Anonym fleksibel alkoholbehandling i København

Anonym behandling ved alkoholmisbrug

Misbrug af alkohol går ofte ikke over af sig selv – uanset hvor meget man håber det.

Alkoholmisbrug kræver hjælp og professionel alkoholbehandling.

Der er ingen dokumentation for at alkoholmisbrug udløses af sociale problemer i sig selv.

Der er heller ingen dokumentation for at socialt arbejde alene kan hjælpe mennesker med misbrug og afhængighed af alkohol.

Men der er ingen tvivl om at en professionel alkoholbehandling kan hjælpen mennesker i misbrug ud af deres sociale, økonomiske eller helbredmæssige problemer.

Bliver misbruget af alkohol først adresseret og stoppet, vil mange af de underlæggende problemer begynde at løse sig selv.  

Så det er vigtigt at alkoholbehandlingen målrettes selve afhængigheden og misbruget af alkohol - og klienten herefter begynder at arbejdet med alle de centrale elementer i en professionel misbrugsbehandling for at forbygge tilbagefald.

Disse elementer er, forståelse af afhængighed, håndtering af trang, opmærksomhed på højrisikosituationer og psykologiske forsvarsmekanismer ved misbrug og afhængighed af alkohol.

Vi tilbyder anonym fleksibel alkoholbehandling i København og behandling af alkoholmisbrug i eget hjem. Du kan læse mere om misbrugsbehandling i eget hjem her.

Ønsker du flere oplysninger om anonym alkoholbehandling er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 51 95 33 33, alle dage.

Her kan du læse mere om anonym alkoholbehandlingen
Læs om priser på misbrugsbehandling i København

Adresse
Bødkerporten 41, st.
2650 Hvidovre
Danmark
Rutevejledning

Mandag 08:00-21:00
Tirsdag 08:00-21:00
Onsdag 08:00-21:00
Torsdag 08:00-21:00
Fredag 08:00-21:00
Lørdag 08:00-21:00