);
Alkoholbehandling & Anonym misbrugsbehandling

Ring alle dage for anonym telefonrådgivning på telefon 51 95 33 33

Alkoholbehandling & Anonym misbrugsbehandling

Telefon 51 95 33 33

Anonym misbrugsrådgivning alle dage mellem kl. 08.00 og 21.00

Den Ambulante Misbrugsbehandling

Vi tilbyder ambulant misbrugsbehandling og udredning ved alle former for misbrug af rusmidler og medicin

Du finder os på 4 adresser på Sjælland

København
Linnésgade 33
Hvidovre
Bødkerporten 65
Helsingør
Ørebakken 3
Falster
Sortsøvej 39

Har du brug for rådgivning og vejledning til misbrug eller misbrugsbehandling, kan du ringe anonymt til telefonrådgivning på telefon 51 95 33 33, alle dage fra kl. 08.00 til 21.00

Behandlingskonceptet er kognitiv misbrugsbehandling

Vores behandlingskoncept er fleksibel kognitiv behandling. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender. Vi har ingen ventetid – book en tid i dag og begynd behandlingen i morgen.

Hvis du har spørgsmål til misbrugsbehandlingen, er du velkommen til at skrive en mail

Personlig anonym misbrugsbehandling

Vi er et veluddannet, dedikeret team af terapeuter og misbrugsbehandlere, der tilbyder ambulant behandling ved alle former for misbrug af alkohol, stoffer og medicin. Den personlige behandlingsform gør det ofte lettere at snakke om de svære ting i livet, så vi tilbyder kun individuelle behandlingsforløb, ikke gruppebehandling eller gruppeterapi.

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os eller du vil høre mere om hvad vi tilbyder af misbrugsbehandling

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os, skal du booke en tid på hjemmesiden eller ringe til os – den afklarende første samtale koster ikke noget, og du er velkommen til at tage pårørende med til samtalen, så vi samme finder det bedste udgangspunkt for behandlingen.

Se filmen om Den Ambulante Misbrugsbehandling og hør Peter Gilbert Jespersen fortælle om, hvordan vi arbejder, og hvad vi tilbyder af anonym misbrugsbehandling.

Misbrugstest, helt anonymt

Er du i tvivl om du er ved at udvikle et behandlingskrævende misbrug af alkohol, stoffer og medicin. Så kan du anonymt teste dit forbrug med vores online misbrugstest.Testen er kun vejledende og består af 13 spørgsmål.

Behandlingskrævende og skadelig misbrug

Her kan du læse om udvikling af afhængighedssyndromet. Myter ved misbrug af stoffer og alkohol. Fysisk og psysisk afhængighed af rusmidler og om misbrug i den kroniske fase. Psykologiske forsvarsmekanismer i forbindelse med afhængighed og meget mere om rusmiddelmisbrug.

Anonym online misbrugstest

FN's 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling

Hvad kan vi bruge verdensmålene til? 

Til forskel fra FN’s tidligere mål, handler de 17 verdensmål ikke kun om udviklingslandene, men også om rige lande som for eksempel Danmark. Det gør at vi også må spørge os selv, hvad vi kan gøre, for at møde de udfordringer vi har herhjemme i Danmark. Hvad gør vi for at sikre en bæredygtig udvikling i vores del af verden. Ingen landen kan løse det hele selv, det handler om at stå sammen og løfter i flok. 

For Den Ambulante Misbrugsbehandling er verdensmålene en metode til at klarlægge, hvad vi allerede gør indenfor bæredygtighed og hvad vi vil fokusere på for fremover, for at blive endnu bedre til det. Det handler om at være realistiske til hvad vi kan bidrage med. Hvad mener vi er god udvikling som vi vil prioritere. Hos Den Ambulante Misbrugsbehandling har vi valgt at fokusere på fire af verdensmålene. Det betyder ikke, at vi mener at de andre mål ikke er vigtige. Det betyder blot, at det er indenfor disse fire mål, at vi i hvert fald kan se at vi gør en forskel.

Hvad mener klienterne om behandlingen
MP

Som pårørende til en af Peter Gilberts klienter kan jeg kun anbefale hans talent til at skabe kontakt og tillid til en person som meget nødig lukker sig op og taler med andre om sine problemer.

Peter har i behandlingsforløbet også formået at have et godt samarbejde med mig, der har betydet information, støtte og tillid i krisesituationer, til gavn for alle parter. Peter formår at balancere, samarbejdet, med klientenens tillid i første prioritet.

5/5
Lita

Jeg kan varmt anbefale Elsa – Jeg fik en kompetent, varm og saglig behandling og Elsa er hurtig til at spore sig ind på problematikken. 

Jeg følte mig forstået fra første gang og det var en uvurderlig støtte. Jeg ville ikke tøve med at kontakte hende, hvis jeg skulle få brug for det igen.

Mange tak

5/5
Tina & Johnny Munck-Pedersen

Kan varmt anbefale Den Ambulante Misbrugsbehandling. Vi har oplevet en meget professionel håndtering i form af rådgivning og vejledning i en meget svær situation, som pårørende. Vi er så tilfredse med selve behandlingen, som endelig er lykkedes, takket været Den Ambulante Misbrugsbehandling. Vi kan absolut kun give max stjerner for dette forløb, som er alle pengene værd. Fantastiske behandlere, som ved hvad det handler om. Vi takker for hjælpen og giver vores varmeste anbefalinger.

5/5