Anonym behandling af alle former for afhængigheder, også uden for normal arbejdstid, så du kan passe dit arbejde eller din uddannelse under forløbet

Ludomani - Gaming - Overspisning - Sex-afhængighed

  • Tavshedpligt
  • Specialuddannede terapeuter 
  • Altid samme terapeut 
  • Gratis samtaler til pårørende
  • Anonym behandling
  • Kun individuelle forløb

Anonym behandling af andre afhængigheder end rusmidler

Kognitiv behandling af ludomani, shopping og overspisning

Vi tilbyder behandling af spilleafhængighed, sex-afhængighed, shopping, gaming og overspisning. Disse afhængigheder var tidligere klassificeret som impulskontrolforstyrrelse, men som nu er anerkendt som ikke-rusmiddel adfærdsmæssig afhængighed. 

Læs mere om psykologien bag afhængighed.

De afhængigheder som her er tale om, adskiller sig fra afhængighed af rusmidler, såsom alkohol, kokain, hash eller amfetamin, men har også mange lighedspunkter med rusmiddelafhængighed og dets negativ konsekvenser.  

Læs mere om psykisk afhængighed.

Sundhedsstyrelsen karakteriserer lidelsen med afsæt i WHO’s definition af afhængighed; hyppigt gentagne episoder der dominerer en persons liv på bekostning af sociale, arbejdsmæssige, familiemæssige værdier og forpligtelser.

Her kan du teste om du har udviklet afhængighed helt anonymt.

Behandlingskonceptet er kognitiv terapi

Vores behandlingskoncept er kognitiv terapi. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender. Vi har normalt ingen ventetid – book en tid i dag og begynd behandlingen i morgen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive en mail

Individuel behandling af afhængighed

Vi er et veluddannet, dedikeret team af terapeuter og misbrugsbehandlere, der tilbyder ambulant behandling ved alle former for afhængigheder. Den personlige behandlingsform vi tilbyder, gør det ofte lettere at snakke om de svære ting i livet. Vi tilbyder derfor kun individuelle behandlingsforløb.

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os eller du vil høre mere om hvad vi tilbyder af behandling - Ring 51 95 33 33, alle dage

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os, skal du booke en tid på hjemmesiden eller ringe til os – den første afklarende samtale koster ikke noget. Du er altid velkommen til at tage pårørende med til samtalen, så vi samme finder det bedste udgangspunkt for behandlingen.