Privat anonym misbrugsbehandling i København

Peter Gilbert Jespersen - Den Ambulante Misbrugsbehandling - København.

Peter Gilbert Jespersen

Uddannet alkolog© og grunduddannet som terapeut ved Psykoterapeutisk Institut og afsluttede Den Social Diplomuddannelse ved Professionshøjskolen Metropol i 2016. Derudover har jeg en overbygning i det terapeutiske arbejde efter CENAPS-modellen, og 20 års erfaring med behandling af rusmiddelmisbrug.

Ud over kognitiv terapi og aktiv lytning bruges elementer fra den eksistentielle terapi (Yalom) og der bliver trukket på Craig Nakkens teorier om, Den Afhængige Personlighed.

Andre væsentlige elementer i behandlingen af alkohol- og stofmisbrug hos Den Ambulante Misbrugsbehandling er rådgivning og psykoedukation, der indgår som centrale kompetencer i alle behandlingsforløb. Behandlingen kan enten tage udgangspunkt i et ønske om reduktion af forbruget eller fuldstændig afholdenhed fra rusmidlet.

Vi tilbyder privat anonym misbrugsbehandling i København. Alle behandlingsforløb er understøttet af Feedback Informed Treatment, der gør det muligt løbende at kvalitetssikre behandlingsforløbene og justere forløb for at sikre maksimalt udbytte af behandlingen.

Læs om mere om privat anonym misbrugsbehandling i København