Anbefalinger fra klienter

Læs hvordan klienter og kollegaer vurdere og anbefaler behandlingen

Efter lang tids overvejelser, hvor pengene og livskvalitet kun gik den gale vej og det store sorte hul kun blev dybere, søgte jeg hjælp til mit massive hashmisbrug hos, Den Ambulante Misbrugsbehandling.

Peter arbejder med en god portion humor og en perfekt forståelse af det at være misbrugere.

Med hjælp fra Peter fik jeg troen, viljen og styrken tilbage – og mod til at tømme min rygsæk for de indre dæmoner.

Han hjalp mig med at finde en forståelse med livet uden brug af stoffer.

Mange tak Peter. Sober hilsner Steven.

Peter mødte mig der hvor jeg var uden fordomme og fordømmelse. Igennem et intenst 8 ugers forløb lærte jeg ting om mig selv som jeg ikke vil være foruden i dag. Som Peter sagde første gang vi mødtes: ” det sværeste skridt mod et nyt liv har du allered taget. Det tog du da du bankede på min dør.” Og det havde han uendelig meget ret i.

John Hansen 44 år

Selvstændig

Peter Gilbert har gennem oplysende, lærerige og konstruktive samtaler, lært mig at indse og kontrollere mit alkohol-misbrugsproblem. Jeg har ved flere lejligheder før været i behandling andre steder uden at opnå det ønskede mål, men efter et givende forløb med Peter, har jeg nu fået opbygget en helt ændret livsførelse, hvilket har været til stor glæde for min familie og mig selv.

Bo Kreutzmann, Vedbæk

Direktør

Enhver ved, at man skal have tillid til en terapeut, hvis der skal opnås resultater. Man skal kunne lide hinanden. Fra den første dag oplevede jeg Peter som et menneske med stor viden og erfaring og – ikke mindst – stor empati. Han viste stor omsorg, men stillede også krav – hans kunst var, at han fik mig til at tro på mig selv og styrkede min egen vilje til at ville.

Anette

Mit mål var at komme ud af mit misbrug af alkohol. Jeg kom ud af mit misbrug allerede ved vores første møde. Vi arbejdede intenst med mit misbrug 2 konsultationer om ugen i to måneder, og jeg rørte ikke en dråbe i næsten et år.

Desværre begyndte jeg lige så stille at drikke igen. Forgæves forsøgte jeg at komme tilbage til et liv uden brug af alkohol og stemningsændrende stoffer. Jeg havde seriøst brug for hjælp og støtte for at komme oven på igen.

Min særdeles gode erfaring med Peter, gjorde at jeg kontaktede ham igen. Jeg fortalte Peter om min situation, og hurtigere end lynet sad jeg igen til en konsultation i tilbagefaldsbehandling.

Af hjertet tak.

Hos Peter Gilbert blev jeg ( endelig ) mødt af en mand der vidste hvad han snakkede om. Med et glimt i øjet, en fast hånd og en utrolig indsigt i misbrugerens kringlede univers, hjalp han mig med at rette mit liv op inden det var for sent.

Anonym

Jeg startede mit behandlingsforløb uden en reel tro på at det ville virke. Mit kokain misbrug føltes for kaotisk og alt for magtfuldt. Jeg havde gentagne gange lovet mig selv at nu skulle det være slut – men min stoftrang overrumplede mig og ledte til gentagne tilbagefald.

Men selvom min tiltro til behandlingen og ikke mindst til mig selv var lille, lovede jeg mig selv tre ting.

1. Møde op til mine aftaler

2. Ikke at være forudindtaget

3. Være så åben og ærlig som jeg formåede

Min oplevelse er; at jeg igennem et struktureret og målrettet behandlingsforløb, et højt fagligt niveau, et varmt nærvær og en stor forståelse for min situation er blevet i stand til at identificere de tanker, følelser og handlemønstre, der ledte til min destruktive adfærd. Jeg har nu fået værktøjer til at kunne ændre denne adfærd.

Noget som i sidste ende højest sandsynligt har reddet mit liv.

Tommy

Jeg har været i behandling for alkoholmisbrug hos Peter i Den Ambulante Misbrugsbehandling.

Det har givet mig en stor indsigt i de mekanismer som ligger bag mit misbrug, og jeg er efter behandlingen meget bedre rustet til at håndtere mit liv fremadrettet.

Specielt har jeg fået en stor forståelse for mine højrisikosituationer, og hvordan jeg håndterer dem. Men jeg har har også fået bearbejdet nogle bagvedliggende stressfaktorer, som jeg skal være opmærksom på.

Lone, 46 år

Peter møder dig med empati, lydhørhed og et reelt ønske om at hjælpe. Uden tvivl masser af erfaring og man er i meget trygge hænder.

Maria

Da jeg bankede på Peters dør første gang, havde jeg ikke meget tiltro til at noget ville ændre sig. Som dagene og ugerne gik hos Peter, viste virkeligheden sig dog at være en helt anden.

Tak for at du fik rodet lidt rundt og op i mit hoved Peter.

Til sidst, tak for du sørgede for vi kunne mødes på tidspunkter, der betød at min hverdag med arbejde og familie kunne fungere ved siden af.

Rasmus Andersen

Tak Peter – for hjælp til smertefuld erkendelse og brugbar indsigt. Det har været guld værd det hele. Tak for meget alvorlige samtaler – og for mange rigtig gode og helbredende grin. Du er Nr. 1! Mange og ofte tilbagevendende tanker.

Lise

Peter har en unik evne til at høre og se mennesket bag misbrugeren, kombineret med hans veludviklede humoristiske sans, er det altid en befrielse at tale med Peter.

Søren Knap

Kognitiv Terapeut

Jeg har haft et årelangt – 30 år – misbrug af sovepiller (benzodiazepiner) Når jeg var ked af det, spiste jeg en pille og sov – også om dagen.

En nat for et år siden vågnede jeg og tænkte: Nu kan det være nok! Ydmygelsen hver gang jeg skulle tigge en ny recept hos lægen eller lægevenner og min egen skyldfølelse ved at holde misbruget hemmeligt overfor familie og venner blev for meget.

Jeg søgte på nettet og faldt over Peter Gilberts hjemmeside og ringede og fik en tid. Over ca 3 måneder, med to konsultationer om ugen, hjalp han mig gennem en nedtrapning og siden da har mit liv forandret sig.

Jeg sover glimrende uden piller – og oplever en ny energi og en befriende frigørelse af den person, som er mig.

Anette Faaborg

Mit mål var at komme ud af mit misbrug af alkohol. Jeg kom ud af mit misbrug allerede ved vores første møde.

Vi arbejdede intenst med mit misbrug 2 konsultationer om ugen i to måneder, og jeg rørte ikke en dråbe i næsten et år. Desværre begyndte jeg lige så stille at drikke igen.

Forgæves forsøgte jeg at komme tilbage til et liv uden brug af alkohol og stemningsændrende stoffer. Jeg havde seriøst brug for hjælp og støtte for at komme oven på igen.

Min særdeles gode erfaring med Peter, gjorde at jeg kontaktede ham igen. Jeg fortalte Peter om min situation, og hurtigere end lynet sad jeg igen til en konsultation i tilbagefaldsbehandling.

Af hjertet tak.

Anonym

Jeg har fulgt Peters behandling i 2 mdr med stor succes. Peter fik mig hurtigt til at føle mig tilpas og det var nemt at åbne op for mit problem.

Gennem seriøse samtaler med en god portion humor har jeg fået styr på mit alkohol problem. Hjemme opgaverne kan jeg stadig bruge som en hjælp fremadrettet. Stor tak til Peter.

Anette

Vi er taknemmelige for vi fandt Peter da vi blev opmærksomme på vores søn havde et alvorligt misbrug. Peter var med det samme klar til at træde til som første hjælper.

Det har betydet vi har fået større forståelse for den situation vores søn er i og han har fået hjælp og redskaber til at komme videre.

Peter har med sin Indsigt i misbrugsadfærd forståelse for både vores søn og os. Han har givet os gode praktiske råd til hvordan vi bedst kan være støttende.

Når man taler med Peter bliver man altid mødt med venlighed, respekt og omsorg hvilket har gjort det lettere for os at være forældre til et barn med misbrug.

Kærlig hilsen Katrine og Søren.

Peter er en ildsjæl, der brænder for at gøre en forskel, og han er rigtig god at have i sit ringhjørne, når man forsøger at løse et misbrugsproblem.

Søren Skensved

Direktør, DanskMisbrugsbehandling

Som pårørende til en af Peter Gilberts klienter kan jeg kun anbefale hans talent til at skabe kontakt og tillid til en person som meget nødig lukker sig op og taler med andre om sine problemer.

Peter har i behandlingsforløbet også formået at have et godt samarbejde med mig, der har betydet information, støtte og tillid i krisesituationer, til gavn for alle parter.

Peter formår at balancere, samarbejdet, med klientenens tillid i første prioritet.

Mine bedste anbefalinger MP

Peter har et engagement som jeg ikke tidligere har mødt hos nogen terapeut. Med sin store viden, erfaring og oprigtighed, har han mødt mig lige midt i min virkelighed.

Peter er både empatisk og bestemt/direkte, hvilket har kunnet skubbe mig langt i min udvikling, samtidig med at jeg har følt mig forstået og respekteret i behandlingen.

Mine bedste anbefalinger til Peter som misbrugsbehandler.

Kan varmt anbefale Den Ambulante Misbrugsbehandling. Vi har oplevet en meget professionel håndtering i form af rådgivning og vejledning i en meget svær situation, som pårørende.

Vi er så tilfredse med selve behandlingen, som endelig er lykkedes, takket været Den Ambulante Misbrugsbehandling. Vi kan absolut kun give max stjerner for dette forløb, som er alle pengene værd.

Fantastiske behandlere, som ved hvad det handler om. Vi takker for hjælpen og giver vores varmeste anbefalinger.

Tina & Johnny Munck-Pedersen

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn