Anonym misbrugsbehandling i København

Vi tilbyder evidensbaseret misbrugsbehandling som altid varetages altid af en uddannet specialist i behandling af stof- og alkoholmisbrug

Vi tilbyder anonym kognitiv misbrugsbehandling i København
Behandlingen kan enten kan foregå i eget hjem eller i en af vores kliniker

I vores 2 klinikker i København er det kun dig og din behandler der er tilstede under sessionen og samtalen er altid 100% fortrolig.

Vores behandlingskoncept er professionel anonym misbrugsbehandling, som er tilpasset dine behov og ønsker. Du kan komme dag, aften eller weekend, helt som det passer ind i din kalender.

Mere om vores behandlingstilbud
  • Anonym misbrugsbehandling, du er altid 100% sikker på at ingen informationer går videre til det offentlige eller andre.
  • Ambulant misbrugsbehandling, du bor hjemme under hele behandlingsforløbet og møder til behandling, når det passer ind i din kalender, eller vi kommer til dig.
  • Personligt behandlingsforløb, du møder kun den samme professionelle misbrugsbehandler under hele forløbet.
  • Kun individuelle forløb, vi tilbyder ikke gruppebehandling eller gruppeterapi.
  • Fleksibel behandling, misbrugsbehandling tilpasset til din kalender og dine behov.
Afhængighed af alkohol eller stoffer er ikke noget der pludselig opstår. Det er ofte et resultat af et langt problematisk forbrug af rusmidler

Afhængighed af rusmidler skaber splittede familier, medfører personlig deroute og invaliderende psykiske og fysiske følgesygdomme – men stof- og alkoholmisbrug kan altid behandles.

En måde at anskue et stof og alkoholmisbrug på, er at forestille sig afhængighed som en motor, der driver forbruget af rusmidler. Dette sker næsten ubevidst for den der har udviklet afhængighed.

At det sker ubevidst, er en af grundene til at det er svært selv at erkende og stoppe et stof- eller alkoholmisbrug. Du kan læse mere om misbrug og afhængighed her.

Dette skyldes at afhængigheden benytter sig af de psykologiske forsvarsmekanismer, til at skjule de negative konsekvenser og fremhæve de positive aspekter ved brug af stof eller alkohol.

Denne fortrængning gør det svært for hjernens kognitive funktioner at erkende og bearbejde tilstanden, også når forbruget af rusmidler er kommet helt ud af kontrol, og er blevet en livstruende tilstand.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn