);

Anonym misbrugsbehandling i København

Vi tilbyder anonym kognitiv misbrugsbehandling i København
Behandlingen kan enten kan foregå i eget hjem eller i en af vores kliniker

I vores klinikker i København og Hvidovre, er det kun dig og din behandler der er til stede under sessionen. Samtalen er altid 100 % fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre

Vores behandlingskoncept er professionel anonym misbrugsbehandling, som er tilpasset dine behov. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender

Vi tilbyder evidensbaseret kognitiv misbrugsbehandling, som altid varetages af en uddannet specialist i behandling af stof- og alkoholmisbrug
    • Anonym misbrugsbehandling: Du er altid 100% sikker på at ingen informationer går videre til offentlige myndigheder, forsikringsselskaber eller andre, medmindre andet er aftalt.
    • Ambulant misbrugsbehandling: Du bor hjemme under hele behandlingsforløbet og møder til behandling, når det passer ind i din kalender, eller vi kommer til dig. Du kan læse mere her.
    • Kun individuelle forløb. Vi tilbyder ikke gruppebehandling eller gruppeterapi. Du kan læse mere om den kognitive tilgang til ambulant misbrugsbehandling her.
    • Personligt behandlingsforløb: Du møder kun den samme professionelle misbrugsbehandler under hele behandlingsforløbet og du har mulighed for at ringe – efter aftale – under forløbet.
    • Alle forløb begynder med en gratis afklarende samtale. Dette sker for at sikre at kemien mellem dig og din behandler er den rette og din problematik matcher terapeutens faglighed.

Afhængighed af rusmidler skaber splittede familier, medfører personlig deroute og invaliderende psykiske og fysiske følgesygdomme – men stof- og alkoholmisbrug kan altid behandles. Vi stiller os altid til rådighed, hvis i har brug for en snak om de problemer i oplever i forbindelse med misbrug og afhængighed af stof- eller alkoholmisbrug.

COVID-19. Vi holder åben som normalt da vi kun tilbyder 1 til 1 behandlingsforløb og holder god afstand og afspritter grundigt.