);

Behandling af stof- og alkoholmisbrug i København.

Telefon 51 95 33 33

Vi tilbyder anonym telefonrådgivning alle dage mellem kl. 08.00 og 21.00.

Professionel behandling af misbrug i København

Individuel anonym misbrugsbehandling
Ambulant behandling af misbrug i København

Ambulant misbrugsbehandling, helt anonymt og diskret. Det er kun dig og din behandler, der er til stede under behandlingen. Behandlingen er helt fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre.

Vores behandlingskoncept er fleksibel anonym misbrugsbehandling. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender

Vi tilbyder evidensbaseret kognitiv behandling af misbrug, som altid varetages af en uddannet specialist i behandling af stof- og alkoholmisbrug

    • Anonym behandling: Du er altid 100% sikker på at ingen informationer går videre til offentlige myndigheder, forsikringsselskaber eller andre, medmindre andet er aftalt.
    • Ambulant behandling: Du bor hjemme under hele behandlingsforløbet og møder til behandling når det passer ind i din kalender, eller vi kommer til dig.
    • Kun individuelle forløb. Vi tilbyder ikke gruppebehandling eller gruppeterapi.
    • Personligt behandlingsforløb: Du møder kun den samme professionelle misbrugsbehandler under hele behandlingsforløbet.
    • Alle forløb begynder med en gratis afklarende samtale. Dette sker for at sikre, at kemien mellem dig og din behandler er den rette, og din problematik matcher terapeutens faglighed.

Vi stiller os altid til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug. Vi har 20 års erfaring med ambulant behandling af stof- eller alkoholmisbrug. Vi tilbyder gratis anonym telefonrådgivning både til pårørende og personer i stof- eller alkoholmisbrug.


På trods af COVID-19 virussen er det stadigvæk muligt at starte i behandling hos Den Ambulante Misbrugsbehandling. Vi holder afstand og spritter efter hver klient og alle behandlingsforløb er 1 til 1 sessioner – så du møder kun den samme behandler igennem hele dit forløb.

Vi holder åbent alle dage fra kl. 08.00 til 21.00