når man snakker om afhængighed af rusmidler.

Anonym

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn