Privat misbrugsbehandling

Peter Gilbert Jespersen – privat misbrugsbehandler

Peter Gilbert Jespersen

Er uddannet alkolog© og grunduddannet som terapeut ved Psykoterapeutisk Institut og afsluttede Den Social Diplomuddannelse ved Professionshøjskolen Metropol i 2016.

Derudover har han en overbygning i det terapeutiske arbejde efter CENAPS-modellen, og 20 års erfaring med behandling af rusmiddelmisbrug.

Behandlingen er helt anonym og der tilbydes privat misbrugsbehandling og tilbagefaldsbehandling som individuel terapi i 10 ugers forløb. Kurser til pårørende tilbydes i samarbejde med førende behandlingsinstitutioner.

Ud over kognitiv terapi og aktiv lytning bruges elementer fra den eksistentielle terapi (Yalom) og der bliver trukket på Craig Nakkens teorier om, Den Afhængige Personlighed.

Andre væsentlige elementer i behandlingen af alkohol- og stofmisbrug hos Den Ambulante Misbrugsbehandling er, rådgivning og psykoedukation, der indgår som centrale kompetencer i alle behandlingsforløb.

Behandlingen kan enten tage udgangspunkt i et ønske om reduktion af forbruget eller fuldstændig afholdenhed fra rusmidlet.

Alle behandlingsforløb er understøtte af Feedback Informed Treatment, der gør det muligt løbende at kvalitetssikre behandlingforløbende og justere forløb for at sikre maksimalt udbytte af behandlingen.

Læs mere om privat kognitiv misbrugsbehandling