);

Anonym misbrugsbehandling i København

Vi tilbyder anonym kognitiv misbrugsbehandling i København

Ambulant misbrugsbehandling, helt anonymt og diskret. Det er kun dig og din behandler, der er til stede under behandlingen. Behandlingen er helt fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre. Du kan læse mere om behandlingsfilosofien her.

Vores behandlingskoncept er fleksibel anonym misbrugsbehandling, som er tilpasset dine behov. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender

Vi tilbyder evidensbaseret kognitiv misbrugsbehandling, som altid varetages af en uddannet specialist i behandling af stof- og alkoholmisbrug

    • Anonym misbrugsbehandling: Du er altid 100% sikker på at ingen informationer går videre til offentlige myndigheder, forsikringsselskaber eller andre, medmindre andet er aftalt.
    • Ambulant misbrugsbehandling: Du bor hjemme under hele behandlingsforløbet og møder til behandling når det passer ind i din kalender, eller vi kommer til dig. Du kan læse mere her.
    • Kun individuelle forløb. Vi tilbyder ikke gruppebehandling eller gruppeterapi. Du kan læse mere om den kognitive tilgang til ambulant misbrugsbehandling her.
    • Personligt behandlingsforløb: Du møder kun den samme professionelle misbrugsbehandler under hele behandlingsforløbet.
    • Alle forløb begynder med en gratis afklarende samtale. Dette sker for at sikre, at kemien mellem dig og din behandler er den rette, og din problematik matcher terapeutens faglighed.

Det første skridt altid er det sværeste, når det handler om at søge misbrugshandling

Afhængighed til rusmidler kommer ofte snigende over tid og for det meste er det omgivelserne, de nære relationer, der først oplever forbruget af rusmidlet som problematisk. Afhængighed af rusmidler skaber splittede familier, medfører personlig deroute og invaliderende psykiske og fysiske følgesygdomme, men misbrug kan altid behandles. Læs om de forskellige behandlingstilbud her.

Vi stiller os altid til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug. Vi har 20 års erfaring med ambulant behandling af stof- eller alkoholmisbrug. Vi tilbyder gratis anonym telefonrådgivning både til pårørende og personer i stof- eller alkoholmisbrug.