Velkommen til Den Ambulante Misbrugsbehandling

Anonym misbrugsbehandling på hele Sjælland

Vi er et team af professionelle misbrugsbehandlere og psykoterapeuter, der tilbyder anonym misbrugsrådgivning og misbrugsbehandling på hele Sjælland. 

Er du selv i misbrug eller pårørende til en i misbrug af rusmidler, så kan du ringe anonymt til vores telefonrådgivning på telefon 51 95 33 33, alle dage fra kl. 08.00 til 21.00.

Vores kerneydelse er anonym misbrugsbehandling, ved alle former for misbrug af rusmidler. Vi tilbyder også behandling af andre afhængigheder, såsom ludomani, gaming, sex-afhængighed og overspisning. Derudover tilbyder vi terapeutiske forløb til pårørende, både til par og enkeltpersoner.

Du finder os på 3 adresser på Sjælland

København
Linnésgade 33
Hvidovre
Bødkerporten 65
Falster
Sortsøvej 39

Vi er et team af godt uddannede misbrugskonsulenter

Misbrugsbehandler og terapeut Peter Gilbert Jespersen

Misbrugsbehandler Peter Gilbert Jespersen er uddannet Alkolog© og grunduddannet som terapeut ved Psykoterapeutisk Institut og har afsluttet Den Sociale Diplomuddannelse ved Professionshøjskolen Metropol i 2016. Derudover har han en overbygning i det terapeutiske arbejde efter CENAPS-modellen, og over 20 års erfaring med behandling af misbrug. 

Lidt om behandlingskonceptet, ud over kognitiv terapi og aktiv lytning bruger vi elementer fra den eksistentielle terapi (Yalom) og Craig Nakkens teorier om, Den Afhængige Personlighed. Behandlingen kan enten tage udgangspunkt i et ønske om reduktion af forbruget af rusmidlet, eller fuldstændig afholdenhed fra rusmidlet. Læs om behandlingen her, og om CENAPS-modellen her.

Misbrugsbehandler og terapeut Elsa Lund

Misbrugsbehandler Elsa Lund Misbrugsbehandler Elsa Lund har i snart 20 år, arbejdet med mennesker, der på den ene eller anden måde har haft udfordringer med misbrug af alkohol og andre rusmidler.

Elsa er uddannet Alkolog© og psykoterapeut fra ID-Academy og Bodynamic. Hun har arbejdet med gruppeterapi, psykoterapeutiske samtaler, undervisning, samt Mindfullness og er fuldt uddannet CENAPS tilbagefaldsspecialist.

Elsa har arbejdet med misbrugsrådgivning og behandling af stofmisbrugere i døgn- og dagbehandlinger. Hun har en bred erfaring fra flere behandlingsinstitutioner i både Danmark og udlandet.

Misbrugsbehandler og terapeut Kristian Fuglsang

Misbrugsbehandler Kristian Fuglsang Misbrugsbehandler Kristian Fuglsang har over 20 års erfaring med behandling af mennesker i misbrug af stof- eller alkohol. Han har en 4-årig modul uddannelse som oplevelsesorienteret psykoterapeut og en DARC Coach / ICF og har en overbygning i det terapeutiske arbejde som gestaltterapeut. 

Kristian har arbejdet med rusmiddelbehandling i alle dens former – fra døgnbehandling, dagbehandling, ambulant misbrugsbehandling og terapeutisk samtale, både med svært belastede stofafhængige, afhængighed af alkohol og unge med misbrug af feststoffer. Kristian Fuglsang er uddannet Alkolog© og CENAPS tilbagefaldsspecialist.

Misbrugsbehandler og terapeut Henrik Gertz

Misbrugsbehandler Henrik Gertz Henrik Gertz har i over 20 år arbejdet med mennesker i misbrug af rusmidler. Henrik er uddannet misbrugsbehandler (DAC) og har derudover en uddannelse som psykoterapeut fra ID-Academy. Henrik er en meget erfaren misbrugsbehandler med stor empati og forståelse for mennesker i en svær situation med rusmiddelmisbrug.

Henrik har arbejdet med misbrugsrådgivning, problemløsende gruppeterapi, psykoterapeutiske samtaler, coaching og undervisning i afhængighed. Henrik varetager primært vores tilbud om udredning og behandling i eget hjem. 

Hvis du har spørgsmål til misbrugsbehandlingen, er du velkommen til at skrive en mail

Skriv eller læs anmeldelser på Google

Anmeldelser fra klienter
MP

Som pårørende til en af Peter Gilberts klienter kan jeg kun anbefale hans talent til at skabe kontakt og tillid til en person som meget nødig lukker sig op og taler med andre om sine problemer.

Peter har i behandlingsforløbet også formået at have et godt samarbejde med mig, der har betydet information, støtte og tillid i krisesituationer, til gavn for alle parter. Peter formår at balancere, samarbejdet, med klientenens tillid i første prioritet.

5/5
Lita

Jeg kan varmt anbefale Elsa – Jeg fik en kompetent, varm og saglig behandling og Elsa er hurtig til at spore sig ind på problematikken. 

Jeg følte mig forstået fra første gang og det var en uvurderlig støtte. Jeg ville ikke tøve med at kontakte hende, hvis jeg skulle få brug for det igen.

Mange tak

5/5