Ludomanibehandling, er du i tvivl om du har udviklet afhængighed, så ring 51 95 33 33

Ludomani - Gaming - Overspisning - Sex-afhængighed

Anonym behandling af ludomani, gaming og andre afhængigheder

Ludomani, vi tilbyder kognitiv terapi som behandling af spilafhængighed

Ludomani, sex-afhængighed, shopping, gaming og overspisning. Vi tilbyder professionel anonym behandling af spilafhængighed og andre afhængigheder. Behandlingen foregår som individuelle forløb over 10 uger, med 2 sissioner om ugen. Du kan ringe anonymt på telefon 51 95 33 33, alle dage og høre mere om, hvad vi tilbyder af ludomanibehandling. 

Ludomani, gaming, sex-afhængighed, disse afhængigheder var tidligere klassificeret som impulskontrolforstyrrelse, men er nu er anerkendt som ikke-rusmiddel adfærdsmæssig afhængighed. Læs om psykologien bag afhængighed.

Ludomani og andre adfærdsmæssige afhængigheder. De afhængigheder som her er tale om, adskiller sig fra afhængighed af rusmidler, såsom alkohol, kokain eller hashmisbrug. Dog har disse afhængigheder også mange lighedspunkter med rusmiddelmisbrug, blandt andet dets psykologiske forsvarsmekanismer. Læs mere om psykisk afhængighed.

Sundhedsstyrelsen karakteriserer lidelsen med afsæt i WHO’s definition af afhængighed; hyppigt gentagne episoder der dominerer en persons liv på bekostning af sociale, arbejdsmæssige, familiemæssige værdier og forpligtelser.

Her kan du teste om du har udviklet afhængighed, helt anonymt.

Behnadling af ludomani

Behandlingskonceptet er kognitiv terapi

Vores behandlingskoncept er kognitiv terapi. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender. Vi har normalt ingen ventetid – book en tid i dag og begynd behandlingen i morgen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive en mail

Individuel behandling af afhængighed

Vi er et veluddannet, dedikeret team af terapeuter, der tilbyder ambulant behandling ved alle former for afhængigheder. Den personlige behandlingsform vi tilbyder, gør det ofte lettere at snakke om de svære ting i livet. Vi tilbyder derfor kun individuelle behandlingsforløb.

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os eller du vil høre mere om hvad vi tilbyder af behandling - Ring 51 95 33 33, alle dage

Hvis du ønsker at komme i behandling hos os, skal du booke en tid på hjemmesiden eller ringe til os – den første afklarende samtale koster ikke noget. Du er altid velkommen til at tage pårørende med til samtalen, så vi samme finder det bedste udgangspunkt for behandlingen.