);

Alkoholbehandling og anden anonym misbrugsbehandling i København, Nordsjælland og Falster

Telefon 51 95 33 33

Vi tilbyder anonym telefonrådgivning alle dage mellem kl. 08.00 og 21.00.

Alkoholbehandling i Centrum af København

Alkoholbehandling i Centrum af KøbenhavnAnonym alkoholbehandling i Centrum af københavn. Vi tilbyder 100% anonym alkoholbehandling ved misbrug og afhængighed af alkohol. Behandlingen er ambulant, du bor hjemme under forløbet og møder efter aftale i behandlingen. Det er kun dig og din behandler, der er til stede under behandlingen. Behandlingen er helt fortrolig. Ingen oplysninger videregives til det offentlige eller andre. Du kan læse mere om vores anonyme behandlingstilbud her.

Vi stiller os altid til rådighed, hvis I har brug for en snak om problemer i forbindelse med misbrug af alkohol. Vi har 20 års erfaring med alkoholbehandling. Vi tilbyder gratis telefonrådgivning og rådgiver både pårørende og personer i misbrug og af rusmidler og i kan ringe alle dage – helt anonymt.

Hvis du har spørgsmål til alkoholbehandlingen, er du velkommen til at skrive en mail

Se filmen om Den Ambulante Misbrugsbehandling og hør om hvordan vi arbejder, og hvad vi tilbyder af anonym kognitiv alkoholbehandling i København

Du finder os på 3 adresser på København, Nordsjælland og Falster. Ønsker du en gratis afklarende samtale, så husk at booke en tid.

Sortsøvej 39, 4850 Sortsø

Ørebakken 3, 1, 3000 Helsingør

Linnésgade 33, 1361 København