Velkommen til Den Ambulante Misbrugsbehandling

Ambulant misbrugsbehandling på hele Sjælland

Vi tilbyder anonym misbrugsrådgivning for dig i misbrug og til pårørende til en i misbrug af rusmidler. Vores kærneydelse er udredning og ambulant misbrugsbehandling ved alle former for misbrug af rusmidler og medicin

Du finder os på 3 adresser på Sjælland

København
Linnésgade 33
Hvidovre
Bødkerporten 65
Falster
Sortsøvej 39

Har du brug for rådgivning eller vejledning omkring et misbrug af rusmidler. Du kan ringe anonymt til telefonrådgivning på 51 95 33 33, alle dage fra kl. 08.00 til 21.00

Vi er et team af godt uddannede misbrugskonsulenter

Terapeut og misbrugsbehandler Peter Gilbert Jespersen

Misbrugsbehandler Peter Gilbert Jespersen er uddannet Alkolog© og grunduddannet som terapeut ved Psykoterapeutisk Institut og har afsluttet Den Sociale Diplomuddannelse ved Professionshøjskolen Metropol i 2016. Derudover har han en overbygning i det terapeutiske arbejde efter CENAPS-modellen, og over 20 års erfaring med behandling af misbrug. 

Lidt om behandlingskonceptet, ud over kognitiv terapi og aktiv lytning bruger vi elementer fra den eksistentielle terapi (Yalom) og Craig Nakkens teorier om, Den Afhængige Personlighed. Behandlingen kan enten tage udgangspunkt i et ønske om reduktion af forbruget af rusmidlet, eller fuldstændig afholdenhed fra rusmidlet. Læs om behandlingen her, og om CENAPS-modellen her.

Misbrugskonsulent og terapeut Elsa Lund

Terepeut og misbrugsbehandler Elsa LundMisbrugsbehandler Elsa Lund har i snart 20 år, arbejdet med mennesker, der på den ene eller anden måde har haft udfordringer med misbrug af alkohol og andre rusmidler.

Elsa er uddannet Alkolog© og psykoterapeut fra ID-Academy og Bodynamic. Hun har arbejdet med gruppeterapi, psykoterapeutiske samtaler, undervisning, samt Mindfullness  og er fuldt uddannet CENAPS tilbagefaldsspecialist.

Elsa har arbejdet med behandling af stofmisbrugere i døgn- og dagbehandlinger. Hun har en bred erfaring fra flere behandlingsinstitutioner i både Danmark og udlandet.

Misbrugskonsulent og terapeut Kristian Fuglsang

Kristian Fuglsang MisbrugsbehandlerMisbrugsbehandler Kristian Fuglsang har over 20 års erfaring med behandling af mennesker i misbrug af stof- eller alkohol. Han har en 4-årig modul uddannelse som oplevelsesorienteret psykoterapeut og en DARC Coach / ICF og har en overbygning i det terapeutiske arbejde som gestaltterapeut. 

Kristian har arbejdet med rusmiddelbehandling i alle dens former – fra døgnbehandling, dagbehandling, ambulant misbrugsbehandling og terapeutisk samtale, både med svært belastede stofafhængige, afhængighed af alkohol og unge med misbrug af feststoffer. Kristian Fuglsang er uddannet Alkolog© og CENAPS tilbagefaldsspecialist.

Misbrugskonsulent og terapeut Henrik Gertz

Henrik Geertz MisbrugsbehandlerHenrik Gertz har i over 20 år arbejdet med mennesker misbrug af rusmidler. Henrik er uddannet misbrugsbehandler (DAC) og har derudover en uddannelse som psykoterapeut fra ID-Academy. Henrik er en meget erfaren misbrugsbehandler med stor empati og forståelse for mennesker i en svær situation med rusmiddelmisbrug.

Henrik har arbejdet med problemløsende gruppeterapi, psykoterapeutiske samtaler, coaching og undervisning i afhængighed. Henrik varetager primært vores tilbud om udredning og misbrugsbehandling i eget hjem. Læs mere om behandlingen her

Behandlingskonceptet er kognitiv misbrugsbehandling

Vores behandlingskoncept er fleksibel kognitiv behandling. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender. Vi har ingen ventetid – book en tid i dag og begynd behandlingen i morgen.

Hvis du har spørgsmål til misbrugsbehandlingen, er du velkommen til at skrive en mail
Personlig anonym misbrugsbehandling

Vi er et veluddannet, dedikeret team af terapeuter og misbrugsbehandlere, der tilbyder ambulant behandling ved alle former for misbrug af alkohol, stoffer og medicin. Den personlige behandlingsform gør det ofte lettere at snakke om de svære ting i livet, så vi tilbyder kun individuelle behandlingsforløb, ikke gruppebehandling eller gruppeterapi.

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os eller du vil høre mere om hvad vi tilbyder af misbrugsbehandling

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os, skal du booke en tid på hjemmesiden eller ringe til os – den afklarende første samtale koster ikke noget, og du er velkommen til at tage pårørende med til samtalen, så vi samme finder det bedste udgangspunkt for behandlingen.

Se filmen om Den Ambulante Misbrugsbehandling og hør Peter Gilbert Jespersen fortælle om, hvordan vi arbejder, og hvad vi tilbyder af anonym misbrugsbehandling.
Vurdering & anmeldelser fra klienter
MP

Som pårørende til en af Peter Gilberts klienter kan jeg kun anbefale hans talent til at skabe kontakt og tillid til en person som meget nødig lukker sig op og taler med andre om sine problemer.

Peter har i behandlingsforløbet også formået at have et godt samarbejde med mig, der har betydet information, støtte og tillid i krisesituationer, til gavn for alle parter. Peter formår at balancere, samarbejdet, med klientenens tillid i første prioritet.

5/5
Lita

Jeg kan varmt anbefale Elsa – Jeg fik en kompetent, varm og saglig behandling og Elsa er hurtig til at spore sig ind på problematikken. 

Jeg følte mig forstået fra første gang og det var en uvurderlig støtte. Jeg ville ikke tøve med at kontakte hende, hvis jeg skulle få brug for det igen.

Mange tak

5/5