Adresse
Bødkerporten 41, st.
2650 Hvidovre
Telefon
51 95 33 33
E-mail
alkologen@gmail.com
Rutevejledning

Åbningstider

Mandag 08:00-21:00
Tirsdag 08:00-21:00
Onsdag 08:00-21:00
Torsdag 08:00-21:00
Fredag 08:00-21:00
Lørdag 08:00-21:00

Afhængighed dækker over komplekse problemstillinger, som man ikke tidligere har haft fokus på.

Abstinens

Har du har brug for at drikke eller tage stoffer for at holde op med at ryste eller anden ubehag?

Så drikker eller indtager du stoffer for at lindre eller undgå abstinenssymptomer.

Dette er et tegn på fysisk afhængighed - og et stort rødt flag - og du har bevæget dig ind i afhængighedes kroniske fase.

Når du drikker meget eller indtager stoffer jævnligt, bliver din krop vant til rusmidlet, og du vil opleve abstinenssymptomer, hvis du ikke får alkohol eller stoffet.

Tolerance

  • Er du nødt til at drikke eller indtage mere stof nu, end tidligere, for at føle dig beruset eller afslappet?
  • Kan du drikke mere end andre mennesker, uden at blive beruset? Dette kan være et tegn på toleranceudvikling, hvilket er et tidligt advarselstegn på afhængighed.
  • Tolerance betyder - at over tid - har du brug for mere og mere alkohol eller stof, for at opleve den samme effekt fra alkohol eller stoffet.

Har du først udviklet afhængighed til et givent stof eller alkohol, er det meget svært at stoppe den onde spiral af sig selv.

Du bør derfor søge hjælp og behandling til dit misbrug.

Kontakt mig på 51 95 33 33, så finder vi sammen en løsning.

Nogen stoffer som ecstasy kan give hjerneskader og forhøjet risiko for at udvikle sygdomme som depression og demens senere i livet.

Der hvert år dør mindst 3.000 danskere som følge af stort alkoholforbrug med i alt 70.000 tabte leveår pga. for tidlig død og tab af raske leveår.
 

For mange mennesker, der kæmper med afhængighed, er det største og sværeste skridt det allerførste; selve beslutningen om at foretage en ændring og søge behandling.

Det er et markant symptom på misbrug at man bruger alkohol som beroligende middel mod nervøsitet, rastløshed og bekymring.