);

Anonym behandling ved misbrug af rusmidler og medicin i København, Nordsjælland og Lolland-Falster

Telefon 51 95 33 33

Vi tilbyder anonym telefonrådgivning alle dage mellem kl. 08.00 og 21.00.

Ambulant misbrugsbehandling i København, Nordsjælland og Falster

Ambulant Misbrugsbehandling i København

Anonym misbrugsbehandling ved misbrug af alkohol- og stofmisbrug. Helt anonymt og diskret. Det er kun dig og din behandler, der er til stede under behandlingsforløbet. Behandlingen er helt fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre.

Vores behandlingskoncept er fleksibel kognitiv misbrugsbehandling. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender.

Du kan læse mere om vores behandlingskoncept her.

Vi tilbyder evidensbaseret kognitiv behandling af misbrug, som altid varetages af en uddannet specialist i behandling af stof- og alkoholmisbrug

    • Anonym behandling: Du er altid 100% sikker på at ingen informationer går videre til offentlige myndigheder, forsikringsselskaber eller andre, medmindre andet er aftalt.
    • Ambulant behandling: Du bor hjemme under hele behandlingsforløbet og møder til behandling når det passer ind i din kalender, eller vi kommer til dig.
    • Kun individuelle forløb. Vi tilbyder ikke gruppebehandling eller gruppeterapi.
    • Personligt behandlingsforløb: Du møder kun den samme professionelle misbrugsbehandler under hele behandlingsforløbet.
    • Alle forløb begynder med en gratis afklarende samtale. Dette sker for at sikre, at kemien mellem dig og din behandler er den rette, og din problematik matcher terapeutens faglighed.
Hos os får du hurtig professionel hjælp, hvis du kæmper med et stof- eller alkoholmisbrug

Vi stiller os altid til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug. Vi har 20 års erfaring med ambulant behandling af stof- eller alkoholmisbrug. Vi tilbyder telefonrådgivning, alle dage mellem kl. 08.00 – 21.00, både til pårørende og personer i stof- eller alkoholmisbrug.

COVID-19 Den Ambulante Misbrugsbehandling i København
På trods af COVID-19 virussen er det stadigvæk muligt at starte i behandling hos Den Ambulante Misbrugsbehandling. Vi holder afstand og spritter efter hver klient og alle behandlingsforløb er 1 til 1 sessioner – så du møder kun den samme behandler igennem hele dit forløb.

Vi holder åbent alle dage fra kl. 08.00 til 21.00