Er du i misbrug eller pårørende til en i stof- eller alkoholmisbrug. Vi tilbyder anonym telefonrådgivning alle dage fra kl. 08.00 til kl. 21.00

Velkommen til Den Ambulante Misbrugsbehandling

Misbrugsbehandling på hele Sjælland

Få hjælp til at bryde din afhængighed - Kontakt os for at høre om dine behandlingsmuligheder!

Gratis misbrugsrådgivning og anonym behandling af stof- og alkoholmisbrug 

Kontakt og information - den ambulante misbrugsbehandling Vores professionelle team af misbrugsbehandlere og psykoterapeuter, tilbyder anonym kognitiv misbrugsbehandling og rådgivning på hele Sjælland. Uanset om du selv lider af et misbrug eller er pårørende til en, der gør det, kan du kontakte vores telefonrådgivning på 51 95 33 33, alle dage fra kl. 08.00 til 21.00, og få gratis anonym misbrugsrådgivning.

Specialuddannede misbrugsbehandlere og terapeuter

Vores professionelle behandlerteam er specialiseret i behandling af alle former for stofmisbrug, men tilbyder også behandling af andre afhængigheder, såsom ludomani, gaming, sexafhængighed og overspisning.

Vores kerneydelse er kognitiv anonym behandling, hvor vores erfarne terapeuter og misbrugskonsulenter tilbyder individuelle behandlingsforløb baseret på den enkelte klients behov og situation.

Vi ved, at misbrug ikke kun påvirker den person, der lider af stofmisbrug, men også pårørende, kolleger og venner bliver påvirket og oplever ofte frustration og magtesløshed. 

Derfor tilbyder vi også terapeutiske forløb til par, pårørende og andre enkeltpersoner, så alle kan få den nødvendige støtte og hjælp i forhold til en misbrugsproblematik.

Vores mål med behandlingen er at hjælpe vores klienter med at opnå en varig, sund og afbalanceret livsstil uden misbrug og afhængighed af rusmidler.

Gratis afklarende samtale

Vi inviterer altid vores klienter og deres pårørende til en gratis afklarende samtale, hvor vi hører lidt om misbruget og de mulige underlæggende sårbarheder. 

Dette gør vi for at have det bedste udgangspunkt for behandlingen. Under samtalen vil vi også informere jer om vores arbejdsmetoder, faglighed og den terapeutiske teori, vi arbejder ud fra.

Vi er et team af godt uddannede misbrugsbehandlere og misbrugskonsulenter

Misbrugsbehandler og terapeut Peter Gilbert Jespersen

Misbrugsbehandler Peter Gilbert Jespersen er uddannet Alkolog© og grunduddannet som terapeut ved Psykoterapeutisk Institut og har afsluttet Den Sociale Diplomuddannelse ved Professionshøjskolen Metropol i 2016. Derudover har han en overbygning i det terapeutiske arbejde efter CENAPS-modellen, og over 20 års erfaring med behandling af stof- og alkoholmisbrug. 

Lidt om behandlingskonceptet, ud over kognitiv terapi og aktiv lytning bruger vi elementer fra den eksistentielle terapi (Yalom) og Craig Nakkens teorier om, Den Afhængige Personlighed. Behandlingen kan enten tage udgangspunkt i et ønske om reduktion af forbruget af rusmidlet, eller fuldstændig afholdenhed fra rusmidlet. Læs om behandlingen her, og om CENAPS-modellen her.

Misbrugsbehandler og terapeut Elsa Lund

Misbrugsbehandler Elsa Lund Misbrugsbehandler Elsa Lund har i snart 20 år, arbejdet med mennesker, der på den ene eller anden måde har haft udfordringer med misbrug af alkohol og andre rusmidler.

Elsa er uddannet Alkolog© og psykoterapeut fra ID-Academy og Bodynamic. Hun har arbejdet med gruppeterapi, psykoterapeutiske samtaler, undervisning, samt Mindfullness og er fuldt uddannet CENAPS tilbagefaldsspecialist.

Elsa har arbejdet med misbrugsrådgivning og behandling af stofmisbrugere i døgn- og dagbehandlinger. Hun har en bred erfaring fra flere behandlingsinstitutioner i både Danmark og udlandet.

Misbrugsbehandler og terapeut Kristian Fuglsang

Misbrugsbehandler Kristian Fuglsang Misbrugsbehandler Kristian Fuglsang har over 20 års erfaring med behandling af mennesker i misbrug af stof- eller alkohol. Han har en 4-årig modul uddannelse som oplevelsesorienteret psykoterapeut og en DARC Coach / ICF og har en overbygning i det terapeutiske arbejde som gestaltterapeut. 

Kristian har arbejdet med rusmiddelbehandling i alle dens former – fra døgnbehandling, dagbehandling, ambulant misbrugsbehandling og terapeutisk samtale, både med svært belastede stofafhængige, afhængighed af alkohol og unge med misbrug af feststoffer. Kristian Fuglsang er uddannet Alkolog© og CENAPS tilbagefaldsspecialist.

Misbrugsbehandler og terapeut Henrik Gertz

Misbrugsbehandler Henrik Gertz Henrik Gertz har i over 20 år arbejdet med mennesker i misbrug af rusmidler. Henrik er uddannet misbrugsbehandler (DAC) og har derudover en uddannelse som psykoterapeut fra ID-Academy. Henrik er en meget erfaren misbrugsbehandler med stor empati og forståelse for mennesker i en svær situation med rusmiddelmisbrug.

Henrik har arbejdet med misbrugsrådgivning, problemløsende gruppeterapi, psykoterapeutiske samtaler, coaching og undervisning i afhængighed. Henrik varetager primært vores tilbud om udredning og behandling i eget hjem. 

Du finder os på 3 adresser på Sjælland
København
Linnésgade 33
Hvidovre
Bødkerporten 65
Falster
Sortsøvej 39
Hvis du har spørgsmål til misbrugsbehandlingen, er du velkommen til at skrive en mail
Anmeldelser fra klienter
MP

Som pårørende til en af Peter Gilberts klienter kan jeg kun anbefale hans talent til at skabe kontakt og tillid til en person som meget nødig lukker sig op og taler med andre om sine problemer.

Peter har i behandlingsforløbet også formået at have et godt samarbejde med mig, der har betydet information, støtte og tillid i krisesituationer, til gavn for alle parter. Peter formår at balancere, samarbejdet, med klientenens tillid i første prioritet.

5/5
Lita

Jeg kan varmt anbefale Elsa – Jeg fik en kompetent, varm og saglig behandling og Elsa er hurtig til at spore sig ind på problematikken. 

Jeg følte mig forstået fra første gang og det var en uvurderlig støtte. Jeg ville ikke tøve med at kontakte hende, hvis jeg skulle få brug for det igen.

Mange tak

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn