);

Alkoholbehandling og anden anonym misbrugsbehandling i København, Nordsjælland og Falster

Telefon 51 95 33 33

Vi tilbyder anonym telefonrådgivning alle dage mellem kl. 08.00 og 21.00.

Den Ambulante Misbrugsbehandling - Kontakt og information

Vi er et veluddannet, dedikeret team af terapeuter og misbrugsbehandlere, der tilbyder ambulant behandling ved alle former for misbrug af alkohol, stoffer og medicin.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at skrive en mail

Se filmen om Den Ambulante Misbrugsbehandling og hør om hvordan vi arbejder, og hvad vi tilbyder af anonym kognitiv misbrugsbehandling.

FN's 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling

Hvad kan vi bruge verdensmålene til? 

Til forskel fra FN’s tidligere mål, handler de 17 verdensmål ikke kun om udviklingslandene, men også om rige lande som for eksempel Danmark. Det gør at vi også må spørge os selv, hvad vi kan gøre, for at møde de udfordringer vi har herhjemme i Danmark. Hvad gør vi for at sikre en bæredygtig udvikling i vores del af verden. Ingen landen kan løse det hele selv, det handler om at stå sammen og løfter i flok. 

For Den Ambulante Misbrugsbehandling er verdensmålene en metode til at klarlægge, hvad vi allerede gør indenfor bæredygtighed og hvad vi vil fokusere på for fremover, for at blive endnu bedre til det. Det handler om at være realistiske til hvad vi kan bidrage med. Hvad mener vi er god udvikling som vi vil prioritere. Hos Den Ambulante Misbrugsbehandling har vi valgt at fokusere på fire af verdensmålene. Det betyder ikke, at vi mener at de andre mål ikke er vigtige. Det betyder blot, at det er indenfor disse fire mål, at vi i hvert fald kan se at vi gør en forskel.

Den Ambulante Misbrugsbehandling finder du på 3 adresser i København, Nordsjælland og Falster. Ønsker du en gratis afklarende samtale, så husk at booke en tid.

Lolland-Falster

Sortsøvej 39 4850

Helsingør

Ørebakken 3, 3000

København

Linnésgade 33, 1361

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn