Anonym misbrugsbehandling i København

Behandlingen er evidensbaseret og varetages altid af en uddannet specialist i behandling af stof- og alkoholmisbrug

Vi tilbyder anonym kognitiv misbrugsbehandling i København
Vi tilbyder misbrugsbehandlingen, som enten kan foregå i eget hjem, eller i en af vores kliniker

I vores 2 klinikker i København er det kun dig og din behandler der er tilstede under sessionen og samtalen er altid 100% fortrolig

Vores behandlingskoncept er professionel anonym misbrugsbehandling, som er tilpasset dine behov og ønsker. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender

Den ambulante misbrugsbehandlings principper
  • Anonym misbrugsbehandling, du er altid 100% sikker på at ingen informationer går videre til det offentlige eller andre.
  • Ambulant misbrugsbehandling, du bor hjemme under hele behandlingsforløbet og møder til behandling, når det passer ind i din kalender, eller vi kommer til dig.
  • Personligt behandlingsforløb, du møder kun den samme professionelle misbrugsbehandler under hele forløbet.
  • Ambulant misbrugsbehandling er baseret på kognitiv terapi, undervisning og rådgivning.
  • Kun individuelle forløb, vi tilbyder ikke gruppebehandling eller gruppeterapi.
  • Fleksibel behandling, misbrugsbehandling tilpasset til din kalender og dine behov.
Afhængighed af alkohol eller stoffer er ikke noget der pludselig opstår. Det er ofte et resultat af et langt problematisk forbrug af rusmidler

Afhængighed af rusmidler skaber splittede familier, medfører personlig deroute og invaliderende psykiske og fysiske følgesygdomme – men afhængighed kan altid behandles.

En måde at anskue afhængighed på, er at forestille sig afhængigheden som en organisk motor, der driver misbruget af rusmidler. Dette sker på et næsten ubevidst plan for den der er i misbrug.

At det sker ubevidst, er en af grundene til at det er svært at stoppe et misbrug selv, da afhængigheden benytter sig at psykologiske forsvarsmekanismer, til at skjule negative konsekvenser ved misbruget.

Denne fortrængning gør det svært for hjernens kognitive funktioner at erkende og bearbejde tilstanden, også når forbruget af rusmidler er kommet helt ud af kontrol, og er blevet en livstruende tilstand.

Misbrugsbehandlingens terapeutiske mål

Et af misbrugsbehandlingens mål er at styrke det kognitive system, så man igen bliver i stand til at handle mere rationelt og forhindre tilbagefald. Læse mere om vores anonym alkoholbehandling her.

Gennem kognitiv terapi sker en bevidstgørelse af de negative konsekvenser ved misbruget og irrationelle tankemønstre og nye strategier indlæres. Du kan læse mere om den kognitive terapi her.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn